Souboj Titánů

25.03.2020 09:26

Teo Intelligence a Covid 19. Co se děje?

Pokud každý pochopí pravdu, stane se svobodným a silným.

 

„Pravda vás osvobodí“ čte v evangeliích as Teo Intelligence vstoupíme do bludiště těchto temných a apokalyptických časů, pochopitelných a rozluštitelných širší analýzou Teo Intelligence. Zdá se, že tento Coronavirus C19, který zastavil svět, skrývá titanický boj mezi dvěma soupeři, kteří nyní dosáhli nože, na existenciální křižovatce: Mors tua, vita mea. A my se ocitneme uprostřed této bouře s Covid 19, což je zbraň hromadného rozptýlení za pokus o celosvětový pokus o převrat mezi finanční buržoazií s nadnárodní (globalizovanou) základnou a buržoazií s národní základnou (suverénní) ). Trumpovo vítězství šokovalo projekt nového světového řádu zkorumpovaného zařízení, které se během amerického předsednictví otočilo a ovlivnilo jejich globální hry. To, že existují dvě hnutí globalizujícího a suverénního názoru, je pozitivní fakt a spadá do demokratického dialektika. Pokud se však jeden nebo oba z nich vplížili do sociální struktury tím, že kazili a nestydatě se odchýlili, aby dosáhli svých špinavých zájmů na úkor národního zájmu, je správné jim čelit a zatknout je.

 

Covid-19, který je v plném proudu, méně nebezpečný a méně důležitý než tradiční tisk, nabízí, má zájem, ale také dezorientovaný a zmatený. Virus, který je pravděpodobně způsoben cílenou strategií útoku na americkou moc s ohledem na příští prezidentské volby v USA, které by se měly uskutečnit v listopadu 2020, s výjimkou zvratů a obratů, ke kterým by mohlo dojít kvůli Covid-19, což nutí pozastavení voleb s odložením nebo dokonce zrušením as pravděpodobným opětovným potvrzením Trumpa podle ústavy, pokud bude nucen vyhlásit stanné právo. Smrtelná rána pro ty demokraty, kteří potřebují znovu získat vlastnictví strategického prezidentského křesla, vzhledem k zatčeným rozkazům tisíců různých osobností s politickými exponenty, které Trump již podepsal a je v procesu podpory podporované armádou meziresortní koalice připisované NSA-Natioinal Security Agency, jak je vysvětleno na oficiálních webových stránkách QAnon. Demokratický puč proti zkorumpovanému světu na nejvyšší apikální úrovni? vyvstává otázka! Možná byl zaveden virus, který svrhl světovou ekonomiku? Možná politicky zasáhne Trumpa v roce jeho znovuzvolení, které by v případě, že by podstoupil vnitřní ekonomický kolaps v USA, se stal jistou volební obětí, která prohraje znovuzvolení ve prospěch kandidáta, který byl oceněn a kompromitován s „kabalem“, jak je definováno uvnitř Bílého domu se Hluboký stát odchýlil a porušil, provinil se zločiny proti lidskosti. Současný Bílý dům provozuje oblíbeného Joe Bidena, bývalého bývalého prezidenta s Obamou, který se zdá být zahrnut do černé listiny Trumpa.

 

Trump a vojenská zpravodajství NSA však čtou o QAnon, jsou silně odhodlaní a navrhli a naplánovali velmi efektivní, právní a respektující ústavní normy, s vydáním různých prezidentských vyhlášek, které jsou pro tento projekt funkční, zejména s prohlášením národního stavu nouze, který je ve skutečnosti předvojem pro vyhlášení stanného práva, užitečným pro zatčení celé světové skupiny kabaly, ať už jsou kdekoli a kde se skrývají. V posledních dvou letech Trumpova předsednictví stovky hlav nadnárodních společností, politiků, bankéřů, slavných herců a zpěváků atd. Již rezignovaly na své mocenské pozice, které již byly zasaženy soudními opatřeními s nezvratnými důkazy o korupci a vážném vražd v satanských obřadech, zejména mladých obětí dívek a chlapců, jejichž události jsou všechny popsány a dokumentovány, ve zprávách, které zpravodajství a Trumpova správa zveřejnily na qmap.pub/resignations, místo vytvořené pro část organizace vedené nekontrolovaným světovým populárním hnutím "QAnon", které Trump podporuje, protože největší zpravodajská operace, která kdy existovala:

https://qanon.it https://qmap.pub/ https://qanon.pub / https://qntmpkts.keybase.pub// https://www.qagg.news/ https://qposts.online/

 

Počítačové weby dobře pomáhaly při přípravě zveřejněných dokumentů, užitečné a funkční, aby poskytovaly informace lidem, udržovaly jejich morálku na vysoké úrovni a zároveň klamaly své nepřátele terorizováním. Dalším cílem uvedeným v „QAnon“ je vzdělávat veřejnost, aby rozpoznala a dekódovala kód, který „kabal“ a veškerá odchylka od hlubokého státu používají k výměně utajovaných informací konvenčními prostředky (televize, kino a noviny): konkrétní odkazy , eliptický jazyk, sada pravidel na základě korespondence mezi písmeny a čísly (gematria), podprahové zprávy atd.

 

QAnon, kde Q lze přičíst biblické části Qoelet: setkání, volání, probuzení, smlouva, ale vojensky také označuje jednu z nejvyšších úrovní bezpečnosti. Anon je zkratka pro anonymní, zamýšlená jako operace maximálního utajení. QAnon, je napsáno na domovské stránce webu, <je sofistikovaná vojenská operace zaměřená na obcházení konvenčních médií, vedená skupinou „digitálních vojáků“ - anonymním používáním internetu na necenzurovaných platformách - se dostat na populace jinak skryté životně důležité informace>. Plán na likvidaci finanční elity zahrnuje snížení všech jejích obrovských zdrojů zisku a zároveň demontáž jejich politicko-vojenské a mafiánské základny, skryté a nezákonné.

 

Během této propagace Coronavirus C19 se zdá, že byl zaveden kabalem do Whuanu se zlým účelem vyvolat reakci Číny vůči USA, současně je implementována část zpravodajského projektu vedeného společností Trump v Evropě s operací Americké a NATO síly nazvané "Obrana Evropa 2.0". Zdá se, že tato dvouletá operace vede k reakci na pokus destabilizovat deviantní a mafiánskou světovou elitu, která má v Evropě i mimo ni, obrovskou moc vyplývající z korupce lidí, kteří zastávají nejvyšší pozice a která podkopává jejich vliv suverénních hnutí a nová a neočekávaná Trumpova správa, zvolená navzdory pokusům o volební podvody - říká se na webových stránkách QAnon a na sociálních médiích s velmi cílenými komentáři - zavedla protějšek a uvolnila Vojenská zpravodajská služba NSA a vrátila je jemu proti. Zdá se, že operace „Obrana Evropa 2.0“ zčásti brání přítomnost koronavírusu, je však připravena jednat v případě útoků „kabaly“, které mají zájem vyvolat nespokojenost, nepokoje, protesty, násilí a občanskou válku prostřednictvím vedlejší příčiny Coronavirus a post-Corinavirus, pokud jde o nevyhnutelné důsledky na hospodářskou krizi, a to by vysvětlovalo, proč jsou evropské populace i mimo ni vyzývány, aby zůstaly ve svých domovech, přesně a zásadně tak, aby se nestaly neznalými a funkčními nástroji hry. nepřítele; na rozdíl od spravedlivé a doporučené potřeby zůstat zavřeni, aby nedošlo k dalšímu šíření viru. O použití vakcín a drog, které by mohly být brzy použity a rozšířeny k eradikaci přípravku Covid 19, bylo ohlášeno z mnoha stran: z Japonska je hlášena již známá Avigan, z Číny přicházejí nové experimenty, z Ruska je znám již antivirový Arbidol ; a ze Spojených států Trump oznámil účinnost antimalarií na bázi hydroxychlorochinu.

 

Byly učiněny nejméně tři pokusy zavraždit Trumpa „Cabalem“. Podle oficiální verze 1. října 2017 vypálil muž z okna hotelu Mandalay Bay v Las Vegas tisíce kulek na dav, který se zúčastnil koncertu, zabil 58 lidí a zranil více než 500 osob. Podle různých zdrojů , neoficiální, ale spolehlivé, v té době v nejvyšším patře zátoky Mandalay, probíhala tajná konverzace mezi Trumpem a saúdským princem Mohammadem bin Salmanem, dědicem jmenovaným na trůn, a masakr měl sloužit jako krytí atentát na dva státníky týmem členů gangu, který později selhal a včas zajistil oba hosty.

 

Druhý a neúspěšný útok na Trumpa byl naplánován během shromáždění, které se konalo v Pensylvánii před předběžnými volbami. Ale velká rána byla způsobena vypuštěním dvou jaderných střel, z nichž jedna byla velmi pravděpodobná a druhá prakticky jistá. První spuštění, nejpravděpodobnější, by se uskutečnilo 13. ledna 2018 a bylo by nasměrováno na Havaj, když došlo k poplachu přicházející balistické rakety. Podle několika výpovědí očitých svědků by raketa explodovala, když letěla nad oceánem, téměř jistě sestřelena. Vatikán byl také informován o tomto útoku a papež František o této události prohlásil následující den v kontextu odděleném od publika, „aby se bál, protože si myslel, že svět se blíží atomové válce“. Vypuštění mělo být téměř jistě falešně přičítáno Severní Koreji, s důsledky jen částečně představitelnými. Mimo jiné podivné věci, ke kterým došlo v květnu 2019, po telefonickém hovoru od Trumpa, který má v současné italské vládě více než přátelskou vládu, nařídil předseda vlády Conte odstranění čtyř zástupců ředitele italských tajných služeb.

 

V této poslední válce mnoho zkorumpovaných hlav klesá na nejvyšší úrovně. Shodou okolností bude, ale dědic trůnu Španělska Král Felipe VI byl nucen vzdát se celého svého dědického dědictví po hypotéze korupce ve výši 100 milionů eur, přičemž saúdskoarabský dům byl vyplacen na účet v Panamě. Princ Harry a jeho manželka byli v posledních měsících svoláni do Bílého domu, dva členové spojené s globalizmem a obchodní propagandou byli nuceni, aby se zdálo, že se rozhodnou opustit královský dům.

 

Dokonce i královna Alžběta již opustila své londýnské sídlo, aby vyšla ven, daleko od místností moci. Její druhý syn, princ Andrea, odstoupil ze všech pozic a je před soudem pro pedofilii spojenou s případem Epstein, bohatý pedofil, který přivedl dívky k mocné zemi, která spáchala sebevraždu v roce 2019 poté, co promluvila a vydala filmy a dokumenty kteří přibíjejí stovky a stovky vysoce postavených pedofilů známých politiků, bankéřů, showbizských hvězd, sportovních hvězd atd. který pozval na prázdniny v červeném světle ve své pobřežní vile na Panenských ostrovech Nedávný případ režiséra a pedofila Harveye Weinteina lze vysledovat až k probíhajícímu soudnímu očištění, které sám Trump označil za „bouři“, a reagoval na fotožurnalistu na setkání v Bílém domě, kde chtěl být vyfotografován společně se svými 20 věrnými generály , s ním ve středu a 9 vlevo a 11 vpravo, protože „symboly mají svou hodnotu“, což zmiňuje spravedlnost na památku obětí útoku z 11. září na Twin Towers.

 

Bill Gates také opustil všechny a všechny pozice rezignací v březnu 2020, aniž by byl podezřelý. Existuje mnoho méně známých jmen, která se podílejí na různých schopnostech na zločinech pod dohledem trestního a vojenského soudnictví. Někteří již spolupracují tím, že odsuzují přestupky pedofilie, satanských rituálů, loupeží a různých korupcí, jiní spáchali sebevraždu a v roce 2018 došlo také ke spojení se smrtí slavného šéfkuchaře Antonyho Bourdaina. Google je také obviněn z jednostranných stížností a je v posledních dnech pod dohledem poté, co byly zveřejněny zprávy, které se zdají podprahové a zaměřené na základní čtení pravděpodobných složek „Cabalu“, v posledních dnech byl vyslán horkovzdušný balón se zajíčkem a veverkou uvnitř koše, symboly, které pro satanisty pedofilové naznačují, že pro obřady rovnodennosti 21. března 2020 se musí ti, kdo se ztotožní s králíčky, uchýlit do úkrytu jako veverky. Příspěvky jsou okamžitě odstraněny, jakmile jsou doručeny. Zdá se, že i sociální Facebook zmatený a byl nucen přestat cenzurovat „nevítané“ příspěvky a v těchto dnech, kupodivu, reaktivuje nechtěné příspěvky, které předtím cenzuroval, se spoustou omluv a nelibost.

 

Stručně řečeno, seznam je dlouhý a mluví se o tisících zapojených a částečně zatčených a vydaných na Guantánamo - jak je popsáno na webových stránkách a sociálních sítích QAnon - zejména v tomto prozatímním karanténním období, které je nutí, aby zůstali uzavřeni a nebyli schopni uniknout v bunkrech a ve zlacených rezidencích v pobřežních lokalitách nebo na Novém Zélandu, kde již v případě nebezpečí postavili luxusní vily a bunkry pro úkryty v krajním případě, ale některé z těchto bunkrů již byly nedávno vytěženy a zničeny pracovní skupinou. vedl Trump v různých částech světa, zaznamenávající malá zemětřesení nevysvětlitelná pro seismografy.

 

Trump již podepsal prezidentské vyhlášky, které jsou užitečné a přípravné k úspěšnému dokončení současné operace, včetně zabavení bankovního kapitálu a nemovitostí obžalovaným z pedofilie a korupce, které připravily výkonnou vyhlášku, která je vymezuje jako trestné činy proti lidstvo a jako útok na vnitřní bezpečnost státu za zapojení a poškození špičkových politiků a civilních a vojenských činitelů, automaticky projíždějící zločiny, v jurisdikci vojenského soudu ještě více, jsou-li subjekty vojenské, lhostejně, pokud patří do orgánů jiných národů , je schopen chytit je s dohodami o vydávání, prostřednictvím Interpolu a amerických speciálních sil. Aby uvítali nevítané hosty, byla znovu otevřena základna Guantanámo v zátoce Kuby a další. (Https://qmap.pub/docs)

 

V seznamu zveřejněném na stránkách Qmap jsou také údaje o mezinárodních financích s téměř všemi světovými šlechtici světa, skutečnými pijavice a vlastníky 95% existujících měnových měst na planetě, která, jakmile byla zkonfiskována - podle těchto stránek předpokládá sledovatelný plán Trump - měli by být opětovně uvedeni do oběhu, aby dostali bursara ze současné světové krize ve prospěch všech národů a obyvatel. Navíc - jak se říká - existují v Amerických výzkumných centrech zpracované různé technologie, které jsou těmito silně zkorumpovanými striktně skryty, aby se zabránilo tomu, aby lidé postupovali a již jimi nebyli podrobeni. Inovativní výzkum, například v oblasti technologií odvozených z experimentů na principech Tesly, které má projekt „The Plan“ okamžitě k dispozici lidstvu, a tak dosáhnout neočekávaného skoku vpřed k technologické budoucnosti ve službě člověku. Všechno, co se zdá být ztraceno touto hospodářskou a průmyslovou krizí pilotovanou a žádanou „Cabalem“, bude obnoveno ve velmi krátké době, s epochální reformou revitalizace a rozvoje ve prospěch všech národů. Za tímto účelem podepsal Trump dne 19. března 2020 dekret o vydání lékařských objevů, který uvádí v poznámce: <Lékařské objevy jsou příliš často brzdeny zastaralými a zatěžujícími vládními pravidly a předpisy. Pro prezidenta Trumpa je tento výsledek nepřijatelný>.

 

ento svět zkorumpovaného, ​​zkaženého a zlého, i když se chytře podařilo zůstat skrytý po celá desetiletí, byl nyní skutečně vnímán jednomyslným pocitem jako skutečná a jediná hrozba, která visí nad světem, až do bodu, kdy se nazývá „Deep Deviated State“. Hluboký stav odchýlen, ještě lépe definovaný a zjednodušený u zaměstnanců Bílého domu s termínem „Cabal“. Stát ve státě, který se v průběhu desetiletí vyvíjel a vyvíjel, stává se státem mezi státy a vkrádá se do každého lidského sektoru, který zaujímá deviantní a deviantní místa v apikálním aparátu politiky, ekonomiky, bank, vědy, špičkových technologií , vojenské struktury, odkloněné tajné služby, strategie napětí, zodpovědná za masakry a útoky, které od pokrevního období až do současnosti pokrvují národy, začleňují a ovládají mafie, obchodování s drogami, obchodování s lidmi s preferencí pro pedofilii , k ezoterickým a satanským rituálům také s lidskými oběťmi, prostupujícími a infikujícími vše, co ovládají, vykonáváním nesmírné a převarikující síly, díky níž se staly a cítily se „Bohem“. Bytosti, které se potřísnily ohavnými zločiny proti lidskosti, podkopávaly národní bezpečnost mnoha států, s hlavami vlád a ministry zapojenými a poškozenými. Významným a bezprecedentním po jeho inauguraci bylo Trumpovo vzdání se každodenního briefingu o mezinárodní situaci s CIA (agentura v té době zcela v rukou deviatu Deep State, dnes ve fázi téměř nemožného „rekultivace“), v pro vojenské zpravodajství.

 

Tentokrát není střet mezi supervelmocemi a ani mezi jejich vůdci, ani si nevšimneme, že v tomto zvláštním příběhu Covid-19 si Trump, Xi Jinping a Putin vyměňují gesta pomoci a solidarity mezi národy a národy, vyslat silnou zprávu těm, kteří musí rozumět. A je důležité, že některá jejich plachá prohlášení o vzájemném obvinění byla odečtena od nejužitečnějších předních linií, aby odvrátila pozornost od společného nepřítele, což je postoj potřebný k pokrytí společné strategie, která ho porazila. Výše uvedení vůdci světových supervelmocí vykořisťují a jedou na stejném diabolském plánu, který zavedla zkorumpovaná a zkorumpovaná buržoazní politicko-finanční-globalistická elita, a používá jemnou zpravodajskou techniku ​​„Teorie her“ a čeká na nepřátelé mat.

 

Putin, Xi Jinpig a Trump dosáhli zvláštní a prioritní dohody, protože pochopili, že mají společného téhož nebezpečného nepřítele identifikovaného v tomto zkorumpovaném globálním hlubokém státě, který infikuje světovou ekonomiku, ale především s nyní již nekontrolovatelnou korupcí podkopává vnitřní stabilita každého národa, která ohrožuje demokratickou pečeť vystavenou neustálému riziku ozbrojeného konfliktu.

 

Trump - na stránkách QAnon - se říká, že neběžel o americké prezidentské volby tím, že je vyhrál, ale byl vybrán, vyžádán, povzbuzen a chráněn výjimečným vojenským zpravodajským aparátem věrným americké ústavě, která byla strukturována ve Spojených státech. v rámci Atlantické aliance a NATO bojovat proti tomuto odchýlenému a infiltrovanému hlubokému státu, který se stal národním a globálním nouzovým problémem. Vojenská zpravodajská služba věrná souhrnné jednotce v rámci NSA - Národní bezpečnostní zpravodajství pod přímým velením prezidenta POTUS Spojených států a zapojení nepřímých a aktivních členů do Atlantické aliance a do NATO do sofistikované zpravodajské práce po celá desetiletí s maximální úrovní „Secret: Top-Top Secret“. Aparát - podle prohlášení o sociálních médiích - vyrostl v dokonalém utajení, začal morálním tlakem od dob zabíjení prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho a do současnosti přichází dobře připravený a strukturovaný jako ochranný aparát pro současného prezidenta Trumpa, který, je si vědoma a je spolehlivým zastáncem současného projektu, nazvaného „The Plan“.

Apokalypsa, věrný a pravdivý rytíř.

 

Trump je vroucí křesťan a prožívá tento pocit investovaný, jako by byl na mesiánské misi, jako je „věrný a pravdivý“ rytíř popsaný ve Zjevení 19: 11-21, zatímco jiní ho rámují společně s Putinem, jako je Eliáš a Enoch z starý zákon. Proto se tento nový „žádný válečný“ trumf ve prospěch míru smíří s Ruskem, Čínou, Severní Koreou, Afghánistánem, Irákem, Sýrií, Íránem, Libyí a Jeruzalémem. A ve skutečnosti to dělá Alianci na základě porážky společného nepřítele: globální a odkloněný hluboký stát zvaný „Cabal“, nyní rozdrcený v super tajném paktu mezi USA, Čínou, Ruskem, Anglií po Brexitu, Brazílii a strategická Itálie loajálních a vysoce účinných tajných služeb spojených pro konečnou konfrontaci, která již probíhá, a do značné míry začala s překvapivým účinkem, který je už strašně přemístil. Současný plán je vysvětlen v aktualizaci stránky QAnon, v této třetí a předposlední fázi, plány mají být dokončeny v několika měsících (březen - květen 2020), aby pak dokončily misi a naději ve světle nového světa bez zneužívání a války.

 

Poslední američtí prezidenti, Bush, Clinton a Obama, byli pro „kabalistickou skupinu“ funkční tím, že jim nepomohli čelit, ale často z této situace těžili a využívali ji. Jejich nejednoznačný postoj neumožnil vojenské zpravodajské struktuře, aby se projevila dříve, a učinila tak strategickou volbu, aby si uvědomila všechny situace, které považovala za připravené a zralé až v době závodu o Trumpovo předsednictví. Takže to není Trump sám, ale příznivé podmínky, které byly celkově považovány za vhodné. Trump již při shromáždění ve volební kampani definoval Clintony jako „zločineckou rodinu“, která je obviňovala ze silných a přímých vazeb s různými členy „kabaly“, čímž okamžitě zahájila tajný projekt s názvem „Plán“, a tím jej okamžitě řídila.

 

Donald Trump parla del Nuovo Ordine Mondiale (ITA)

https://www.youtube.com/watch?v=tC-uHd1vyPc&feature=share&fbclid=IwAR0eKMiM4M8n_gSj13Oae6FUNZ4xGP04wxw62OHGUZxhJxyUOxJ2slRUp_8

 

Adrenochrom symbolicky sdružený se satanskými organiastickými obřady

 

Ve skandálu Pizzagate v roce 2016, který zapojil Hillary Clintonovou do jednání s korupcí a pedofilií a zdůraznil pedoatanické hrůzy většiny amerických progresivních elit, se ukázalo, že udržuje své počítačové servery dobře chráněné na nepřátelském území: Korea severu. To dále prokázalo, že „Kabala“ udržuje Severní Koreu pod kontrolou tím, že ji upřednostňuje ve vojenské výzbroji namísto boje proti ní, a tak se vztahuje i na Írán upřednostňovaný v jaderném programu, zatímco svět předstíral, že káže sankce, ve prospěch oficiálně udržet dva nepřátelské národy pod kontrolou, ale užitečné je považovat za nepoctivé národy, ve skutečnosti omluva za prodej zbraní a šíření válek za obchodování s lidmi a náklady na obrovské vojenské výdaje, které jsou hlavní činností nekontrolovatelných, kontrolovaných a v čele skupiny tzv. „kabaly“, zkorumpované politické bankovní a finanční elity. Zabití generála Qasema Soleimaniho 3. ledna 2020, se sterilním íránským protestem, je součástí této nové americké strategie ničení všech složek „kabaly“ a těch, které jsou funkční pro jejich hrozný projekt. Soleimani, válečný muž, reorganizoval řady islámského terorismu a byl silným odkazem v „kabale“ v Íránu. Ve zjevení oficiálního vyprávění mezi USA a Íránem však dochází ke střetu, že ve skutečnosti jde o boj mezi americkou suverénní buržoazii a íránskou globalistickou buržoazii, kde nová a regenerační strategie „Plán“ vstoupila nečekaně. ,

 

Celková strategie finanční elity ke zvýšení přezbrojení a konfliktů byla založena na skutečných dvou rukojmích státech: Severní Koreji a Íránu. Rukojmí státy jsou oficiálně považovány za nepřátelské, ale ve skutečnosti dominují politicky prvky deviatu Deep State. Trumpova nová strategie s rétorickými potyčky s Kim Jong Un opět posloužila k utajení jednání, která vedla k fyzickému vyloučení vyšších severokorejských úředníků spojených a zkorumpovaných do hlubokého státu, jehož jména USA poskytly USA Kim Jong Un, který údajně postupoval svým vlastním způsobem, v říjnu 2017, tím, že je zamkl na jaderném testovacím stanovišti umístěném v hoře, a poté ho na něj zkolaboval (skutečnost byla v tisku označena jako nehoda, která způsobila nejméně 200 obětí). Od té doby byla zahájena skutečná jednání, která vedla k sblížení obou Korejů po více než šedesáti letech pozastavením jaderných a raketových zkoušek Severní Koreou a námořními manévry v této oblasti USA.

 

Odkloněný hluboký stát utrpěl těžkou ránu se ztrátou Severní Koreje, která také sloužila jako centrum pro obchodování s drogami a lidmi, a představoval tak spolehlivou základnu, aby vás udržoval e-mailové servery, včetně serverů Google Gmail. , s nimiž nejvyšší američtí činitelé podnikali, prodávali tajemství a vojenskou technologii, což byla Severní Korea sama o sobě vynikajícím kupcem. Kabbalah uspořádal další „falešnou vlajku“ barbarským zabitím novináře Jamala Khasshoggiho, který za to obvinil Saudskou Arábii a vytvořil mezinárodní případ a diplomatickou krizi s USA, aby znovu získal ztracené pozice v USA. country. Opět byla rána uhýbána, aliance zůstala stát.

 

Trumpova politika, dobře asistovaná a řízená vojenskými patrioty, kteří jej podporují a chrání před zraky a stále rostoucím pohybem lidí na sociálních sítích QAnon, vytvořila řadu setkání s vůdci jiných národů, který sloužil ke zmírnění napětí mezi nimi. Vynikající vztahy s Putinem, předmětem delegitimizační kampaně, která skončila v ničem, podpořila obvyklá skupina Deviati a poražení, kteří chtěli pokračovat v americkém předsednictví. Přátelské vztahy se Severní Koreou také posloužily k otevření nového politického kurzu míru a neútočení. S Čínou XI Jinpinga Čína Trump znovu otevřela obchodní vztahy po bouřlivé politice cel a omezení, která posloužila k předložení dohod mezi vůdci s uvolněním mezi stranami tím, že v blízké budoucnosti podepsala výměny miliardářů a dala souhlas Nové Silk Road , které již v rukou Hlubokého státu neodchýlilo jako možnou zbraň.

 

Jsme uprostřed operace „Storm“ - prezident uvádí poštou - a pokud bude pokračovat se stejnou strategií a opatrností, která zajistí možné údery ocasu mezi stranami, můžeme brzy dojít k závěru. Pečlivé čtení posvátných písem s analýzou Teo Intelligence nás však nutí k tomu, abychom tyto časy a tyto události zařadili mezi proroctví Zjevení Jana apoštola, stále chybí postava třetího nepohodlného: Antikrista. Ten, kdo vyrostl a žil ve zkaženosti „Kabaly“, touží po tlapách a tlapách, aby vypadal světu jako spasitelský vůdce zla lidstva, ale ve skutečnosti je to podvodník, vlk oblečený v jehněčím. Pokud by však projekt měl být opožděný kvůli řadě chyb spáchaných proti nim a / nebo řadě náhodných příčin ve prospěch protistrany, bude druhá strana nucena projevit se stručným a pomíjivým vzhledem, oslabeným v celosvětovém vzhledu a již nebyl hlavním aktérem, který byl brzy podkopán bouří uvědomění o probuzení lidského vědomí, které mezitím dozrálo a vyvinulo se, aby čelil příchodu pravého Mesiáše, který byl oznámen a očekáván ve svatých písmech. Tento konec by byl vrcholným úspěchem odměňujícího globálního úsilí laických věrných mužů dobré vůle, kteří plní své poslání s pláčem: V Boha věříme!

 

Těšíme se na události ...

Antonio Leonardo Montuoro, analytik Teo-Intelligence. Člen SOCINT-Italian Intelligence Society

 

Articoli correlati:

https://mediterraneinews.it/2020/03/01/il-coronavirus-davide-contro-il-golia-della-globalizzazione-uno-battaglia-virale-ed-esoterica-dotata-dintelligenza-artificiale/

 

https://mediterraneinews.it/…/cina-la-via-della-seta-e-il-coronavirus-con-lanalisi-della-teo-intelligence-per-comprendere-gli-aspetti-escatologici-attuali

 

Fonti da consultare:

Libro “La profezia del Santo Graal” – edizioni Mediterraneinews, 2018;  https://laprofeziadelsantograal.it/

 

Video:

 

Q - We Are The Plan

https://www.youtube.com/watch?v=MRtEgdgj_XQ&feature=emb_logo

 

Q - Killing The Mockingbird

https://www.youtube.com/watch?v=80s5xuvzCtg&feature=emb_logo

 

Q - The Plan To Save The World (Subtitles)

https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ&feature=emb_logo