Vyšehrad

14.05.2020 18:42

Nejen národní kulturní památka, ale také ojedinělá přírodní lokalita, aktivní městský park, duchovní místo, chrám kultury, perla Prahy a vesnice v jednom, prostě VYŠEHRAD. (foto: Milan Bachan)

 

Hezká fotka na Vyšehrad, nafocená tak, že dané vytváří Q 

Vyšehrad : jedno z nejstarších míst v Praze, ne-li vůbec nejstarší, zasvěcené ženskému principu, mužskému byl zasvěcen Pražský hrad, mezi Vyšehradem a Pražským hradem se nachází bod, ze kterého by - dle předpovědí - mělo do budoucna vzejít světlo šířené z Prahy a ČR dále do světa. O duchovním srdci Evropy hovořil na svých přednáškách jak D. Icke, tak i Vladimír Megre či Darryl Anka.

 

Kosmické ohnisko města-PRAHA

OKULTNE CENTRUM SVETOVEHO ŽIDOVSTVA

 

Praha je vůbec jakýmsi energetickým kotlem. Před pár lety pobýval v Praze slovinský badatel Marko Pogačnik, který sleduje energii na různých místech světa. Při procházce Prahou jako senzitivní člověk byl doslova šokován silou energie, která probíhá mezi „generátory“ Pražským hradem a Vyšehradem.

 

Důležitým bodem na této trase je socha Bruncvíka pod Karlovým mostem, pod níž má být podle pověsti zazděn legendární rytířův meč. Pogačnik toto místo doslova označil za kosmické ohnisko Prahy. Podle něj nemá tato přirozená energetická konfigurace v evropských městech obdoby.

 

A středem světa, resp. Vesmíru je ORLOJ, je na něm zobrazena pravda světa.

 

Celkový pohled na trosky Staroměstské radnice v Praze,

kterou němečtí ,,nositelé kultury" zničili za revolučních dnů 5. - 9. května 1945. Cílem bylo zničit staroměstský orloj.

https://www.smirice.eu/valka/praha.htm?fbclid=IwAR3xtmM04C-ai-R5hMs1SsSUBXAmYcXsHpSB4asQavInjWb05KO1kklPAV0

 

A i v budoucnosti se snažili změnit význam orloje, jeho poselství.

 

Pražský orloj má po rekonstrukci špatně namalovaný ciferník, musí se přemalovat  

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2820050-prazsky-orloj-ma-po-rekonstrukci-spatne-namalovany-cifernik-musi-se-premalovat

 

Analýza ciferníku pražského orloje

https://www.pf.jcu.cz/cabri/examples/orloj-cifernik.htm

 

Nové Město pražské koncipoval Karel IV. jako nebeský Jeruzalém a nový Řím

https://www.rozhlas.cz/nove-mesto-prazske-koncipoval-karel-iv-jako-nebesky-jeruzalem-a-novy-rim-7992249

 

 

PŮVOD A HISTORIE “Q”.

https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2019/11/10/puvod-a-historie-q/?fbclid=IwAR09SH_NgLhbaHvxGS1kBaL9cUBASd686LKs6mOuFPPYEFfpG_F07419qmE