Mnichovská dohoda 2016

15.07.2016 19:53
Polská TV stanice TVP INFO informovala polské občany o tom, co EU, USA a NATO "upekly".
 
Samozřejmě, hlásná trouba protektorátního režimu v Praze, ČT24, nám, občanům České republiky, "zapomněla" tuto informaci přinést.
 
Na setkání Visegrádské skupiny v Praze předloží Frank-Walter Steinmeier devítistránkový dokument vzniku Evropského superstátu.
 
 
Členské státy se vzdají:…
 
 
 
 
Více:
 
Strategický dokument Francie a Německa s plánem pro silnější EU
 
 
Evropa/EU, Politika, Totalita a policejní stát  
strongeuropePřed několika dny se objevil díky polskému ministru zahraničí na internetu dokument od ministrů zahraničí Francie Jean-Marc Ayraulta a Německa Frank – Walter Steinmeiera, který popisuje představy jejich vlád o budoucnosti EU jako centrálně řízeného superstátu. Tento dokument již by několikrát analyzován např. zde a zde. Byl projednáván na právě proběhlém summitu Evropské rady 28.-29.6.2016, kde byli zastoupeni předsedové vlád jednotlivých států EU včetně Bohuslava Sobotky. Tento strategický dokument se odrazil i v přijatých závěrech ze summitu a je podrobně rozpracován v textu o globální strategii a bezpečnosti EU od ministryně zahraničí EU Federicy Morgherini. Všechny tyto texty ještě čekají na analýzu toho, co je o nás bez nás v EU plánováno.
 
 
celé: