Probíhá válka. Zničující válka. Válka na zničení nás všech

06.06.2020 11:53

Prohlášení generála Leonida Ivašova ke všem občanům Ruska.

 

Prohlášení Prezidenta Akademie geopolitických problematik generálplukovníka Leonida Grigorijeviče Ivašova ke všem obyvatelům Ruska / - a také Čech a Slovenska/

 

Musíme se sjednotit!

 

Vážení spoluobčané. Mám dojem, že mnozí z nás si neuvědomuji smrtelné nebezpečí, které nám hrozí. Svět se dnes nachází na kraji propasti. Nepřeháním a není to metafora. Je to realita! Ale podle velmi nízké aktivity na sociálních sítích si to lidé buď neuvědomují, nebo si myslí, že za ně bude bojovat někdo jiný, a nebo si to vůbec neuvědomují.

 

Chtěl bych vám objasnit jednu velmi vážnou věc! Probíhá válka! Zničující válka. Válka na zničení nás všech! To, že nevybuchují bomby a granáty, nesviští kulky a nehroutí se domy, neznamená, že je čas míru a že my jsme v bezpečí.

Zbraně nepřítele, to jsou vakcinace a čipizace, komputerizace a umělý intelekt, 5G sítě, rozpad vzdělávání, upírání lidských práv a svobod. Naší zbraní jsou naše mozky, právní gramotnost, sociální sítě, informace, občanská aktivita, Víra, modlitba a vítězná světlá síla Lásky. Jestli si myslíte, že to je málo, tak se mýlíte. Tohle pro vítězství stačí.

 

Bohužel, máme ale i problém. Je to dědictví minulého režimu. Naučili nás přistupovat k vládě jako k chůvě, která za nás všechno vyřeší, o všechno se postará, „objeví se Princ na bílém koni“, atd. Je nevyšší čas se probudit a dospět! Nikdo nic za nás neudělá! My sami musíme bojovat za svůj život a život našich dětí! To je třeba jasně pochopit!

 

Ano, díky Bohu, jsou ještě mezi námi aktivisté, kteří bojují v první linii, a shromažďují své stoupence. Patří jim úcta a poděkování. Myslíte si, že vše zvládnou sami? Myslíte si, že jednoho krásného dne nějaký smělý velitel zavelí „Do útoku“ a tisíce odvážných vojáků se vrhne do boje, aby umírali za vás? A vy se na to budete dívat na Youtube s pivem a pizzou? Asi vás zklamu, ale tak to nebude.

 

Dneska sklízíme to, co jsme zaseli. Byli jsme stádo ovcí, které si myslelo, že není potřeba se starat o politiku, zajímat se o schvalované zákony, žili jsme si pro sebe. A nemusíte mi nadávat, nebyl jsem jiný. Ale co je důležité – přestali jsme být jedním velkým národem. A to je velký problém. Bez jeho vyřešení nemáme naději na úspěch, i kdybychom stokrát volali “díky dědu za pobědu“.

 

Naši dědové zvítězili právě proto, že se sjednotili tváří v tvář smrtelnému nebezpečí. Ale my počítáme lajky v internetu. Maximum, na co se zmůžeme, je dát lajk nebo ban. Lidi ale to je málo! Dneska nestačí jenom něco vědět! Dnes je třeba informace šířit, donést je až k tomu poslednímu obyvateli země! A nejen naší země! A nestačí se jenom rozčilovat. Rozčilení nikomu nic nedá!

 

Pochopte mne. Nechci nikomu nic vyčítat, především těm, kteří jsou aktivní. Ale to, co my dnes děláme, je málo! Potřebujeme masovost! Nemůžeme se spoléhat, že druzí za nás udělají to, co je třeba. A neříkejte, já se v tom nevyznám, vyřešte to. Neříkejte, já nemám čas, já chodím do práce. Vám stejně jako všem ostatním hrozí to stejné nebezpečí. Uvědomte si prostý fakt: Vaše děti nikdo bránit nebude! Život národa i země nyní závisí na každém z nás! Nebo si myslíte, že když Bill Gates hovořil o likvidaci 6 miliard lidí, tak měl na mysli vaše sousedy a ne vás?

 

Přitom se po vás ani tak moc nechce. Jenom abyste šířili informaci, psali petice a dopisy poslancům a zastupitelům, členům vlády. Přitom na internetu šablony těchto dopisů jsou. Aktivisté všechno připravili. Po vás se chce jenom pár kliků. Neříkejte, že to je k ničemu. Udělejte to! Každý! Místo foteček pejsků a kočiček… přečtěte si ústavu.

 

Ústava nemá moc písmen. Ale zase vás budou chtít podvést. Zjistěte si, co to je nano-vakcína, 5G, zjistěte si, co znamená termín chytré město, nebuďte líní zjistit podstatu dálkového studia. Najděte si na Youtube videa, kde je to rozebráno, kde ukazují, co to skrývá. Myslím, že vám budou stát hrůzou vlasy na hlavě. A vy budete aktivnější. To je práce pro vítězství.

Ještě pochopte jednu věc. Už nemůžeme být tací, jací jsme byli. To nejde, aby se svět změnil, a my ne. Musíme se pochlapit. To nepřítel nás nutí, abychom byli aktivnější, chytřejší, silnější, abychom si více věřili. Díky mu za to.

 

Ale hlavně, musíme se spojit, znovu se stát velkým, silným a družným národem. Zjistíme, že nejsme sami doma za klávesnicí, že je nás mnoho! A už nebudeme říkat, že náš národ je bázlivý a líný a že nás nic nezvedne. My tací nejsme! Je třeba se jenom probudit! A internet nám v tom pomůže. Jak se říká: „Kdo nám škodí, ten nám i pomáhá“. Naši nepřátelé spoléhají na naši pohodlnost, podělanost a pasivitu. Právě tyhle vlastnosti jim můžou pomoct nás zničit. Ale my je vyvedeme z omylu.

 

Tohle je informační válka! Bojujeme informacemi! Proto musíme se ozbrojit a spojit. V opačném případě nás nepřítel požene do krvavé občanské války bratra proti bratrovi, abych se zabíjeli navzájem. Pokusí se nás rozdělit a poštvat proti sobě. Vakcinované proti odmítačům, čipované bioroboty proti normálním lidem atd. Tohle jim nesmíme dovolit. Žádné další krveprolití. Už tu před sto lety jedno bylo. Nesmíme dát nepříteli prostor. Buďte na internetu aktivní.

 

Nezapomeňte., jsme jeden veliký národ. Národ vítězů! Musíme držet spolu! V tom je skryto naše vítězství. Čiňte se bratři! Kvůli našim dětem! Pro naši světlou budoucnost! Tak, jak bojoval naši dědové a pradědové. Ustoupit už není kam…

https://www.facebook.com/mescheryakovamarina/posts/1347529445436121