Politický džihád

05.04.2020 23:06

Jihad Squad

Opět jsme byli informováni předem, úplně stejně jako před 911.

translator

Illinois Republicans odstraní urážlivý příspěvek na Facebooku o „Džihádské komandě“

Tento článek má více než 8 měsíců

 

Prezidentka sdružení předsedů republikánských krajů lituje „nepovoleného“ postu, který urazil čtyři demokratické kongresmanky.

 

Illinoisská republikánská skupina se omluvila a odstranila ze své stránky na Facebooku příspěvek, který zobrazoval obrázky čtyř demokratických kongresistek, které byly kritizovány Donaldem Trumpem a označovaly je jako „Džihádská skupina“.

Příspěvek se objevil v pátek večer na stránce Asociace předsedů republikánských okresů. Chicago Tribune uvedlo, že na plakátu ukazovalo obrázky Alexandrie Ocasio-Cortezové, Ilhana Omara, Ayanna Pressley a Rashidy Tlaibové.

Captions řekl: „Politický džihád je jejich hra“ a „Pokud s jejich socialistickou ideologií nesouhlasíte, jste rasističtí.“

 

Mark Shaw, prezident republikánské skupiny, odsoudil to, co nazval „neoprávněným“ příspěvkem, a omluvil se každému, kdo se urazil.

 

Trump tvrdě kritizoval progresivní členy Kongresu, aniž by je identifikoval jménem, ​​tweeting, že by se měli vrátit tam, odkud přišli. Všichni čtyři jsou občany USA a pouze Omar se narodil v cizí zemi.

V Louisianě mezitím policejní důstojník zveřejnil na své Facebookové stránce komentář, v němž Ocasio-Cortez označil za „hnusného idiota“ a navrhl, aby byla zastřelena.

Šéf policie Gretna, Arthur Lawson, v pátek řekl, že jeho důstojnický post byl „znepokojivý“, ale nevěří, že to představuje skutečnou hrozbu.

Obhájce Times-Picayune / New Orleans uvedl, že důstojník Charlie Rispoli napsal, že Ocasio-Cortez „potřebuje kolo“ a ne „druh, kterým sloužila“. Ocasio-Cortez byl barman, než loni vyhrál volby.

Příspěvek obsahoval falešný příběh s vymyslenou nabídkou, aby to vypadalo, jako by Ocasio-Cortez řekl: „Vojákům platíme příliš mnoho.“

Šéf řekl, že pošta porušovala politiku oddělení a vnitřní záležitosti, vyšetřovala se, ale žádná disciplinární opatření by nebyla zveřejněna.

zdroj:

https://www.theguardian.com/us-news/2019/jul/22/illinois-republican-group-removes-facebook-post-calling-congresswomen-the-jihad-squad

 

  Black Widow

  Akční / Dobrodružný / Sci-Fi - USA, 2020

Po narodení je Čierna vdova, známa aj ako Natasha Romanova (Scarlett Johansson) odovzdaná do KGB, kde ju pripravujú aby sa stala ich ultimátnym agentom. Keď sa Z.S.S.R. rozpadne a vláda sa ju snaží zabiť,  akcia sa presunie do dnešného New Yorku, kde pracuje ako nezávislý agent.