Velký krach - uniklá data

26.11.2016 01:58
Krutá realita, multikulturní soužití 16. listopadu 2016
 
OFICIÁLNÍ  AGENDA  PRO  ZNIČENÍ  NĚMECKA
 
Toto je pokračování svědectví ženy jménem Austeja Emilija Dominykas, která trpí vážnou nemocí a která se rozhodla povědět lidem pravdu.  
Uniklá data!
 
PROSÍM ROZŠIŘTE TUTO ZPRÁVU PO CELÉM SVĚTĚ – POMOZTE NÁM PŘEKAZIT JEJICH PLÁN!
 
Komentář překladatele:
Překládám tento text, protože si myslím, že svět by měl vědět o obsahu této zprávy. Já osobně jsem toho názoru, že tato zpráva, poskytnuta informátorem, je absolutně pravdivá a autentická, vzhledem k tomu jak perfektně všechno sedí na to, čeho jsme si zatím vědomi. Nezajímá mě  kolik institucí bude tvrdit, že to byl podvrh, protože většina institucí následuje jejich vlastní skrytou agendu, zatímco my jsme nezávislí a pracujeme zadarmo jenom pro šíření toho, co považujeme za pravdu. Svět musí vědět, co se chystá v Evropě a především v Německu,  večerní zprávy o tomto nebudou informovat.
Dokonce už první čtení tohoto textu bylo hrozné, tohle je důvod, proč to nazýváme „tvář anti-Christa“.
Pro ty z vás, kteří si nedokáží představit, že zlo tohoto druhu by mohlo opravdu existovat: Prosím informujte se o:
Morgenthauském plánu (The Morgenthau-Plan)
Hootonském plánu (The Hooton-Plan)
Kalergiském Plánu (The Kalergi-Plan)
Super lóžích (Super-lodges)
 
                                                                  MOJE  DUŠEVNÍ ZHROUCENÍ!!!
 
V červnu 2012 jsem byla zvolena za „vedoucí projektu: NOVÁ EVROPA“ a od té doby začalo moje zdraví selhávat. V roce 2012 OSN tajně oznámila zavedení nové migrační zbraně proti Evropě na rok 2015. 
Z prostředků OSN zřídila Světová banka a EU pět náborových center pro pracující v Africe a stejně tak i dalších 10 center na Středním východě. 
Kdokoliv, kdo splňoval kritéria, dostal smartphone a 2500 Euro, poté je integrovali na předem stanovené „uprchlické trasy“, německé úřady byly o tomto předem informovány a začaly spolupracovat. Oficiálně to začalo v roce 2015, avšak neoficiálně bylo tohle celé uvedeno v pohyb již v roce 2013, zpočátku v nízkých počtech, pouze roku 2015 „VSTUPNÍ OPERACE“ SYRIA uvolnila stavidla. 
 
Potencionální kandidáti by měli ideálně: 
 
1.být ve věku 20-30 let 
2.být plodní (testováni!) 
3.mít IQ maximálně 90 
4.být tak nevzdělaní, jak je to jen možné (více násilní a snadnější k ovládání) být součástí Wahabit nebo Salafi a ideálně také pohrdat křesťany (MUSÍ MÍT) 
 
Zvláště vítáno, jestliže muži vykazovali nějaké abnormální sexuální chování, jako pedofilie nebo homosexualita, a u kterých byly zřejmé tendence k násilí proti ženám.
 
Aby byli dále stimulováni, zařídila se jejich konfrontace s ženami, které byli pod tlakem přijaty přes jobscentra, zaplatily si pouze stravu a dávala se jim 2 hodinová lekce, jak se vypořádat s těmito páchnoucími a přemíru agresivními muži, kteří nejsou schopni mluvit žádným evropským jazykem – toto se konalo ve Francii, Rakousku a Německu.  
Doufalo se, že se zvýší porodnost díky rázným sexuálním akcím (znásilněními) – to není vtip. 
Toto je přesné znění vyjádření Spolkového ministerstva pro rodinné záležitosti. 
Kvůli časté přítomnosti osobní ochrany trvalo nějakou chvíli, než tomu přestala věnovat pozornost. To způsobilo, že v 576 případech došlo k onomu „mezinárodnímu sexuálnímu porozumění“, což vedlo ve 44 případech k oplodnění. Děti byly matkám odebrány ihned po porodu a byly svěřeny do péče státu. 
Ve všech případech byly ženy vyhozeny a obžalovány z obtěžování nezletilých svěřenců. 
Jsou zapojováni různorodí vysoce placení odborníci na Islám, kteří nejsou určeni k odhalování, jestli někdo náhodou není spojen s Islámským státem, ale k vedení cílených akcí „spících agentů“ pod kontrolou ochrany ústavy. 
V ubytovacích zařízeních – zejména ve městech – začínají být muslimové cvičeni k opovržení ke křesťanským ženám. Dozvěděla jsem se o 48 323 zamlčených případech známek znásilnění na venkově a stejně tak i v metropolitní oblasti – pouze z roku 2015. 
 
Zatímco buben propagandy miluje prezentovat víc a víc drzých muslimů v televizi, kteří se chovají jako nacisté z let 33-45 (Překladatel: Prosím naučte se PRAVDIVOU německou historii.) – s cílem vybudit Němce k vystoupení zpoza jejich klidnosti. 
Stejně tak levá ruka radikálního násilí, vedeného autonomními anarchisty, praská ve švech takovým způsobem, že se divím, jak toto mohou média celé roky ignorovat – samozřejmě, že jeden si musí být vědom toho, že 99% těchto lidí slouží státu/ochraně ústavy – jsou jedna z mnoha „jednotek pro zvládání speciálních situací“, placeni 40 miliony/rok, již od roku 2009. Tito byli zodpovědní za vypálené automobily atd. Teror-zábava uniklá z hrnce GEZ plátců. (Překladatel: GEZ je poplatek, který každý Němec musí platit pro podporu médií.) 
 
Tyto skupiny jsou vybrány a řazeny do 5 vln: 
 
neškodní lidé a děti 
vlna nemocné děti a starší lidé 
vlna lidé s infekčními nemocemi, neplodné ženy, vdovy 
vlna vysoce agresivní teenageři a psychopati 
vlna rebelové a členové armády, schopni držet zbraně a naočkovaní, tato druhá skupina je ta, která přebývá v našich bunkrech, nyní již v počtu tisíců. 
 
Nyní jsme na 30%, do poloviny roku 2017 dorazí zbývajících 70% nočními lety na letiště v: 
COLOGNE,  DÜSSELDORF,  RAMSTEIN,  FRANKFURT-HAHN 
(Komentář překladatele: již zmiňovaný KOPP informoval o těchto letech dopravujících další muslimy a uvedl, že by měli být naloženi do autobusů jedoucích do neznámé destinace. 
Na konci roku 2016, pět afrických přijímacích center začne posílat svých 5 vln – zahrnujících celkem 8 milionů vysoce agresivních Afričanů a dále 2 miliony slabomyslných – tolik k oficiálnímu vyjádření. Neoficiální je „jateční skot“ – Německo. 
 
Mezitím tam byly postaveny nebo pronajaty zásobovací/logistické bunkry pod každým větším městem – ukrývající tisíce tun jídla sušeného mrazem – pro všechny, kteří budou připraveni být RFID-očipováni po KRACHU v roce 2017. 
Nejsou tam žádné rezervy jídla pro lidi a důchodce z HARTZ 4. Ti jsou oficiálně uvolněni ke schválení, přesněji řečeno k hladovění, to je to, co stát plánoval – od doby co implementoval ALG2  (=Arbeitslosengeld2, sociální podpora pro lidi, kteří jsou nezaměstnaní déle než 1 rok, kometář překladatele)  
Očekávají velké ztráty (mrtvé zaměstnance) na sociálních úřadech a v jobscentrech. Kvůli těmto důvodům byli zaměstnanci vybráni odpovídajícím způsobem, takže nemohou uniknout svým pronásledovatelům. 
Tak to chtějí, u zbabělých zaměstnanců by neměli šetřit tresty a chodit daleko pro ránu, proto jsou lidé posíláni do bezútěšných akcí, pro čistý existenciální strach. 
 
 
VELKÝ KRACH JE NAPLÁNOVÁN NA ROK 2017
 
Kancléřka Merkelová poté uvede v platnost změněné nouzové zákony a stáhne se do kancléřského bunkru, spolu se svým krizovým štábem, 160 m pod Berlínem, který nabízí luxus, v porovnání s kterým každý Hilton bledne. 
Vše je financováno z kapsy sociální výkonnosti. Náklady zhruba 12 miliard eur. 
To nabízí plně soběstačné bezpečné zázemí Merkele  jakož i pro její zaměstnance kancléřského úřadu, včetně jejich rodin – po neznámou dobu.  
(Komentář překladatele: Nekteré osoby uvolnily fotky luxusních bunkrů pod Německem bez uvedení lokace, viděl jsem je a mohu potvrdit, že je to luxus vysoké třídy.) 
Budova kancléřského úřadu vlastní zaváděcí štíty vyrobené z neprůstřelné oceli a vzdušné obranné rakety jsou umístěny na střeše. 60 m nad bunkrem kancléřky Merkelové má generální štáb federální armády nouzové sídlo pro 2000 vojáků určených pro speciální operaci, vybavení a mini Pentagon centrálního velení, vysokokapacitní počítač a ústřednu pokynů – která je schopna dávat příkazy všem 1.2 milionům vojáků (imigrantům) čekajících uvnitř podzemních bunkrů. 
Jakmile se zhroutí sociální systémy, je naplánován masivní a nemilosrdný útok proti německému obyvatelstvu, německým potomkům (biologických Němců). 
Z počátku bude policie nastavena tak, aby vedla neperspektivní boj, pak budou federální ozbrojené síly nasměrovány tak, aby se zabíjely navzájem, a poté, když bude voda vřít na nejvyšší stupeň, budou otevřeny podzemní bunkry a započne 3. světová válka. 
Podle plánu nejméně 15 milionů německých potomků – přednostně starších a hospodářsky slabších – musí být odstraněno bez milosti. 
Je tam naplánováno masové vyvlastňování a majetky pak budou prodány americkým podnikům za nízkou cenu. Německá populace nebude mít nárok na jakákoliv práva až do roku 2019. Kdokoliv kdo pozvedne zbraň proti vládě bude zastřelen. Toto již bylo uzákoněno Lisabonskou smlouvou. 
Američtí vojáci budou přelétat nad Německem se svými rozparovačskými drony s úmyslem bombardovat každé větší povstání nebo masové shromáždění lidí municí Hellfire nebo Napalm a tisk bude hovořit o odpadlících nebo nepřátelích státu. Ten kdo je proti Merkelové je proti Německu. Je nepřítelem demokracie a svobody. 
180 detenčních center pro bio-Němce a německé potomky , „vykolejené umělce“ a disidenty, hlasatele míru a demonstranty se staví v současné sobě a každý, kdo se vzbouří, bude umístěn do takového centra na hladovku. (Komentář: Eisenhower 2.0, zadej Rheinwiesenlager nebo Rheinwiesencamp) 
Je to přesně tak, jak nám řekli. Jak to zdánlivě bývalo – kdo se bude bránit hrát jejich nacistickou hru, je jedním z dnešních nacistů. 
 
Kolín byl – mimochodem – jenom pokusným králíkem pro testování reakce obyvatelstva. Tisk dostával jejich koncepční dokumenty pouze několik dní poté. Vnitřní bezpečnost toto plánovala už v červnu 2015, testovací balón byl SYLVESTER v KOLÍNĚ. Svědectví žen z Kolína a všechno kolem byla pouhá PR show, poněvadž vláda měla v úmyslu vzbudit hněv Němců, ale ti jsou tak přesycení, veganští a krotcí jako beránci, že tu bylo jenom o pár reakcí víc, než u kdejakého skandálu. 
Cituji: „Ten, kdo trpí pocitem pálení ve svém klíně, které způsobilo násilné pronikání, si pořád nedokáže představit polovinu Afriky, co tě chce ošukat.“ toto byla citace paní A. Schwarzer, která tohle řekla na tiskovém večírku, zpitá jako duha, stála jsem vedle ní. 
 
Možná uniklo pár neškodných vzduchových bublin, obvyklá záležitost. Také Nice, Brusel a Mnichov, stejně tak jako útok v Brewig, byly pouze teror-sranda pro security personál, avšak byly označené za skutečné teroristické útoky – jako obvykle. 
Úplně stejný postup, jako při vyhození do vzduchu Světového obchodního centra – možná tu bude pár civilních obětí, které byly nějakou chybou na špatném místě – ale od 20. let jsou všechny teroristické útoky řízeny RUKOU STÁTU, jinak by jeho moc klesla. 
Strach ovládá svět a ten business okolo vytváří zhruba 90% světové ekonomiky. 
 
BUĎTE V BEZPEČÍ 
 
vyhýbejte se následujícím městům 
·         COLOGNE 
·         DRESDEN 
·         BERLIN 
·         HAMBURG 
·         DUISBURG 
·         DÜSSELDORF 
·         OBERHAUSEN 
·         SCHWERIN 
·         POTSDAM 
·         ULM 
·         FRANKFURT 
·         BREMEN 
 
Toto jsou města, která budou na 100% zničena, když po německé občanské válce roku 2019 přijde plánovaná hlavní ruská ofenzíva. 
Nukleární pohromou utrpí Amerika, když jí v roce 2020 navštíví Čína. New York utichne pod explozivní silou 30 MT. Tohle je – prozatím – jisté. Potom nastane temnota trvající 3 dny, způsobená jaderným prachem. Neopouštějte během těchto dní své domovy, utěsněte okna a dveře a konzumujte pouze konzervované jídlo a vodu ze skleněných lahví, kterou máte uloženou uvnitř. A zachovejte klid, nehledě na to, jak velký nářek se bude zvenčí ozývat. 
(Komentář překladatele: Já NEVĚŘÍM, že tento scénář nastane. Věci se mají změnit, moc ďábla se již oslabuje. Máme šanci na mnohem pozitivnější vývoj událostí, ale autorka emailu si zřejmě nemusí být toho všeho vědoma – byla v obývacím pokoji temného pána s téměř žádnou šancí na vyvinutí naděje a duševních schopností.) 
 
VYHÝBEJTE SE ŘETĚZCŮM RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ, MRAŽENÉ PIZZE A HLUBOCE ZAMRAŽENÝCH PRODUKTŮ. To není vtip, do některých fast food výrobků implementovali katalyzátory masového umírání – podle koncepce firmy BAYER. 
 
A NENECHTE SE ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ OČKOVAT!  VŠECHNY z aktivních látek jsou již zcela kontaminovány! 
Vyhýbejte se ASPARTAMU. O jeho vedlejších účincích, tito lidé bohužel ví pouze polovinu pravdy. Aspartam je mnohem horší, než si většina lidí může jen představit. 
NEOTAM  a  ASPARTAM jsou tak katalytické, že jsou schopny vás v krátké době zabít. Aspartam byl vyvinut, aby Kreutzfeld Jacob profitoval a pro vydělávání miliard na Alzheimerově chorobě, v případě, že lidé nezvládnou sacharidovou/inzulinovou past. 
 
NEPIJTE BALENOU VODU A ŽÁDNÉ PRODUKTY OD NESTLÉ, COCA-COLY A FANTY.  Tyto produkty jsou už kontaminovány. 
 
Nastane povstání, které bude brutálně odraženo policií, takže lidé začnou soukromou pomstu proti ní a toto bude také eskalovat. Všichni budou bojovat proti komukoliv.
 
Pro migranty postaví kompletně nové sériové domy, Halal-supermarkety, muslimské školky, nejlépe vybavené, nezpoplatněné, kompletně nová sídliště, s infrastrukturou první třídy, auta zadarmo, řidičské oprávnění a oblečení návrhářských značek. Krátce na to budou postaveny mešity a staré kostely půjdou kvůli tomu k zemi. Do tří let budou daně tak vysoké, že budou nesplatitelné a stát bude nemilosrdný – jako vždycky. 
Jediná šance, kterou by Němci měli, je rvát se a škrtit kohokoliv, kdo se nechová německy  a nevypadá jako Němec, principielně kohokoliv kdo není bílý. A tento tvrdý fašismus poroste až do konce – který je – podle mého chápání – také naplánován. 
Hromada mrtvých těl se bude vršit. 
 
Poté už nikdo nikdy nezvolí ženu jako vůdce a demokracie bude navždy pryč. Stejná práva pro ženy budou poté znovu po staletí nedosažitelná, dokud se ženám nedovolí protestovat. Ženské bojovnice za práva budou oběšeny. Mohlo by se stát, že lidé začnou mít více respektu k Bohu.
 
NEJPRAVDĚPODOBNĚJI TAM BUDE VELKÁ MONARCHIE S VELMI SILNOU ARMÁDOU OBČANŮ, KTEŘÍ RADIKÁLNĚ OBĚSÍ KAŽDÉHO, KDO NENÍ BÍLÝ, NA VEDLEJŠÍM STROMĚ, což se rovná vinný i nevinný. Tohle je způsob, kterým se v minulosti vždycky věci měly. Tak uvidíme, jestli si Němci zvolí svou vlastní porážku, jestli půjdou veganskou cestou, nebo jestli se z nich opět stanou Saxonští válečníci učící strachu široké okolí, jestli zvolí „řízek na cikánský způsob.“ 
 
NAPOSLEDY O MĚ
 
Mé kořeny jsou z Litvy, je mi 45 let. Původně blondýna, nyní žádné vlasy nemám. Moje prarodiče byli Němci žijící v Litvě, po válce byli odtud vyhnáni Rusy, protože Nacisté prohráli, naše rodina zůstala bez domova. Dříve jsme bývali farmáři, měli jsme hodně pozemků a přátel. Moje rodiče vyrostli v Nizozemsku. Vyrůstala jsem v Nemwegenu a chodila do školy v Amsterdamu. Promovala jsem v Hamburgu, kde jsem také dostala diplom. Doktorský titul – který jsem už nikdy znovu nepoužila – mi byl udělen v Madridu, za pojednání „operace Raise“ z doby nacistické epochy v Polsku, rok 45. 
Následující roky jsem strávila prací v odvětví průmyslu, stavěním prvních tunelů a později bunkrů pro větší stavební firmy a to je to, jak jsem se k tomu dostala. Nikdy jsem nebyla vdaná. Vždycky jsem si užívala klid a ticho, možná proto, že to v mé profesi bylo tak vzácné. 
 
V roce 2014 mě dostala leukémie, nevyléčitelná, jsem v její finální fázi a dosti pravděpodobně se nedožiju silvestru 2016. 
Kdyby existovalo místo jako peklo, tak bych si pro sebe vybrala místo v první řadě, a žádným Němcům, kteří si budou moji smrt přát, to nebudu mít za zlé. Protože jsem sama, tak jsem si pomyslela, že bych mohla svůj příběh sdílet s někým, kdo mi možná uvěří trochu z toho šílenství, které jsem prožila. 
Doufám, že jste si našli bezpečné místo, kde můžete přečkat následující roky války. Přeji vám jen to nejlepší a hodně odvahy. 
 
Bylo by dobré publikovat alespoň část tohoto, já už bohužel ztrácím sílu to udělat sama, samotné psaní těchto řádků mi připadá jako mamutí cvičení. 
S pozdravem, 
Dipl-Ing. Dr. Austeja Emilija Dominykas 
  
KONEC 
 
 
PS.: 
 
Ověřil jsem si původní dopis a ano, jsou tam chyby a neúplné věty. Jeden dokáže hned poznat, že tato osoba je na konci svých sil, ale pořád dokáže čistě myslet a mluvit. 
Uvádí, že v roce 2012 byla zapojena do projektu „Nová Evropa“, jako její lídr – a že to způsobilo její „duševní zhroucení“. 
Tohle je projekt, ze kterého nejde jenom tak „odejít“. Také vás nenechají vzít si dovnitř mobil, takže nemůžete udělat fotografie. 
Paní Dominykas jistě poznala hodně zasvěcených osob z různých odvětví projektu, které  jsou zdroji informací, kromě vrtání tunelů. 
Pokud jde o dlouhodobější prognózy, Rusko vyhazující města do povětří, jaderný útok na NY: to je něco, o čem byly osoby zapojené do projektu zajisté informovány. Tohle byl původní plán a ony by nebyly informovány o něčem, co se změnilo, aby nedestabilizovali onen plán. Jeden by si byl jistý, že všichni jsou zasvěceni do plánu „žádná naděje“. 
Paní Dominykas v dopise říká, že je nemocná od roku 2014, takže od té doby pravděpodobně už nebyla dále zcela zapojena a nemusí si být vědoma změněných okolností. 
Temná strana má strašný zájem na kontrole mysli a bude se snažit o své nejlepší triky – až do úplného konce – k manifestaci jejich zlé agendy, ale jejich parta  ztratácí moc a to je už teď evidentní. 
Poté, co Paní Dominykas přišla s odhalením, mohlo by se dokonce stát, že nevydrží ani do konce roku, někdo by mohl být připraven odnést ji dřív, takže nebude schopna odpovědět na další otázky. 
Pošleme si navzájem její ochranu, vděčnost a dobré vibrace, poprosme božskou hierarchii, aby nad ní roztáhla ochranná křídla a ona by tak nebyla ztracena v nepřátelství zla. 
 
 
Ten by měl mít také emailový kontakt  na Austeju. 
Pokud by byl kdokoliv, kdo tohle čte, schopen potvrdit jakoukoliv informaci zmíněnou ve zprávě, prosím vraťte se na „Zerberster“a učiňte své prohlášení. 
 
Možná někdo z australské skupiny pro těžbu diamantů, kdo tehdy asistoval, nebo jakýkoliv zaměstnanec Rheinmetall  nebo Heckler&Koch, dodávající všechno vybavení, jakákoliv ososba, která se účastnila instalace věcí do mešit nebo jakákoliv osoba schopna učinit prohlášení o umístění vchodů nebo východů z bunkrů. 
 
Nezbývá nám žádný další čas k váhání! 
 
MUSÍTE JEDNAT HNED! 
 
 
17.11.2016. 
 
 
Dobře informovaný insider varuje: Před pár dny jste mi nevěřili, ale teď je vše jinak. Udělejte si zbrojní pas a připravte se na...
 
Před několika dny jsem zde spekuloval o neobyčejně vysokém počtu černochů a Arabů, kteří se v posledních měsících začali objevovat v českých městech jako Praha, Brno, Ostrava a jinde. Vyslovil jsme tehdy hypotézu, ze vláda buď neví, kdo se na českém území vlastně zdržuje, nebo dokonce má nějaký tajný program na masivní dovoz černochů a muslimu do ČR.
Vládou placeni neziskovkáři a levice okamžitě vyrazili do protiútoku. Prý jsou to “ studenti“, co studuji na českých VŠ, nebo “ turisté“. Oficiálně vláda přece řekla, ze v ČR je jen 8 “ uprchlíků ze Sýrie“. Jenže brzy se ukázalo, ze i tahle lež má krátké nohy. Několik dnů na to se totiž pokusil o znásilnění zdravotní sestry v nemocnici na Bulovce 19 lety Afghánec. Při vyšetřování případu se ukázalo, ze tento “ obohacující uprchlík“ je zde v rámci jakého si “ přesídlovacího programu pro “ válečné uprchlíky“. 
Jenže oficiálně o tomto programu úřady zarytě mlčí. Ten program je přitom tak tajný, že o něm neví dokonce ani poslanci vládních stran. Nás to ale nepřekvapuje, spis jen utvrzuje v podezření, že se jedná o nějaký tajný program dohodnuty na úrovni EU špiček a jejich sponzorů z bohatých muslimských emirátů. Cílem je umístit na našem území dostatečně množství muslimu, kteří budou schopni převzít v celoevropský organizovaném převratu moc… A nastolit evropsky kalifát, který se oficiálně bude jmenovat muslimská EU. Česká vláda v něm hraje roli pouze výkonného praporčíka. 
 
 A tenhle pokus o puč může přijít velmi brzy. Zvoleni D. Trumpa a nástup vlasteneckých politiku jako Hofer, Petry, Le Pen, či Wilders totiž přinutí muslimy a jejich pravdoláskařskou patou kolonu k akci. Hrozí totiž, že nové vlády začnou s masivním odsunem muslimu zpět do Afriky a Asie a čas tedy začne najednou hrát proti nim. Začnou tedy jednat a velmi pravděpodobně se násilím pokusí převzít moc. Pokusí se využit skutečnosti, že zapadní společnosti jsou momentálně skoro bezbranné. 
Proto se na to začněme neodkladně připravovat! Udělejte si zbrojní pas a nakupte zbraně pro sebe a rodinu a přítele. Stejně tak munici. Sám člověk nezmůže nic, ale par odhodlaných a dobře ozbrojených mužů a žen dokáže při obraně svých domovu často divy! Již dnes musíme bohužel předpokládat, že na našem území je několik tisíců potenciálních muslimských násilníků a další stovky tisíc čekají za hranicemi v Německu a Rakousku ???? a jejich kolaboranti ve vládě, úřadech, médiích a neziskovkách jim budou pomáhat ze všech sil. Není tedy vůbec jisté, zde za 50 let budou žít bílí Češi, ale šanci na obranu máme slušnou!
Víte co mají ti parchanti napsáno nad hlavním vchodem do jednacího sálu Bruselského parlamentu?
 
,,Nacionalizmus a národní patriotismus jsou největším nepřítelem spojené Evropy.(!!!)“
 
Základní,podmínečné atributy vlastní našim předkům,kterým vděčíme za vznik a udržení národní identity jsou zde dány do klatby!
 
Hymna "KDE DOMOV MŮJ"má jejich vinou zcela jiný význam-hledáni domova
Už se začínají ozývat výkřiky Češi táhněte. Tohle je naše země!!! 
 
 
PROČ VIDÍME STÁLE VÍCE „UTEČENCŮ“ I V ČESKU? 
 
DOSTÁVAJÍ NA DÁVKÁCH VÍCE PENĚZ NEŽ MÁ PRŮMĚRNÝ ČECH ZA PRÁCI A UŽÍVAJÍ SI TADY
 
 Uprchlík s legálním pobytem v jakékoliv zemi EU může z každých 6 měsíců v roce strávit 3 měsíce v jiné zemi EU, pouze se tam nesmí po pět let usadit. Proto je asi v Praze tolik cizinců – na první pohled migrantů.
Má to logiku, mají plno peněz, mnohem víc, než normální lidi u nás, protože jejich sociální dávky jsou na naše poměry obrovské, a můžou si u nás velice pohodlně žít. Takže tady je ta díra, kterou se k nám přesunou. A nikdo s tím nic neudělá. 
Jak je možné, že se o tom nikde nepíše!?
 
 
VEŘEJNÁ ZAKÁZKA STÁTU - TO NÁM VLÁDA NESDĚLÍ   
 
Vážení,
 
Najeďte si na stránky Ministerstva pro místní rozvoj ČR, vyhledejte veřejnou zakázku ev.č.642794, otevřete si formulář 7601011042794, hodnota zakázky 520.500 000 Kč bez DPH, oddíl II.B-předmět zakázky, zveřejněno 22.7.2016. Jde o zakázku na centralizované poskytování imigračních služeb, ovšem, jak to celé koresponduje s tvrzením některých politiků-"žádní migranti! žádné kvóty!"?
 
Už to máte ? A teď se můžete rozčilovat!
 
Tak jsem si na ty stránky vlezl. A je to pravda. Takže Chovanec (zelinář, pučista) s poseroutkoua podrazákem Sobotkou nám tvrdě lžou (předvolební tah).
 
 
 
Situace je velmi vážná. 
 
Muslimské gangy připravují násilné převzetí francouzských území a přeměny Německa na islámský stát. A to není zdaleka vše…
 
 
 
 
 
Nekontrolovaná nelegální imigrace = brutální násilí, vraždy a znásilnění
 
ITÁLIE : Nekontrolovatelná imigrace přinesla obávané brutální násilnosti. Napadení občanů za účelem krádeže či znásilnění a nebo jenom ze sadistické potřeby, jak na ulici tak i vniknutím do domovů obětí
 
 
 
 
Vláda: Občane, drž hubu, nebo tě zavřeme až zčernáš
 
 
Důvodová zpráva vysvětluje, že se jedná o implementaci nařízení Evropské unie, avšak z roku 2008, takže nejde o nic, co by bylo na základě aktuální potřeby vytvořeno z iniciativy rusofobního a pro-imigrantského ministra Pelikána (ANO), ale co bylo již dlouho připraveno v centrále EU, aby invaze migrantů proběhla bez keců veřejnosti.
 
 
 
 
Občané západní Evropy opouští domovy
 
 
Zatímco se do Švédska hrnou migranti, švédské ženy ze země utíkají
 
 
V minulém roce ze Švédska emigrovalo cca 24.000 mladých žen většinou s vysokoškolským vzděláním. Je to zatím nejvyšší číslo ve švédské historii.
Většinou emigrují do Norska, Dánska, Finska, UK, Německa a USA.
 
 
 
 
BROKOVNICE V KAŽDÉ DOMÁCNOSTI?! JAK SE PŘIPRAVIT NA VÁLKU S IMIGRANTY?
 
Válka „havlistů“ s jejich dočasnými spojenci z řad imigrantů proti bílým Evropanů je v plném proudu. Nic na to nemění skutečnost, že se zatím odehrává bez dávek ze samopalů, či výbuchů granátů. Její studená fáze ale zuří naplno. Proradná média, zkorumpovaní politici, či psychopaté v neziskovkách nás vytrvale přesvědšují, že nemá cenu se bránit. Imigranti nás prý stejně převálcují, ať porodností, nebo násilím….
 
 
 
PSS:
 
ISLAMIZACE ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ČECHÁCH 
Stanou se naše děti našimi katy?
 
Nejenom , že po Čechách choděj vyhulenci,smažky, dobroserové a přisluhovači napomáhající řízené genocidě bílé rasy, kteří na různých místech veřejně vykřikují svoje názory. Už i na základních školách to sypou dětem do hlavy. Například základní škola U Obory v Praze. Na druhém stupni této školy mají žáci zařazenou speciální výuku, kerou vyučuje paní Andrea Špirková z organizace pro pomoc uprchlíkům. Probíhají tam několikahodinové diskuse na téma uprchlíci.
 
Po diskusi pouští dětem film a formou hry si poté hrají na situace kolem uprchlíků. Jeden film je o uprchlících kterým vadí že nemají „doma úrodu“, bojí se války, kdy jednomu hlady umřel kamarád.Druhy je o paní s 10 dětmi, které se nelíbily životní podmínky ve kterých žila. Nakonec děti hrají hru s lístečky na zádech, které byly červené, modré a jeden zelený-a to je jako uprchlík. Na to ta paní ŠPIRKOVÁ k dětem: "Vidíte je sám mezi Vámi, chudák, jak mu asi je? Vás je hodně a on je sám?! Vidíte, tak je uprchlíkovy, který je zde sám??!! Pak se ptá toho „samotného“je hezké být sám? " A on říká, že mu chybí společnost a že by chtěl někoho do dvojice a ona na to: 
"Vidíte uprchlíkům je smutno, potřebují nás a proto se jich nemusíte bát, musíte jím pomoci!!!! Oni potřebují Vaší pomoc, naše země se bez nich neobejde!!!" A pak ještě toto: situace: Ty máš sušenku a každému dáš kousnout – ochutnat a jemu jedinému (uprchlíku) kousnout nedáš…. 
A on se potom cítí utlačovaný a znevýhodněný a pak se na Vás za to naštve a je zlý a tomu se pak nedivte. Proto musíte být k nim tolerantní, pomáhat jim, brát je jako sobě rovným. 
 
Pak se paní ještě chlubí, že jich už tu je více jak 3.000 a jsou pod ochranou státu a prý si tady vedou dobře. 
Dětem tak vymývá mozky pomocí her a dotazníků čímž cílene programuje jejich myšlení.Po dětech například chtěla vyplnit formulář,kde museli uvést jména a třídu a poté odpovídat na otázky typu: kdyby si seděl ve školní lavici s muslimem, vadilo by ti to? nebo máš pocit, že by muslim mohl brát tvým rodičům práci? a podobně. Tuto speciální výuku objednala tamní paní ředitelka Mgr. Ivana Vodičková s paní učitelkou Mgr. Evou Vaňkátovou. Paní Špirková je už ve škole jako doma, děti jí tam potkávají každý den a to buď při cestě do školního bufetu nebo když se mění třídy mezi sebou. Paní Špirková byla několikrát viděna v doprovodu dvou mladých muslimu a vedli je s ředitelkou do místnosti ,která sloužila pro ubytování Edisonů(škol.projekt s cizinci různých zemí, kteří tam v době projektu Edison také bydleli).Od ledna 2017 mají docházet do této školy na dopolední doučování migranti. To bude úplné kulturní obohacení našich dětí.
 
Paní Špirková a spol vydala učebnici JSME DĚTI JEDNÉ ZEMĚ Metodika prevence xenofobie a rasismu Anotace 
Program, jehož hlavním záměrem je upevňovat a posilovat pozitivní postoje žáků k multikulturní společnosti, otevírá prostor pro uvědomění si předsudků a vyjádření obav plynoucích z migrace nebo z odlišností ve společnosti a přispívá k eliminaci pocitů a projevů xenofobie a rasismu. 
Program je rozčleněn do tří základních modulů: Média kolem nás a svět očima novinových titulků, Můj svět tady a tam, Země původu. 
Kromě metodologického průvodce přináší kniha soubor her a aktivit pro žáky a také řadu informací o tématech, jako jsou lidská práva, migrace, uprchlictví, integrace, kultura, tradice a situace vybraných zemí (Vietnam, Ukrajina, Afghánistán, Bělorusko, Čečensko, Demokratická republika Kongo). 
Program byl vytvořen pro žáky 2. stupně základní školy či nižších ročníků středních škol. 
Učitelé najdou v knize strategii a zásady, které jim pomohou vytvořit si vlastní koncepci výukového stylu, rozvinout své kompetence, začleňovat prevenci xenofobie a rasismu a otázky multikulturního soužití do školního vzdělávacího programu, ale také do skrytého kurikula školy, tedy do utváření klimatu ve škole i v jejím okolí. 
 
Kniha staví na využití principu poznání a rozvíjení vztahu k sobě a k často odlišnému druhému, na osvojování informací v činnostech, utváření postojů na základě prožitků a jejich intelektového zpracování. 
 
Mgr. Blanka Tollarová, Ph.D., je socioložka, působí na FHS UK, zabývá se sociologickým výzkumem a sociologií migrace a sociální práce. PhDr. Marie Hradečná, CSc., je pedagožka a psycholožka s bohatou publikační zkušeností v oblasti sociální pedagogiky. Mgr. Andrea Špirková je andragožka a koordinátorka vzdělávacích aktivit v Organizaci pro pomoc uprchlíkům. Dalšími autorkami jsou Ing. Džana Popovič, koordinátorka vzdělávacích a sociálních projektů v oblasti migrace Organizace pro pomoc uprchlíkům, a Mgr. Eva Kaličinská, učitelka a lektorka speciálních projektů.