Tajný plán eurobolševiků se naplňuje

25.10.2015 23:27

Tajný plán eurobolševiků se naplňuje

 
- Úřady německých Brém se obávají radikalizace migrantů
- Kamera s termovizi natočila hordy migrantů běžících nocí
- Uprchlíci vypadají jako armáda, jsou mezi nimi i bojovníci, říká Orbán
 
 
 
Tajný plán eurobolševiků se naplňuje: Právě povstal nový Sovětský svaz. Lenin byl proti nim břídil. Migranti jako základ "nového politického lidu" bez národů a států
 
JON RAPPOPORT vysvětluje, na čem stojí nejen imigrantské šíleství "spuštěné" politickými elitami EU, ale ukazuje, že tento poslední "výkřik" je pouze součástí dlouho plánované operace na nastolení nové totality.
“Kdybyste měli pod kontrolou význam slova Dobro a měli byste nekonečné zdroje pro financování propagandy a přístup k tisku - a kdybyste současně ovládali ozbrojené sbory včetně policie - dokázali byste nejspíš i vy vybudovat ‘novou společnost’ v krátkém časovém horizontu. Dokázali byste zbořit staletí přežívající tradice během pár krátkých desetiletí. A kdybyste k tomu ještě jen tak mimochodem ovládali vzdělávací systém, mohli byste úplně vymazat vzpomínku na to, co dříve existovalo. Nikdo by si nepamatoval. Nikoho by to nezajímalo. Přesně to se děje nyní v Evropě. Nevědomost je osvícení.” (Underground, Jon Rappoport)
 
 
 
 
 
 
Úřady německých Brém se obávají radikalizace migrantů
 
Úřady severozápadního německého města Brémy mají obavy z radikalizace mladých migrantů-muslimů, informoval v neděli německý list Focus.
 
 
 
 
Kamera s termovizi natočila hordy migrantů běžících nocí
 
To není pochod, to je normální regulérní útok. Podívejte se na ty záběry. Z toho skutečně mrazí. Zvlášť když si člověk uvědomí, jak snadno by se daly zadržet.
 
 
 
 
Uprchlíci vypadají jako armáda, jsou mezi nimi i bojovníci, říká Orbán
 
To, co čemu Evropa v současnosti čelí, není uprchlická krize. Maďarský premiér Viktor Orbán na kongresu Evropské lidové strany v Madridu popsal uprchlíky mířící do Německa a Švédska slovy, že „vypadají jako armáda“.