Q Anon

28.03.2020 16:39

 

Malá úvaha k uvážení.

 

Ano vážení. Také musím pracovat s těmi několika málo informacemi.

Také mám ve svém úsudku pěkný maglajs.

 

Nemohu tedy nezmínit jednu citaci, kterou považuji za stěžejní nápovědu k pochopení současného dění.

 

"Stojíme na pokraji celosvětové reorganizace.

 

Všechno co potřebujeme je pořádná, všeobsáhlá krize a národy budou souhlasit s novým světovým řádem."

(David Rockefeller, fórum OSN, 14.9.1994)

Rozuměj totální, všeprostupující CHAOS.

 

Strůjci nwo permanentně udržují tzv. tezi a antitezi.

Rozuměj Divide et impera (rozděl a panuj)

 

Právě jsme nechtěnými účastníky rozhodující steče o globální dominanci. Starý systém, jež je již ze své podstaty odsouzen k zániku má být nahrazen novým.

Ten představují země sdružené v uskupení BRIX.

 

Údajně je vše na dobré cestě. Toto má dokládat údajné narušení tří pilířů současného uspořádání. (London City – finance, Washington DC – hrubá síla a Vatikán – myšlení) – Fulford

 

Najednou se objeví tajemné Q tvrdící, že právě dochází k hromadného zatýkání kabalistů. Z médií se dozvíte maximálně o zasažení těchto lidí COVI – 19, že jsou v karanténě.

 

Mám však pochybnost, zda nejsou jen uklízeni do bezpečí, než bude po všem, aby se opět náhle objevili na scéně a vedli lidstvo do té globální totality.

 

Kde vzalo, tu se vzalo tajemné Q.

Jedná se údajně o iniciativu usilující o potrestání toho globálního zla.

Iniciátory jsou prý patriotičtí miliardáři. Více konkrétního nic.

(Jak se někdo v tomto systému může stát miliardářem? Jaké jsou jeho prioritní zájmy? Pohnulo se v nich opravdu svědomí, jak je prezentováno, nebo je vše jinak, jako obvykle?)

,,Naléhavá zpráva, prosím, věnujte pozornost! Bez ohledu na to, jakou rasu, pohlaví nebo náboženství jste, bez ohledu na to, pro koho jste hlasovali, bez ohledu na to, zda nenávidíte Donalda Trumpa, nebo nenávidíte policisty nebo vládu obecně, nehledě na to, jestli máte rádi zprávy o CNN / MSNBC a nenávidíte všechny ostatní kanály, bez ohledu na to, zda jste mladí nebo staří, bez ohledu na to, zda o politice, světovém míru, znásilnění nebo korupci:

 

Velmi brzy se rozšíří hrozné zprávy. zdá se nemožné tomu uvěřit. Hrozné, nemocné, neuvěřitelné věci. otřese vaším světem a může se obrátit vše, čemu jste věřili vzhůru nohama. Lidé, které znáte, budou obviněni z neuvěřitelných monstrózních věcí. Budou to lidé v Hollywoodu, politici, novináři, popstars, charitativní organizace, náboženští vůdci, instituce, hlavy států, policisté atd.

 

Chceme, abyste věděli, že dobří lidé bojují v tiché bitvě za Oponou. Abychom zachránili svět před hroznými hrůzami. Byla to osamělá válka. bylo to tiché. Šance jsou, že jste si toho ani nevšimli. Ale brzy budete vědět vše, proto vás varujeme.A proto nás musíte vyslyšet.

 

Jsme jen banda anonymních lidí z celého světa. Nechceme peníze ani slávu. Prostě jsme nemohli už sledovat, jak je svět v plamenech a nedělá stím Nikdo nic. Proto se vás snažíme varovat.

 

Podporujeme našeho prezidenta Donalda J. Trumpa v jeho snahách zbavit se bažiny. Je nám jedno, jestli se vám náš prezident líbí nebo ne. Chceme jen aby jste věděli, že vás bude chránit bez ohledu na to, jaké hrozné věci se staly. věci, které vyjdou na světlo. Prosím, nebojte se. Budete v bezpečí. Špatní herci budou postaveni před soud. Dobří lidé budou prosperovat a žít šťastnými životy. Děti a dospělí v otroctví budou osvobozeni. pokud se chcete dozvědět více Hledejte Qanon.

 

Pamatujte: informujte své přátele a rodinu. zůstaňte v klidu a informujte se.váš prezident Donald J.Trump pracuje ve dne i v noci, aby vás ochránil před nepředstavitelnými hrůzami. To vše brzy skončí. zvítězíme !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Q je 17. písmeno latinské abecedy, vzniklo z řeckého Koppa.

V angličtině je Q zkratkou pro question = otázka, což se používá v termínech jako FAQ (často kladené otázky) či Q&A (otázky a odpovědi).

Q také může značit časové období (kvartál)

V biblistice označuje Q sbírku logií Q.

V kartách je Q označení pro královnu (svrška).

V kinematografii  je Q krycí jméno postavy ze série o Jamesi Bondovi.

V lékařství je Q jméno choroby – viz Q-horečka.

V matematice je ℚ označení množiny racionálních čísel.

Q je také mezinárodní poznávací značka Kataru.

Ve vojenství je Q označení protiponorkových lodí z 1. a 2. světové války.

………………………………………………………………………………………............................................................

Dovolím se doporučit, spoléhat se raději na své IQ.

To nám nikdo neřekl

Vodní baroni, oteplování, EMP, blackout.

https://uloz.to/file/ckkwsetGXP1d/to-nam-nikdo-nerekl-mp4