Zbraň 3. tisíciletí – smrtonosná migrace

04.05.2017 11:40
MUSLIMSKÝ SVĚT PŘEDSTAVUJE PERMANENTNÍ UPRCHLICKOU KRIZI
 
Zapomeňte na syrskou občanskou válku. I bez šíitů a sunnitů soutěžících o to, kdo komu mačetou dřív usekne hlavu, by tady neustále byla permanentní muslimská uprchlická krize.
 
 
 
 
CO NÁM POLITICI TAJÍ   
 
Vláda schválila trvalý/!/ pobyt imigrantů v Brně, Havířově, Jaroměři, Ústí nad Labem. Byt dostali zdarma, nájem jim platí stát. Stát jim platí kurs češtiny. Zřejmě jde o významné vědce, profesory a lékaře...Měsíčně dostávají od státu /kromě mnoha jiných výhod/ sociální dávky 21 000 kč. Tak proto není na důchody víc peněz!
 
 
 
Zbraň 3. tisíciletí – smrtonosná migrace
 
O problémech přemnožení homo sapiens na fixním, omezeném povrchu modré planety byly napsány tisíce knih (Malthus, Huxley, Russell), které byly intelektuálními úředníky odmítány a kritizovány jako absolutní nesmysly. Od poloviny minulého století jsme se asi sexuálně dost snažili, protože dle statistiky UN, počet obyvatel od roku 1950 z deklarovaných tří miliard vzrostl na více než sedm miliard, což opakovaně slyšíte od expertů/univerzitních profesorů nejméně pět let, i když se mezitím narodilo půl miliardy lidí. V roce 2020 nás bude okolo osmi miliard.