Zákeřná finta

02.04.2017 18:10
Je nutné zasáhnout do českého jazyka
 
Vždycky když je potřeba někde utáhnout šrouby v zájmu globálních (j)elit, začíná se nějakou legendou, která musí působit pokud možno věrohodně, nesmí poplašit a musí vypadat jako řešení nějakého problému.
 
A tak vyvstala legenda o tom, jaký problém cizincům, kteří se učí český jazyk, jak je pro ně neuvěřitelně těžké naučit se písmeno Ř a že by mělo být odstraněno. 
 
A dále už to ve vší tichosti bude pokračovat salámovou metodou. Proto jedno z nových nařízení z EU znamená pozvolné odstraňování háčků v naší abecedě. Na řadě má být písmenko Ř. Evropská lingvistická rada spadající po Evropskou unii jednohlasně rozhodla, že od prvního července začne ruit požívání tohoto písmena.
 
Možná si řeknete, že nejde o nic světoborného. No Bóže zmizí jeden háček a co má být. Stejně se při psaní SMSek nepoužívá. 
 
Náš Český jazykový ústav už se jako užitečný idiot dal do práce a připravuje nové učební osnovy. Dokonce už se připravují kalendáře, které nebudou obsahovat jména s písmenem Ř. Prý kvůli zjednodušení.
 
Jenže je třeba domyslet všechny důsledky. Tak nejdříve zmizí písmeno Ř a změní se na R, pak budou následovat písmena Ě, Š, Č, Ž, Á, Í, É, Ň, Ď Ů. Ve skutečnosti jde o pomalé vykrádání našeho jazyka – jednoho z mála na světě, který patří k nejbohatším a lze s ním vyjádřit cokoliv od abstraktních pojmů až po vyloženě materiální. Navíc mnoho slov vynecháním háčku zcela změní význam. Například slovo měch se změní na mech, nebo věta má to řád by ztratila význam a místo toho by vzniklo má to rád a podobné nesmysly. 
 
Co je však skryto za tímto záměrem. Jedním z nejdůležitějších strategických  úkolů Nového světového řádu je úplně přerušit historickou linii dětí od rodičů, aby ti jim nemohli předávat své zkušenosti. Děje se tak mnoha způsoby. Počínaje osvojováním dětí teď už i homosexuálními páry, přes inkluzi ve školství, odebíráním dětí z rodin pod nejrůznějšími záminkami, tzv. inkluzí, oblbováním dětí z hromadných sdělovacích prostředků, jejich zapojováním do různých neziskovek, a také skautů a následným vymýváním mozků, štvaním dětí proti starší generaci a teď tohle. 
 
O co tedy vlastně jde? Tímto způsobem se zcela přeruší jakékoliv vzdělání mladých lidí z knih jak historických, tak i odborných i románů, prostě čehokoliv. Čtení těchto knih pro ně bude asi jako pro nás, kdybychom měli číst knihy psané švabachem. Kolik takových knih byste přečetli? Statisíce knih bychom mohli vyhodit a v podstatě by to ještě účinnější, než když je inkvizice, nebo nacisti pálili na hranici. Tam jich spálili stovky – tady by šlo o miliony. V podstatě celé vědomí lidstva sepsané v češtině. A to stejné opatření budou chtít provádět i v jiných jazycích. Kolik let asi tak uplyne, než se budoucí generace ocitnou v době kamenné??? 
 
Od července se tento nesmysl má pomalu stát realitou.
 
A to je CÍLEM  Nového světového řádu.