Dokument Rockefellerovy nadace publikovaný v roce 2010

28.03.2020 11:21

Dokument Rockefellerovy nadace publikovaný v roce 2010 předpovídal, jak lze pandemii použít jako výmluvu k vytvoření globální autoritářské moci

 

Translator:

Každodenní zprávy z hlavního proudu denně hlásí více lidí ve více zemích s diagnózou „pozitivní“ na onemocnění koronaviry, nyní nazývané COVID-19. S rostoucím počtem hlášených osob roste také nervozita, často ve formě panického nakupování masek, dezinfekcí, toaletního papíru, konzervovaného zboží. Bylo nám řečeno, abychom akceptovali výsledky testování jako vědecké. I když je téměř nemožné získat úplný obrázek o tom, co se děje v Číně, centru nové virové bouře, existuje proces, který je napájen běžnými mediálními účty a opravdovou panikou v populacích, není jasné, jaká jsou skutečná nebezpečí, to má alarmující důsledky pro postpandemickou budoucnost.

Během posledního ledna v lednu nařídila Čínská komunistická strana (ČKS) bezprecedentní uzamčení celého města ve výši 11 milionů, Wu-chan, ve snaze potlačit situaci v oblasti veřejného zdraví, která se jasně vymkla kontrole. Vláda nikdy v historii moderního veřejného zdraví nechala umístit celé město do karantény tím, že kolem něj zavedla sanitární kordon. Toto zablokování bylo rychle rozšířeno do dalších čínských měst do té míry, že se v posledních týdnech zastavila velká část druhé největší světové ekonomiky na světě. To zase ovlivňuje globální ekonomiku.

V této chvíli, protože se v zemích mimo Čínu, zejména v Jižní Koreji, Japonsku, Íránu a Itálii, hlášeny případy a první úmrtí, je hlavní otázkou, kterou každý má, jak nebezpečný je tento virus. Fiasko s americkým CDC, kde byly domnělé testy na nový virus ukázány jako vadné, zdůrazňuje skutečnost, že testování na nyní pojmenovaný virus SARS-CoV-2, o kterém se říká, že způsobuje chorobu zvanou COVID-19, je cokoli ale 100% spolehlivé. Přes to, ovlivněné stálým proudem běžných mediálních obrazů prázdných obchodních regálů v Itálii, policejních kordonů ve Washingtonských domovech pro seniory řekl, že mají v domě několik domnělých pacientů s Coronavirusem, z obrázků íránských nemocnic naplněných tělními taškami jsou miliony občanů pochopitelně být znepokojený a vystrašený.

 

Ve městě se po městě a zemi po zemi děje zrušení významných událostí, na kterých se setkává mnoho lidí. Patří sem zrušené benátský karneval, významné sportovní akce, veletrhy ve Švýcarsku a jinde. Hlavní letecké společnosti jsou finančně devastovány, protože lidé na celém světě ruší prázdninové lety, stejně jako linky výletních lodí. Čína nařizuje vypalování peněžních poukázek a tvrdí, že mohou být kontaminovány. Francouzský Louvre znovu otevře, ale nepřijímá hotovost, pouze karty, protože by mohl být kontaminován papír. WHO varuje před rizikem nákazy papírovými penězi. Země zavádějí zákony, jako například ve Velké Británii, které umožňují legální zadržování občanů, kteří by mohli mít virus. Rostoucí mediální propagace na západě prodejních regálů holých každodenních potřeb, jako je rýže, těstoviny, toaletní papír, všude přivádí paniku.

 

Otázky k úmrtnosti

Je důležité mít perspektivu zjevných úmrtí prokazatelně v důsledku COVID-19. Zde jsou fakta velmi nepřesná.

Podle generálního ředitele WHO Tedrosa Adhanoma se od 3. března 2020 na celém světě vyskytlo celkem 90 893 případů COVID-19, přičemž 3 110 vedlo k úmrtí. Pak to nazval úmrtnost 3,4%, což je údaj vysoce kvalifikovaný jinými zdravotnickými odborníky. Tedros uvedl: „Globálně zemřelo přibližně 3,4% hlášených případů COVID-19. Pro srovnání, sezónní chřipka obvykle zabije mnohem méně než 1% infikovaných. “

Problém je v tom, že nikdo nemůže přesně říci, jaká je skutečná míra úmrtnosti. Je to proto, že globálně jsme netestovali všechny, kteří by mohli mít mírné případy viru, a přesnost těchto testů je 100% jistá. Ale prohlášení o míře úmrtí více než trojnásobku úmrtnosti sezónní chřipky je skutečným tvůrcem paniky, pokud je to pravda.

Podle epidemických odborníků je realita s největší pravděpodobností mnohem nižší skutečnou úmrtností. "Neoznámíme všechny případy," říká profesor John Edmunds z Centra pro matematické modelování infekčních nemocí na London School of Hygiene & Tropical Medicine. "Ve skutečnosti obvykle hlásíme jen malou část z nich." Pokud bude ve skutečnosti mnohem více případů, bude poměr úmrtnosti případů nižší. “ Edmunds pokračoval slovy: „Co můžete bezpečně říci […] je, že pokud vydělíte počet nahlášených úmrtí počtem hlášených případů [abyste získali poměr úmrtí], téměř jistě dostanete špatnou odpověď.“ Zdá se, že WHO pod Tedrosem se šíří na straně šířící se paniky.

WHO a USA CDC před několika lety změnili definici úmrtí ze sezónní chřipky na „úmrtí na chřipku nebo pneumonii“. CDC počítá pouze přibližný počet úmrtí na chřipku sčítáním úmrtních listů zpracovaných v tomto seznamu „pneumonie nebo chřipka“ jako základní nebo přispívající příčinu smrti. CDC odhaduje 45 milionů případů chřipky a 61 000 případů, které obratně nazývají „chřipkou související“ úmrtí v americké chřipkové sezóně 2017–2018. Kolik lidí bylo starších s pneumonií nebo jinými plicními chorobami, není jasné. Čísla přirozeně pomáhají šířit strach a prodávají vakcíny proti sezónní chřipce, jejichž pozitivní účinek není nic jiného než prokázaný. Celosvětově odhaduje CDC ve studii v roce 2017, že „každoročně zemře na sezónní chřipkové nemoci související s chřipkou 291 000 až 646 000 lidí.“

 

Jen v Číně byl v roce 2018 odhad sezónních úmrtí souvisejících s chřipkou (včetně pneumonie) asi 300 000. Upozorňujeme, že 3 000 úmrtí způsobených koronou, jak je tragických, je pouze 1% „běžných“ ročních úmrtí na plic nemocí v Číně a kvůli smíšenému nebo měnícímu se čínskému účetnictví není jasné, kolik z 3 000 úmrtí Číny je dokonce způsobeno sezónní pneumonií. Ale kvůli dramatickým videům, neověřitelným, lidí, kteří údajně padli na ulici v Číně, bez důkazů, nebo z Wuhanských nemocnic naplněných na chodbách tělními vaky zřejmě mrtvými z COVID-19, je velká část světa pochopitelně úzkostlivá o tomto podivném exogenním útočníkovi.

Uprostřed toho, co je zjevně nejasné mezi mnoha dobře míněnými představiteli zdravotnictví a pravděpodobným oportunismem západních výrobců vakcín, jako je GlaxoSmithKline nebo Gilead a další, se znepokojivou rychlostí mění náš svět před několika měsíci způsoby, které jsme si nedokázali představit.

 

„LOCK STEP“

Ať už se v Číně v tomto okamžiku stalo cokoli, je téměř nemožné říci kvůli protichůdným reakcím pekingských úřadů a několika změnám ve způsobu počítání případů COVID-19. Nyní je otázkou, jak příslušné úřady na Západě využijí tuto krizi. Zde je užitečné vrátit se k vysoce relevantní zprávě zveřejněné před deseti lety nadací Rockefeller Foundation, jedním z předních světových podporovatelů eugeniky a tvůrců GMO.

 

Tato zpráva má nevýrazný název „Scénáře pro budoucnost technologie a mezinárodní rozvoj“. Zveřejněno bylo v květnu 2010 ve spolupráci s globální obchodní sítí futurologa Petra Schwartze. Zpráva obsahuje různé futuristické scénáře vyvinuté společností Schwartz a společností. Jeden scénář nese zajímavý název: „LOCK STEP: Svět přísnější vládní kontroly shora dolů a autoritářštějšího vedení, s omezenými inovacemi a rostoucím zpětným tlakem občanů.“ Zde je zajímavé, jako v jakém termínu prediktivní programování.

Schwartzův scénář uvádí: „V roce 2012 konečně zasáhla pandemie, kterou svět před lety očekával. Na rozdíl od H1N1 z roku 2009 byl tento nový kmen chřipky - pocházející z divokých hus - extrémně virulentní a smrtící. Dokonce i ty pandemie připravené národy byly rychle ohromeny, když se virus rozšířil po celém světě, infikoval téměř 20 procent světové populace a zabil 8 milionů za pouhých sedm měsíců ... “Pokračuje:„ Pandemie měla také smrtelný dopad na ekonomiky: mezinárodní mobilita lidí i zboží se zastavila, oslabila průmyslová odvětví, jako je cestovní ruch a rozbila globální dodavatelské řetězce.

Dokonce i lokálně běžně rušné obchody a kancelářské budovy seděly měsíce prázdné, bez zaměstnanců i zákazníků. ““ To zní strašlivě povědomě.

 

Poté se scénář stává velmi zajímavým: „Během pandemie národní vůdci na celém světě protáhli svou autoritu a zavedli vzduchotěsná pravidla a omezení, od povinného nošení obličejových masek po kontrolu tělesné teploty u vstupů do komunálních prostor, jako jsou vlakové stanice a supermarkety. . Dokonce i poté, co pandemie zmizela, se tato autoritativní kontrola a dohled nad občany a jejich činnostmi zasekla a dokonce zesílila. Aby se ochránili před šířením stále globálnějších problémů - od pandemie a nadnárodního terorismu po ekologické krize a rostoucí chudobu. 

,,...vůdci na celém světě pevněji uchopili moc. ““

zdroj:

https://needtoknow.news/2020/03/rockefeller-foundation-paper-published-in-2010-predicted-how-a-pandemic-can-be-used-as-an-excuse-to-establish-global-authoritarian-power/?fbclid=IwAR2iVIWVhNTS4MHxCqX7LavS1UTx-CywJmwuMDaRxfppo5oKVsHFp1nl1yQ