Následuj bílého králíčka

31.03.2020 19:25

Ve snaze udělat si obrázek ohledně současného dění se prodírám tou záplavou informací a také jsem nadšeně přivítal zjištění, že se konečně dobří lidé postavili tomu nepředstavitelnému zlu.

Opravdu jsem ještě před několika dny neměl ponětí o existenci hnutí zvaném Q Anon.

Bylo opravdu příjemné přijímat zvěsti o blížícím se Zlatém věku, že mám ve vlastním zájmu zůstat doma, že už je o vše postaráno.

Bohužel jsem již dávno pozbyl naivity a tak se snažím dívat na svět střízlivě.

Mnozí se snažíme informovat, pracovat na svém růstu a mít konečně jasno. Získané posíláme dál v naději, že dosáhneme potřebného kritického množství pro vytouženou změnu.

Nenajdou se však ani dva jedinci, jež by se ve svém úsudku a poznání bezvýhradně shodli, natož více.

Každý si hledá vlastní cestu k odpoutání a inspiraci dalších.

Nechci nikomu vnucovat vlastní pohled, jen se domnívám, že bychom neměli přehlížet jisté skutečnosti, napovídající, že není vše jednoznačně nalajnováno.

Kolikrát jsme se ve svých očekáváních už zklamali? - Neztrácejme však víru v sebe sama.

Ať už ta cesta králičí norou vede kudy chce, nakonec se Alenka stejně probudí.

 

Nápověda:

Jak tohle může naše vláda vědět, že to pouští do světa jako hotovou záležitost?

 

Vláda prodloužila omezení pohybu osob do 11. dubna. Ve stejný den končí i nouzový stav v zemi.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vlada-chysta-dalsi-zprisneni-pravidel-zivota-v-cesku-co-nas-ceka-96392?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

 

 

Pohledy od jinud:

 

QAnon je zase jen další imitačně-provokační "bojovník", stejný jako je Icke, Fulford, či u nás VK. Jde o to (a je jedno jestli to dělají vědomě a nebo z vlastní hlouposti), aby malé zrnko pravdy/reality, zabalili do balastu takových pitomostí, aby každý racionálně uvažující člověk mávl rukou a označil to celé (i s tím zrnkem pravdy), jako konspirační blbost. A právě díky těmto užitečným idiotům je pak těžké objasnit lidem existenci globální politiky, protože ji v hlavě právě s těmi blbostmi vyhodili a tak nechtějí slyšet ani slovo o její existenci. Právě těmito hovadinami o "spiknutích" dokonale kryjí zákulisí globální politiky a proto proti nim nikdo příliš politicky nevystupuje, protože odvádí mezi ovcemi skvělou práci. QAnon, přesněji followers of Q, jedou v algoritmu Biblického projektu, jsou to křesťané, takže od nich člověk nemůže očekávat nic nového, ale zase jen to, co jim umožňuje algoritmus jejich duševního programu...

Petr Novák

 

Podle Adama Greena je to úmyslně šířené fake. Dezinfo spoléhající na Trumpa spasitele. Lidé skáčí na lep pohádkám o internacích Clintonové a dalších VIP... pohádkám o high military zachráncích... o avians blue setkáních ... zachráncích... což šíří Wilcock... přitom je loutkou banksterů.

https://www.youtube.com/watch?v=DAuoId2RMj0&fbclid=IwAR3yzI4Z3ZCpJr51mbl2XUSe5KCH87TNyIPBgBZXvEAl7IAgaBGxNLycPBw