Kalergiho plán a AGENDA 21

12.06.2017 13:03
Markéta Schrenková
 
Moc se mi líbí věta…NEJSME SCHOPNI NAKRMIT BOHATÉ
 
Jak pravdivé. Dnes ale bohatí mají s námi jiné plány. Chtějí zalidnit Evropu migranty s nízkým IQ. Křížením bílé a jakékoliv migrantské rasy se sníží IQ čímž vzniknou novodobí otroci. Levná a hloupá pracovní síla. Levná aby jim vydělala dost peněz a hloupá aby vše snášela. Až teprve potom je nakrmíme. Snad…
Podle Kalergiho vznikne mnohaetnické stádo bez specifických vlastností, snadno ovladatelné elitami u moci.  Evropa už nebude Evropou. Budou tu běhat miliony tzv. Kalergiho dětí připravených sloužit. Ptáte se jak? Stačí se podívat na zoubek Agendě 21. Ta má dokonce v plánu sebrat jednu generaci dětí. Jako matka si neumím představit že mi někdo sebere dítě, nebo nedej bože dám ho dobrovolně. Ptám se jak toho chtějí docílit. Většina evropských žen migrantovi dobrovolně dítě neporodí, ale to je vlastně jedno, migranti nás houfně znásilňují. Bude stačit aby se zakázali potraty a tuto generaci dětí máme na světě.
Proč asi naše porodnost klesá? Je to další plán? Pravděpodobně ano. Státy lidem neumožňují nebo je nepodporují v tom aby se stali rodiči…všichni vidíme příklady třeba i v české republice. Potom se na scéně objeví filantrop typu George Sorose a jeho banda neziskovek kteří masově podporují migrační politiku, a miliony MLADÝCH SAMCŮ mohou přes vodu. 
 
 
 
Tady končí Kalergiho plán a nastupuje Agenda 21 s jejím rozbitím rodiny. Děti přestanou být vychovávány rodiči a stanou se MAJETKEM vlády. Mocní budou mocnější a bohatší.
 
Tohle jsou hlavní body agendy 21
 
1.) Koniec národnej suverenity (ospravedlňovaný záchranou sveta).
2.) Centrálne plánovanie a manažment všetkých zdrojov, ekosystémov, púští, lesov, hôr, oceánov a pitnej vody, poľnohospodárstva, biotechnológií a zaistenie tzv. „rovnosti“ (čiže otroctva).
3.) Centrálna vláda má definovať úlohu biznisu a finančných zdrojov.
4.) Zrušenie súkromného vlastníctva.
5.) Reštruktúra rodinnej jednotky (rozbitie rodiny – dôležitý cieľ).
6.) Deti budú vychovávané štátom.
7.) Ľuďom bude povedané, akú prácu majú vykonávať.
8.) Veľké obmedzenia v cestovaní.
9.) Vytvorenie ľudských „obývaných zón“.
10.) Masívne presťahovanie ľudí do zón z rôznych území, ktoré obývajú.
11.) Globálna edukácia založená na ohlupovaní ľudí (to už dosiahli).
12.) Globálna depopulácia ľudstva.
 
Také jejich kontrola nad našimi životy 
 
MÉDIÁ: udržiavať pozornosť populácie ďaleko od skutočných sociálnych problémov, upútavať ľudskú pozornosť na nedôležité veci.
ŠKOLY: držať mladých ľudí v nevedomosti, preč od skutočnej matematiky, skutočnej ekonomiky, skutočného práva a skutočnej histórie.
ZÁBAVA: udržiavať verejnosť v zabávaní sa pod úrovňou šiestej triedy základnej školy.
PRÁCA: udržiavať verejnosť zaneprázdnenú, aby nemala čas premýšľať.
 
ĎALEJ:
- držať verejnosť v ignorancii, aby mala menšiu schopnosť organizovať sa,
- vytvoriť predsudky, aby si sa mohol horšie brániť,
- znižovať dôležitosť rodín a kontrolovať edukačný systém mladých,
- vytvoriť menej hotovosti a viac dlhov,
- podporovať sociálnu prispôsobivosť kvôli ľahšiemu programovaniu,
- minimalizovať protesty proti daniam a maximalizovať prístup k osobným ekon. dátam,
- stabilizovať súhlas, aby bola stabilizovaná kontrola verejnosti,
- väčšia kontrola individuality, aby bola vytvorená predvídateľnosť populácie,
- maximalizácia kontroly, aby bol minimalizovaný vzdor voči kontrole,
- vytvoriť kolaps meny, aby bola zničená dôvera v krajinu a vo všetkých ostatných.
 
Také vám vše do sebe zapadává jako mě když jsem to četla? Tohle přeci není naše budoucnost, tohle je přítomnost. Už dnes jsme otroky, ale co naše děti? A jejich děti? 

Sionista Zbigniew Brzezinski napsal ve své knize z roku 1970 že má vzniknout kontrolovaná společnost, které bude dominovat elita nespoutaná tradičními hodnotami a která má mít téměř nepřetržitý dohled nad každým občanem a sledovat i ty nejosobnější údaje. Připomíná mi to čipové občanky, proužky na bankovkách…v budoucnu nám budou voperovávat čipy. Tohle není sci-fi.

 

Dnes v nás nebudu probouzet lva. Probuďme sebe.

 
 
Kalergiho plán
 
 
     
Agenda 21
 
 
 
video:
Agenda 21 _ Zostrih prednášok aktivistov
 
 
 
 

Zapomeňte na Agendu 21: OSN Agenda 2030 „změní svět“

 
Pokud si myslíte, že Agenda 21 byla špatná, ještě jste nic neviděli. Počkejte, až zjistíte, co má pro nás všechny na skladě hrůzně utopická Agenda 2030. Německo opět přišlo se svými nápady, jak urychlit příchod jedné světové vlády. Zatímco všechny oči se upíraly na Obamu a jeho husí kůži nahánějící NWO proslov, německý ministr zahraničí Frank – Walter Steinmeier udal adresu, která zůstala z velké části nepovšimnuta. Byl to zdlouhavý proslov – jeho celý text můžete číst zde.
 

 

 
 
 
 

Agenda 2030

 

 Toužíte po světě bez válek? Po světě, v němž vymizela chudoba a hlad, nerovnosti mezi lidmi a nevzdělanost? Po světě, v němž všichni jsou v pohodě a vedou zdravý život? Po světě, v němž je dostatek levné energie, potravin, hmotného zajištění a čisté vody pro všechny?

 

Mám pro vás úžasnou zprávu. Takový svět nás čeká již v roce 2030.

 
 
 

Agenda 2030 – smrtící směr OSN a NWO

Audio ke stažení:

uloz.to/!uwVPFALnwY1o/agenda-2030-smrtici-smer-osn-a-nwo-480p-30fps-h264-128kbit-aac-mp4

 

 

Transhumánní agenda

 
Transevoluce: Věk lidské dekonstrukce
Daniel Estulin
 
Daniel Estulin je oceněný investigativní novinář a autor bestselleru Skutečný příběh skupiny Bilderberg, vydaného v 64 zemích a přeloženého do 41 jazyků. V srpnu 2010 byl pozván Fidelem Castro na osobní setkání v Havaně, poté, co si Castro přečetl jeho knihu. V říjnu 2010 se pan Estulin stal prvním novinářem, který vystoupil před generálním štábem venezuelských ozbrojených sil, na téma globální finanční struktury a skupina Bilderberg – každoroční konference elity v oblasti podnikání, financí, médií, armády a politiky, pouze na pozvání. 
 

 

 
 
 
Další:
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.1
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.2
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.4
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.6
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.7
 
 
 
Reakce naštvané matky č.8