Jak se cítí Česko a Slovensko

26.04.2024 18:13

Jak se aktuálně cítí lidé v bývalé Československé, účelově rozdělené republice.

 

 

PS: Následující řádky jsou pouze osobním pohledem autora.

 

 

 Lidé v ČR jsou neskutečně rozdělení. Velmi těžko lze tedy nalézt jednu či více emocí, jež by byli společné všem deseti milionům obyvatel.

 

Tzv. většinová společnost působí bezmocně a odevzdaně. 

Podobné je to na Slovensku.

 

 

 Tato zmíněná nevědomá většina je zahlcena existenčními problémy. Kdekdo má dvě zaměstnání a k tomu nějaký přivýdělek v podobě domácí práce, např. výrobu ozdobných předmětů. 

Ti co mají možnost cestují za prací do zahraničí nebo alespoň levněji nakoupit kvalitnější potraviny.

 

 

 Další trpí zdravotními neduhy a jsou odkázáni na milost a nemilost sociálního systému, či pomoc okolí.

Přibývá lidí bez domova.

 

 Věšina obyvatel stále žije konzumem, na který byli zvyklí za socialismu.

To znamená, že žijí pro svůj dům, svoji chalupu či zahrádku.

Jsou v tomto počínání velmi kreativní a šikovní.

Nadarmo se neříká ,, Zlaté české ručičky.“

 

 

 Žijí zde však ještě i lidé, kterým osud naši země není lhostejný.

Tito jsou většinově generací, jež se nazývá Husákovi děti.

 

Působí zde tzv. vlastenecká scéna různých národoveckých spolků.

Tato je však zcela nejednotná a řeší více vzájemné rozpory místo společných zájmů.

 

Jediná názorová shoda je evidentní při pohledu na naše zastupitele.

Stále hledáme legitimní a nenásilný způsob, jak na jejich místa dostat ty správné lidi , kteří se nenechají koupit a vydírat.

 

Perzekuce ze strany státního aparátu však poslední dny eskalují.

 

 

Válka zpravodajských služeb v ČR aneb nevěstinec důchody nevyplácí

 

 Možná jste si již všimli, že od zhruba měsíc staré návštěvy Petra Pavla na ústředí BIS a jeho velmi vřelého potřásání si rukou s panem Koudelkou se rozjela nová vlna soudů, zatýkání a perzekucí liberálních politických disidentů. Vše zpečetila ani ne týden stará návštěva šéfů těchto zpravodajských služeb přímo s premiérem Petrem Fialou v sídla americké CIA. Není den, kdy by neproběhl výslech, soud nebo nějaký mediální pogrom na kohokoli z nás, kteří jsme pro tento systém (ať již z jakéhokoli důvodu) nepohodlnými. Jde o takovou verzi akce Asanace 2.0. Nebudu a ani nemohu zde mluvit za své ostatní kolegy a kamarády, kterých se to týká, tak jen prozradím, že jsem byl opětovně vyslýchán (vzhledem k mému zdravotnímu stavu) u mne doma a to prosím pěkně během oxygenoterapie. Současně mi byla nabídnuta možnost vycestování do jakékoli mnou zvolené země s tím, že jednocestná víza by byla pro mne i moji pani vyřízena bez odkladu a komplikací. Z mnoha důvodů, které jsem zde již v minulosti mnohokrát vysvětloval to alespoň nyní není možné, ale ukazuje se tím, že když jsem před dvaceti pěti lety psal, že se krom vlajek na hradě nic jiného k lepšímu (ba naopak) nezměnilo, bohužel jsem se nemýlil.

Každý, kdo jen trochu rozumí základům propagandy, má základy konceptuálního myšlení a orientuje se v politické psychologii ví, co nyní bude následovat. Jakákoli totalita má bez výjimky tři totožné a věky věků se neměnící fáze odstranění svých politických oponentů.

 

  1. Diskreditace, zesměšňění. Toto se děje pochopitelně nejvíce prostřednictvím oficiálních médií a elitám sloužicích odborníků, novinářů, umělců. De facto se zakáže, odbourá, přestane brát v potaz jakákoli forma dialogu, jiného názoru jako něco normálního a kdokoli, kdo se s tím neztotožní je zesměšňován, diskreditován a je mu odejmuta společenská důstojnost v zájmu "vyšších demokratických principů".

  2. Dehumanizace, odlidštění. Opět přes média, v nichž se skrze nová názvosloví (prorusský šváb, dezolát, frustrát, russká pátá kolona apod.), která se zakoření v podvědomí veřejnosti jako naprosto normální a neurážlivá, vytvoří dojem, že existuje skupina méněcenných lidí, kterými se může pohrdat, beztrestně jim nadávat, zakazovat jim vstup do určitých míst, vyčleňovat je z tzv. "slušné" společnosti, vyhazovat je ze zaměstnání, časem je dokonce fyzicky napadat. Dokonce uměle vznikne až tak radikální atmosféra, že mnozí lidé si na vytváření těchto dehumanizačních kauz postaví svoji kariéru, jak výhodné je to pro ně z hlediska ekonomického i společensko-třídního profitu. Prvopočátek tohoto fenoménu mohli i ti nejslepější zaznamenat od března roku 2020 v souvislosti s tzv. "pandemií".

 

3. Pogromy, eliminace, likvidace, genocida. Poslední fáze stavu, ve který ústí dva předchozí body.

V jakém časovém horizontu se dostaneme do třetí fáze a pokud se tak stane, nebudu předjímat, řeknu snad jen, že to, že jsme došli takto daleko je standardní důsledek lhostejnosti aneb oslavme za ten půl rok těch třicet pět let od sametu opravdu ve velkém - totiž, věru jest, co slavit!!!

 

 

 S hořkostí a pocity bezmocnosti sledujeme probíhající destrukci, hlavně tedy u mladé generace, jež je neskutečně indoktrinována mnoha vlivy, nevidí do budoucna nějakou pozitivní perspektivu, nezakládá rodiny a ze školních lavic jdou místo do života, hledat pomoc psychiatra.

 

Zranitelní středoškoláci končí na psychiatrii

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zranitelni-stredoskolaci-konci-na-psychiatrii-40360707

 

 

 Naši Vlast začínám vnímat jako mršinu nad kterou krouží supy, aby urvali co se ještě dá.

 

Pomalu a jistě přestáváme být státem a stáváme se pouze korporátní filiálkou zvanou Czechie.