Q Anon – pes aby se v tom už vyznal

29.03.2020 16:43

Co říkáte na ideologii Q Anon a její roli ve světových událostech, zejména v současnosti?

Jinak by bylo zajímavé postavit se proti a porovnávat ideologii Q Anon s Rockeferovými a Billem Gatesem.

Děkuji děkuji děkuji

 

Tato otázka není adresována mě osobně, přesto se pokusím přidat něco k tématu.

 

Předně si nemyslím, že by to tajemné Q bylo ideologií ale hnutím, které nemusí být spontánní ale opět uměle vytvořenou opozicí.

Možná i dílem Rockefellerů, to se časem ukáže.

Avizují, že jejich cílem jsou kabalisté, satanisté, pedofilové a další grázlové.

 

Google uvádí Android Q

 

Jaká byla situace, než se objevilo spásné Q?

USA ztratilo postavení globálního hegemona. Také začalo ztrácet vliv v Evropě. Hrozilo, že ztratí všechny páky k ovládání Německa, což garanuje tzv. Kancléřský pakt. Také bylo nutné zabránit vznikajícímu projektu Trojmoří. Proto muselo dojít k převzetí. Totéž se právě děje v Maďarsku. Orbán nejprve začal volat po neomezených pravomocích a teď probíhá tzv. znárodnění, podobně jako to udělali soudruzi v padesátých letech.

Pro nás bude patrně stěžejní, jak se vyvrbí situace v Polsku.

Jednak proto, že Poláci byli vždy kam vítr tam plášť a my vždy až poslední na řadě. Na tom se dosud nic nezměnilo.

Ani naši zastupitelé nezklamali očekávání a kují přímo pikle, kterak ještě urvat co se dá.

Nepochybuji, že si velcí hráči už dávno rozdělili v tichosti svět, než to vyhlásí oficiálně.

 

Musím se opakovat, ale nyní je to evidentně o tom, kdo bude rychlejší. Tomu nasvědčuje zoufalá snaha EU dokončit urychleně Kalergiho plán stůj co stůj spuštěním operace IRINA.

Prevoz utečencov z Lybie do Gréckych prístavov pod záštitou EÚ a dohľadom armády

https://www.politico.eu/article/eu-launches-naval-mission-to-police-libya-arms-embargo/?fbclid=IwAR0uLtePrn6Aclf-8e8j4wQg_m673BU4rW9ejJJxfNH8DWAHfZ7HJa__FH0

 

Kalergiho plán z roku 1922

https://librinostri.catholica.cz/download/BeauAlbreKalerg-z.pdf

 

 

A co to proklamované zatýkání grázlů? Nejsou pouze uklízeni do bezpečí karantény, než bude po všem?

Nebo vědí příliš mnoho a musí ze hry?

Truchlit pro ně rozhodně nebudu.

 

AKTUÁLNĚ:

29.03.2020 – Boj o planetu zemi pokračuje na mnoha úrovních

FED který patřil rodinám Rockefelerů, Rotschildů a Morganů byl včera zestátněn a tím se stala Amerika svobodnou zemí….???

https://tadesco.org/marneho-okenko-29-03-2020-boj-o-planetu-zemi-pokracuje-na-mnoha-urovnich/

 

 

To tajemné Q má nepřehlédnutelnou spojitost s hnutím Anonymous.

Není to opět jen uměle vytvořená hrozba k ospravedlnění cenzury internetu?

 

Omluvte moji skepsi, vychází z těch několika málo zkušeností, po kterých přišlo nepříjemné rozčarování.

Každopádně neztrácejme víru.

 

Anonymous

Anonymous je anonymní a na sobě nezávislé nehierarchické hnutí, které se do povědomí internetových komunit začalo dostávat v roce 2003 na základě automaticky generované přezdívky přispěvatele na stránkách 4chan.org a jim podobných.

V souvislosti s Anonymous se objevuje také termín „Anon“, jež je zkrácenina slova Anonymous. Mezi symboly Anonymous patří maska Guye Fawkese.

 

V letech 2010 a 2011 začaly informace o Anonymous pronikat i do masmédií, což bylo zapříčiněno velkým zájmem, který vzbudila jejich činnost spojená s hacktivistickým hájením WikiLeaks

 

Skupina Anonymous a Operace odplata

https://legacy.blisty.cz/art/56028.html

 

Jsou Anonymous součástí amerického dohlížecího aparátu?

https://orgo-net.blogspot.com/2012/02/jsou-anonymous-soucasti-americkeho.html

 

Iluminátské karty

https://all-is-magic.blog.cz/1304/iluminatske-karty

 

Independent

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/anonymous-qanon-donald-trump-latest-truth-identity-hacking-a8481511.html

 

 

SVĚT SE ZMĚNÍ!!!

Petr Novák

5.11. 2018 jsem napsal toto s ohledem na Iniciativu Trojmoří: "Pokud máte nějaké plány a ty vám nevychází, tak se časem uchýlíte k "menšímu" zlu, například se vrátíte k něčemu, co již víte, že v minulosti fungovalo. Utekla vám žena za jiným, ale po čase se vrátila, protože zjistila, že dotyčný byl idiot a u vás má jistotu, že to "nějak" fungovat může? Rakousko-Uhersko jako řídící formát existoval a fungoval a proto je snadné se k němu vrátit, akorát pod jiným názvem."

A proč o tom píši? Všimli jste si toho také? Kdo začal s drastickými opatřeními v boji proti globálnímu nástroji řízení jménem Covid 19? Maďarsko, ČR, Slovensko a Rakousko (dnes rozhodli, že zavřou i všechny obchody kormě potravin). Nejsou to náhodou země bývalého Rakousko-Uherska?

Kdo nechává tento vir šířit bez větších omezení? Německo, Francie, ale i "Velká" Británie, kde např. premiér Johnson včera prohlásil, že „mnoho rodin ztratí předčasně své blízké". Merkelová dokonce prohlásila, že dle jejích odhadů se nakazí až 50 miliónů Němců (spočítejte si jakou to bude mít odezvu při smrtnosti 2 až 3 nebo dokonce 4%). To jsou mimochodem ty "vyspělé" země, které si máme vzít, dle různých vlastizrádců, za vzor jako vrcholy "demokracie" a "morálky".

Co se to tedy děje? Jak to, že některé "elity" států EU se chovají jako bychom měli vyhynout a jiné dělají jakoby se nic nedělo a to s přihlédnutím na mapu přesně tak, jak jsem psal v roce 2018? Protože dochází k přeformátování světa, ke změně středisek koncentrace řízení a to přesně tak, jak tvrdí lidé zabývající se Koncepcí společné bezpečnosti již několik let. Jak chcete vytvořit nové pořádky, nový svět? Tím, že totálně rozbijete to původní, ale tak, aby si toho ovce, pardon občané, nevšimli. A tak nelze jen přijít s tím, že se odtrhne část EU a začne si hrát na vlastním písku, protože tak to fungovat nemůže - jsme přeci naprosto politicky, kulturně, ekonomicky a obchodně provázáni. Jenže když přijde pandemie, tak...správně...vše můžete od sebe odseparovat a to v rekordním čase a na dostatečně potřebnou dobu. Tím lze veškeré mezinárodní vztahy přenastavit požadovaným způsobem. Proto zapomeňte na to, že svět bude po této pandemii stejný, jako byl před ní. Nebude.

Představme si scénář, že dokážeme během následujících 4 týdnů tento vir u nás zcela zastavit. Co potom? Otevřeme hranice a vpustíme sem ty stovky a tisíce mladých Němců, co se k nám jezdí víkend co víkend ožrat do Západních Čech? Pak by přeci snahy naší vlády neměly smysl, protože v Německu tento virus neřeší a proto měli jen za včerejšek nárůst o 802 nakažených, že? Chápete tedy, že pokud Němci nezačnou dělat totéž co u nás, tak hranice nebudeme moci hned tak otevřít? A nebo se bude čekat až teplejší období tento vir zabije? A jaké teploty to mají být, když se to nejrychleji šíří v Íránu, kde je v jejich hlavním městě tento týden 23 stupňů? A nebo to uděláme jako ve Vietnamu? Tam se to podařilo zastavit. Zcela. Po dobu 22 dní nebyl nikdo nakažen a všichni slavili. A pak přijel jeden turista z "Velké" Británie a nyní mají řadu nových případů a mohou začít znovu a od začátku.

Všimli jste si, jak prská Ursula von der Leyen nad tím, že jsme si dovolili zavřít hranice na ochranu svých občanů? Chápe, že nad námi EU ztrácí kontrolu a nebo ani na to nemá a nebo jí jde pouze o to, abychom poslouchali?

Zaznamenali jste, že Spojené státy zakázaly Evropanům vstup do země? Ovšem s výjimkou "Velké" Británie, kde tento virus řeší naprosto laxně a ještě včera se hádali o to, jestli zastaví fotbalovou ligu či nikoliv a to i přesto, že část zúčastněných již virus má a nebo je v karanténě? Bývalí Hegemoni totiž musí ukázat, že stále ještě drží při sobě a že spolu také odejdou z výsluní.

Jak jsem již psal dříve, tak italský premiér Conte loni podepsal jako jediný politik ze Západu připojení jeho země k Nové hedvábné stezce, tedy globálnímu megaprojektu ČLR a právě proto "musela" epidemie začít právě u nich a takto tvrdě. Koho požádal jejich ministr zahraničí Luigi Di Maio o pomoc s řešením pandemie? USA? "Velkou" Británii, nebo WHO? Nikoliv. Čínu, která vyslala své lékařské odborníky na pomoc. A komu ještě jeli pomoci? Jižní Korey, která pod ně také spadá a Íránu, který má být do budoucna Hegemonem na Blízkém východě a Západní Evropě (proto pokus o její islamizaci). Že na to teď Írán nemá? Myslíte si, že Západ bude po této uměle vytvořené akci stále tak silný, když k tomu přidáme ještě ekonomickou a energetickou krizi? Nebojte, oni už ty muslimy do té Západní Evropy nějak dostanou.

Je zde ještě jeden formát, který je nutné zcela zdiskreditovat: NATO. Chystá se obrovské cvičení jako provokace proti RF, které chtějí v omezeném počtu uskutečnit i když probíhá pandemie. Je to právě ta akce, která NATO poškodí? Vždyť tento spolek není nic jiného než gang, který vedou amíci a kterým tam slouží do počtu jejich vazalové. Pokud ovšem "šéf gangu" končí, tak k čemu ten spolek má do budoucna být?

Nepropadejme panice, přátelé. Svět se mění, ale není to samospád. Každý sad má svého zahradníka a nic není náhoda, tohle je zatím velmi zajímavý řídící manévr, který bohužel zabíjí lidi, protože jej vytvořily hlavy, které s lidstvím mají společné jen lidské tělo, ale nikoliv psychiku.

Je velká škoda, že se uzavřely hranice dřív, než mohli na Západ vycestovat všichni ti "naši" uvědomělí pro-západní vlastizrádci, kteří nenávidí svůj národ a stydí se za to, že jsou z naší vlasti.

Hospody jsou zavřené, společenské akce se nekonají, do kina si nezajdete a do divadla také ne. V televizi vidíte jen negativní zprávy a šíření paniky. Co tedy večer dělat? Co zkusit být opravdu se svými blízkými? Co zkusit otevřít knihy Koncepce společné bezpečnosti, nebo si pustit nějaký výukový film KSB? Co se naučit meditovat a tím se konečně dozvědět něco o sobě? Na to vše je teď dostatek času, teď už se nikdo nemůže vymlouvat, že jsou přednější věci.

A pokud chceš celý proces vidět ještě z větší výšky, tak si přečti vynikající analýzu Janka Šťastná, kterou sepsala na základě svých znalostí a posledních rozmluv V.V. Pjakina. To by již mohlo dát lidem celkový obrázek toho, co se děje a bude dít dál:

 

KORONAVIRUS A PŘEFORMÁTOVÁNÍ SVĚTA

Na téma koronaviru toho bylo napsáno už dost, tak jen krátce o tom, kam to směřuje. Že to je nafouknutá bublina, kterou se sledují určité cíle, je zřejmé. Politici se toho musí účastnit, ať chtějí nebo nechtějí, protože vnitřní politika je podřízena globální politice a za vyvoláním koronavirové "aféry" stojí globální elity. Takže takové malé shrnutí, co je cílem vyvolání této hysterie:

- přeformátování celého světa s cílem vytvořit dvě centra koncentrace řízení, z ČÍNY a ÍRÁNU. Na vytvoření těchto center globální elity pracují už dlouhou dobu, u Číny, kam se přenáší euroatlantický blok, to probíhá celkem úspěšně, u Íránu, kam se má přenést euroasijské centrum, založené na Evropě, to jde celkem ztěžka.

- homogenizace vnitřního čínského výrobního sektoru, přizpůsobování stavu výrobního sektoru STÁTNÍM zájmům a zároveň řešení ekologického problému Číny. Dochází k zpřetrhávání vazeb mezi Čínou a západními výrobci, kteří tam vybudovali fabriky, dochází k vykupování levných akcií, k dohodám spolupráce na jiných základech, k podřizování drobných hráčů jednomu státnímu základu, k odstraňování některých hráčů, aby jejich soukromé podnikatelské zájmy nemohly ovlivňovat státní politiku budoucího centra koncentrace řízení.

- kontrola HOTOVOSTI, hotovostního obratu. Čína v souvislosti s koronavirem vyměnila hotovost obíhající v ekonomice. Prohlásili, že staré peníze musí projít dezinfekcí, a tak se dávají do oběhu nové peníze.

- upouštění obrovské INFLAČNÍ bubliny, která vzniká na základě tištění různých finančních derivátů v hodnotě, která převyšuje reálnou ekonomiku celého světa. Tyto deriváty jsou finančním nástrojem, využívaným současným systémem, ale časem je třeba vždy upustit bublinu ke stabilizaci světového ekonomického systému. Tak se vymýšlejí různé finanční krize a manévr okolo koronaviru je velice efektivním prostředkem v tomto směru. Nedávno se objevila informace, že pětistovka nejbohatších lidí světa přišla během krátké doby kvůli burzovním propadům v souhrnu o 444 miliard dolarů. A to se neuvádí, o kolik přišli menší hráči.

- přebudování celého systému mezinárodních vztahů, transformace západní ekonomiky, především v USA, která parazituje na ostatních zemích a která je největším spotřebitelem zdrojů na planetě.

Čína má určité vztahy s různými státy. Tyto státy mají také své vztahy s jinými státy. A tyto vztahy se nyní na základě různých omezení v souvislosti s koronavirem přebudovávají podle jiných pravidel.

- testování společnosti nakolik je masa lidí ovladatelná. V Číně už dříve zavedli systém sociálních bodů a nyní se testuje, co je možné si ještě dovolit.

- odstavení nepohodlných kádrů. Vnitřní čínskou opozici tvoří tzv. „komsomolci.“ Komsomol v Číně vznikl jinak než ten v SSSR, je to čistě trockisticko-revoluční organizace. Komsomolské kádry jsou v podstatě americké spojky. Z této organizace vzešel i současný premiér.

Čínský prezident Si Ťin-pching ( kádr globálních elit ) měl v plánu odvolání vlády po čínském Novém roce, který vycházel na 25. leden. Si to nestihl a tak teď v souvislosti s koronavirem je odstavována 5.kolona, kádry, které si "neporadily" s koronavirem.

Takže na pozadí hysterie kolem koronaviru je řešen celý ohromný komplex úkolů na globální i lokální úrovni. „

 

Konspirativní příspěvek o novém koronaviru od „Q“

https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=https://www.mediamatters.org/coronavirus-covid-19/qanon-conspiracy-theory-post-about-coronavirus-spreading-social-media&prev=search

 

 

Zadní strana nového alba Madony - Madame X - psací stroj značky Corona

https://madonnaunderground.com/madame-x-russia-unofficial-and-corrected-clear-vinyl-added-to-discography/?fbclid=IwAR01ZarrGwtxZ5df2-UMKlPPDOBRyZARHBXj17wzQITwU4WnZ5-bo-tadoI

 

Qanon_info:

https://qanon.pub/