NÁVOD JAK REALIZOVAT KONEČNÝ DŽIHÁD POMOCÍ EVROPSKÉ DEMOKRACIE

11.10.2016 18:08
Nevíte? Je to snadné. První kroky jsme již úspěšně provedli. Takže milí muslimové a naši EU-politici – stručně „Jak na to“:
 
 
 
1) Fáze průzkumu.
 
Navzdory zkušenostem z minulých staletí dovolíme prvním muslimům nastěhovat se do Evropy a usídlit se tady. Jejich cílem je se patřičně namnožit a hlavně prozkoumat terén (což si mohou beztrestně dovolit, jak využívat sociální systém atd.). Navenek se nic neděje.
 
2) Fáze zabydlení se.
 
Postupně si krok za krokem zajistí svou pevnou pozici ve státě. Vytvářejí ostrůvky svojí civilizace, kde postupně zavádějí svoje pravidla – převážně za pomoci různých neziskovek a podobně. Tyto ostrůvky se rozšiřují jako rakovina a původní obyvatelstvo postupně vyklízí pozice. A pořád se množí, a když to nestačí, tak se importují další a další z jejich domoviny (tzv. uprchlíci, přesněji invazní armáda)…
 
3) Fáze změny kvantity v kvalitu.
 
Dojde ke kritickému okamžiku, k bodu zlomu. Muslimů a jejich přisluhovačů je již tolik, že začnou demokratickou cestou zásadně ovlivňovat politickou situaci v zemi. Nepotřebují již pomoc žádných neziskovek. Jsou disciplinovaní a mají své vůdce, kterým slepě věří. Volební účast je běžně 99% – jejich populace nemusí ani dosáhnout kritických 50%, aby získali převahu. Začínají postupně ovládat celý stát.
 
4) Fáze převzetí moci.
 
Infiltrace státní správy dosáhla takové úrovně, že došlo ke změně zákonů dle pravidel muslimů a původní obyvatelstvo je v podstatě nezvaným hostem ve své vlasti. Vybraní specialisté, nezbytní pro další plány, jsou donuceni ke spolupráci. Muslimové ovládají celý státní aparát včetně policie a armády.
 
5) Fáze zúčtování.
 
Hotovo, dokonáno. A co je na tom vlastně tak hrozivé? To, že demokraticky získali rozhodující slovo v policii a armádě !!! V Evropě se muslimové a jejich přisluhovači velice úspěšně zabydleli ve Francii a Velké Británii. A oba tyto státy jsou jaderné velmoci !!! Vlastní kompletní arzenál zbraní hromadného ničení – jaderných, chemických a dalších. A to včetně prostředků na jejich dopravu k cíli – letadla, rakety, ponorky… A navíc i výrobní základnu pro jejich další produkci. Nyní se splnil odvěký sen muslimů – mají nástroje na likvidaci kohokoli na světě.
 
Vše jsme jim demokratickou cestou odevzdali hotové a ihned připravené k použití. V tomto okamžiku vlastní ty nejhorší zbraně státy ovládané náboženskými fanatiky, kterým vůbec nezáleží na pozemském životě. A teď už stačí jen zmáčknout knoflík…
 
A oni to udělají… Nechápu, proč tato hrozba nebyla dosud publikována. Že je příliš šílená? Že je nemožná? Tak na to bych nevsadil ani korunu. Pokud se uskuteční alespoň bod 4 (PS: nemá náhodou Londýn již teď muslimského starostu ???), pak nevede cesta zpátky. Jestli chcete zažít dobu, proti které jsou předchozí dvě války v podstatě banální epizodou, jsme na nejlepší cestě. Stačí vytrvat ještě pár let v současné politice EU. Potom bude úplně jedno, kdo je v Čechách u moci, jestli je u nás milión cikánů nebo pět, jestli se planeta otepluje nebo ne, jestli má Kim v Koreji atomovku jednu nebo deset – splní se nejhorší katastrofické sci-fi vize. Budeme všichni v ……
 
 
Utéct nebude kam. Lze tomu zabránit a pokud ano, jak ? Jednoduše, stejně jako to udělali naši předkové při invazi Osmanské říše. A pokud Vám někdo bude tvrdit, že existuje jiná cesta, nevěřte mu, je to lhář a zrádce. JINÁ MOŽNOST NEEXISTUJE !!!
 
zdroj: