Volební sadomasochismus v Čechách

08.10.2016 18:31
Zlý sen se naplňuje.
 
Sadomasochismus je termín zobecňující chování se znaky sadismu či masochismu. Jde o pojmenování aktivity jako jevu, na rozdíl od shora uvedených pojmů, označujících chování jedince. Někteří (zejména lidé ho praktikující) ho považují za formálně nesprávný. Sadomasochismus pak považují za formu sexuální orientace, čímž míní vrozenou charakteristiku osobní sexuality. Praktiky obecně nazývané sadomasochismem obvykle spadají pod BDSM.
 
Sadomasochistické praktiky překračující meze obecné přijatelnosti bývají považovány za sexuální úchylku.
 
V klinickém významu se pojmy sadismus a masochismus označuje spíše osobní sklon nežli konkrétní praktiky. Statistické a diagnostické manuály (DSM, MKN) řadí sadomasochismus, sadismus a masochismus mezi parafilie.
 
 
Krajské volby vyhrál Andrej Babiš a stal se faktickým vládcem země
 
Kraje, potažmo stát, je potřeba vést jako firmu_ znělo z letáků.
 
Andrej Babiš_nový vlastník firmy Tchechia!!!
 
 
 
ANO_bude líp
 
"Ano, lidi otravujeme nanočipy, rozpadají se jim žaludky a játra, ale už investujeme do farmacie a zdravotnictví, kolem 40 let věku všichni onemocní a kolem 60 začnou umírat," prohlásil cynicky miliardářům zcela vlastní před svědky podnapilý nový zachránce národa a odhalovatel korupce Andrej Babiš. Cílem je, aby se už nedožili důchodu. Babišovi patří velká část českého průmyslu, mimo jiné i mnohé pekárny a např. Kostelecké uzeniny, vyhlášená značka. Vlastní také konglomerát United Bakeries, který dodává prakticky do všech českých hypermarketů a supermarketů pečivo. Všechny tyto potraviny jsou pro vaše tělo jedovaté a nepoživatelné, tělo si s nanočipy neumí poradit,takže je zapouzdřuje do tukových buněk, cyst a nádorů. Látky se do potravin přidávají kvůli chuti a trvanlivosti, oficiálně, neoficiálně pak kvůli otrávení obyvatelstva a snížení jejich imunitních, nervových a dalších funkcí. Zvedá se během několika let výrazně také cholesterol, jak tělo s cizím anorganickým narušitelem bojuje a snaží se ho vyloučit, či zablokovat. Otravě lze částečně zabránit pravidelnou očistou jater a žlučníku, detoxikací a samozřejmě, nepozříváním jedů, což je už však v podstatě nadliský úkol, je to ve všem.
 
 
TAK KDO TO VLASTNĚ VYHRAL? VYHRALI ZME MY MASOCHISTI A UŽ SE TĚŠIME, AŽ BUDE HUŘ
 
LADISLAV VĚTVIČKA
 
Dalši medyjalni šaškarna za nama. Pražaci tentokrat nevolili, tuž pojďme se podivat, koho ve svobodnych volbach volili synci z Vidlakova, kery z pražskeho pohledu začina za Pruhonicama z jedne, a za Ruzyňu z druhe strany.
 
 
 
VÝSLEDKY VOLEB 2016 A JEJICH HODNOCENÍ Z RŮZNÝCH ÚHLŮ POHLEDU