Neříkejte nám žoldáci, žádají žoldáci

09.08.2018 17:25

Další zoufalý pokus zrádců této země a jimi placených presstitutek. Na iDěs vyšel článek Dostáváme plat jako ostatní, nejsme žoldáci, ohradil se český výsadkář.

 

A opět velmi trefně reagují čtenáři v diskuzi za článkem:

- Dostáváme plat jako ostatní, nejsme žoldáci, Tohle nevymyslíš, to se musíš dočíst v stranickém tisku jako je idnes.

- Žoldnéř je označení pro bojovníka, který svoji vojenskou službu nevykonává z přirozené, zvykové nebo zákonné povinnosti nebo ze závazku k nějakému politickému či ideologickému programu. Žoldnéři se účastní boje nikoli se zřetelem osobního zájmu výsledku boje, nýbrž na základě poskytnutí materiálových výhod nebo za finanční náhrad.

- Úloha Čechů v Afghánistánu? Pouze propagandistická v tom smyslu, abychom ukázali věrnost našemu novému spojenci. Svojí přítomností také tak trochu legalizujeme to, že USA tuto zemi obsadily a fakticky ji okupují. Když tam válčil Sovětský svaz, tak to západ zřejmě také nazýval okupací. Nicméně Sověti alespoň nenutili své spojence, aby se na téhle válce podíleli.

 

zdroj:

Další zoufalý pokus zrádců této země a jimi placených presstitutek. Na iDěs vyšel článek Dostáváme plat jako ostatní, nejsme žoldáci, ohradil se český výsadkář. A opět velmi trefně reagují čtenáři v diskuzi za článkem: - Dostáváme plat jako ostatní, nejsme žoldáci, Tohle nevymyslíš, to se musíš dočíst v stranickém tisku jako je idnes. - Žoldnéř je označení pro bojovníka, který svoji vojenskou službu nevykonává z přirozené, zvykové nebo zákonné povinnosti nebo ze závazku k nějakému politickému či ideologickému programu. Žoldnéři se účastní boje nikoli se zřetelem osobního zájmu výsledku boje, nýbrž na základě poskytnutí materiálových výhod nebo za finanční náhrad. - Úloha Čechů v Afghánistánu? Pouze propagandistická v tom smyslu, abychom ukázali věrnost našemu novému spojenci. Svojí přítomností také tak trochu legalizujeme to, že USA tuto zemi obsadily a fakticky ji okupují. Když tam válčil Sovětský svaz, tak to západ zřejmě také nazýval okupací. Nicméně Sověti alespoň nenutili své spojence, aby se na téhle válce podíleli. zdroj: