CHTĚJÍ VÁS ZABÍT – A UDĚLAJÍ TO TAKTO

16.04.2024 01:11

Odpůrcům covidové totality jistě netřeba dr. Vernona Colemana přestavovat. Patřil k těm, kteří od samého počátku odhalili podstatu i skutečné záměry covidového podvodu.

Pravidelně přináší zajímavá videa, to aktuální je velmi zajímavé – a dokonce tak trochu souvisí i s jiným dnešním článkem. V celém západním světě je nyní velkým tématem eutanazie.

Ta se ovšem dávno nezamýšlí jen pro velmi těžce nemocné. Tak je to prezentováno jen zpočátku. Později se „k utracení“ přidávají i další a další – jinak fyzicky zdravé – skupiny obyvatel.

Opakovaně již padly návrhy, že by měli důchodci od nějakého předem stanoveného či zdravotním stavem daného věku sami dobrovolně (povinně) odejít ze světa.

Nejde už jen o ojedinělý hlas. V některých zemích pak již mohou eutanazii podstoupit i psychicky nemocní, invalidé či chudí. Kam až to dospěje?

Nic z toho asi nikde jinde neuvidíte a nepřečtete. A jako obvykle je to všechno pravda. Řeknu vám, jak vás přesvědčí, abyste se zabili. A pokud se jim nepodaří přimět vás k sebevraždě, pak vám řeknu, jak vás zabijí. To je děsivé. Trvalo mi týdny, než jsem to dal dohromady, a stále mě to znepokojuje.

Euthanasie. Sebevražda lékařem.

Eutanazie je propagována jako nabídka důstojnosti a kontroly.

Ale v rostoucím počtu zemí po celém světě se říkají stejné lži.

Všechno, co si myslíte, že víte o eutanazii, je téměř jistě špatně.

Eutanazie je o šetření peněz, sbírání orgánů pro superbohaté, zabíjení postižených dětí, zabíjení duševně nemocných a snižování peněz vynakládaných na péči o chudé a postižené a pacienty trpící bolestí.

Eutanazie není bezbolestná a je to všechno o šetření peněz a odebírání orgánů pro bohaté.

Myslíte si, že přeháním?

No, zabili jednoho muže, protože byl hluchý. Už zabili lidi, kteří byli chudí. A zabili lidi, kteří se pokusili změnit názor. Oběti eutanazie umíraly s křikem – bojovaly o život. Zabijí děti, které říkají, že chtějí zemřít – bez svolení rodičů.

Oběti eutanazie jsou v oficiálních statistikách uvedeny podle toho, jakou nemoc prodělaly naposledy. Takže někdo s diabetem, který je utracen, zemře na cukrovku a ne na eutanazii.

Toto je stejný trik, který používali, aby předstírali, že covid zabíjí miliony. Pamatujte, na začátku roku 2020 jsem poukázal na to, že pravidla a test PCR umožnily úřadům označit pacienty za mrtvé na covid, když je skutečně přejel autobus nebo je zabil šílenec se sekerou.

Mám zakázaný přístup do všech ostatních médií, která existují. Bílý dům Joea Bidena se dokonce pokusil zakázat jednu z mých knih.

Dnes je eutanazie již legální v Belgii, Kanadě, Lucembursku, Nizozemsku, na Novém Zélandu, ve Španělsku, Kolumbii a v částech Austrálie, stejně jako ve Švýcarsku a některých státech Ameriky.

Zdravotně postižené ženě v Kanadě bylo nabídnuto místo v národním programu eutanazie, protože to bylo jednodušší než přizpůsobit její domov jejím potřebám.

Kanaďan, kterému hrozilo vystěhování ze sociálního bydlení, byl přijat do tamního programu eutanazie. Matka byla obviněna ze sobectví, když jim nedovolila zabít její postiženou, ale život milující dceru.

Téměř 60 let jsem zaznamenával podvody lékařské profese a farmaceutického průmyslu.

V únoru a březnu 2020 jsem varoval, že nedošlo k žádné pandemii, pouze chřipce s lepším než průměrným marketingem. Varoval jsem, že cílem budou staří lidé – což byli. Také jsem tehdy varoval před vakcínou, která se blíží, a která bude povinná, jakmile ji budou moci vyrobit.

To bylo mnoho měsíců předtím, než byla k dispozici vakcína proti covidu – což bylo samozřejmě, jak se předpovídalo, jen další součástí probíhajícího programu korupce, podvodu a zabíjení. Jako první na světě jsem odhalil vedlejší účinky vakcíny proti covidu.

Nyní jsou připraveni na další fázi: smrt lékařem.

O toto spiklenci usilovali už desítky let.

Chystají se proměnit svět v jeden velký Jonestown.

Eutanazie neboli smrt lékařem je ten nejhorší, chladnokrevný masakr od doby, kdy Čingischán učinil genocidu módou.

Plánují zabít děti, aniž by to řekli jejich rodičům. Plánují zabít každého, kdo se o sebe nedokáže postarat. Plánují zabít každého, kdo je klasifikován jako postižený.

A pokud jste si toho nevšimli, měli plné ruce práce s rozšiřováním seznamu lidí, kteří jsou nyní oficiálně klasifikováni jako zdravotně postižení. Plánují se zbavit hospiců a opustit paliativní péči, protože zabíjet lidi je mnohem rychlejší a levnější než se o ně starat.

Zapomeňte na samoúčelný mýtus, že eutanazie je bezbolestná a důstojná.

Neexistují žádné standardizované metody pro eutanazii a v důsledku toho dochází k častým případům prodloužených a stresujících úmrtí.

Pacienti při eutanázii zvracejí, probouzejí se z kómatu a může trvat až sedm dní, než zemřou. Nikdo neví, co dělat, když první pokus o eutanazii selže. Co by se mělo dělat, pokud je pacient v polovědomí? Měl by se udělat další pokus je zabít?

Stejné léky, které se používají k zabíjení vězňů v cele smrti, se někdy používají k zabíjení pacientů, kteří souhlasili s eutanazií. Ale pokud jsou použity paralyzující léky, pacient vypadá klidně, mírumilovně a tiše – ale to nám neříká, co pacient prožívá.

Na rozdíl od vězňů se při zabíjení pacienta nepoužívají monitory. To znamená, že neexistují žádné důkazy o tom, co se děje.

Odborníci se obávají, že zabíjení pacienti mohou trpět nesnesitelnou fyzickou nebo psychickou bolestí.

Příbuzní ženy ve věku 30 let slyšeli křik, když byla údajně usmrcována. Žena byla nakonec udušena polštářem poté, co se ji nepodařilo zabít drogami.

Postarší, dementní žena v Belgii byla usmrcena poté, co její rodina rozhodla, že by měla být zabita. Doktor jí nasypal do kávy sedativa – zatímco si povídala s rodinou. Lékař jí pak dal další sedativum injekcí. Žena pak vstala.

Členové rodiny ji drželi na zemi, zatímco jí lékař píchal injekci a zabil ji. Soudci prohlásili, že „lékař nemusel ověřovat, zda si přeje eutanazii.“

Jack King ve své nové knize uvádí, že komplikace, které byly zaznamenány během eutanazie, zahrnují: zvracení, tachykardii, pocení, lapání po dechu. Jeden pacient upadl do bezvědomí 25 minut po spolknutí smrtící medikace, ale probudil se a nabyl vědomí o 65 hodin později.

Smrtící injekce způsobují v drtivé většině případů silnou bolest, pocit tonutí a tichou, nevyslovenou hrůzu.

Žena potřebovala ve svém domě rampu pro invalidní vozík. Její případový pracovník jí místo toho nabídl lékařskou asistovanou smrt.

Studentka šla do nemocnice pro pomoc se svými vysilujícími pocity deprese a beznaděje. Člen personálu jí řekl, že psychiatrů je nedostatek. „Uvažovala jste o eutanazii?“ byla dotázána. Mluvčí nemocnice uvedl, že nemocnice postupovala podle protokolů.

Jednašedesátiletá žena trpěla depresemi po otřesu mozku, který utrpěla při autonehodě. Byla jí lékařem nabídnuta a smrt jako alternativa k léčbě.

Jednašedesátiletý Kanaďan byl zabit smrtící injekcí v roce 2019. Jeho zdravotním problémem byla ztráta sluchu. Žádný lékařský personál nekontaktoval jeho příbuzné „z úcty k důvěrnosti pacienta.“

Muži s degenerativní poruchou mozku byla nabídnuta eutanazie opakovaně, takže začal nahrávat personál nemocnice. V jedné nahrávce mu nemocniční etik řekl, že jeho péče stojí nemocnici „nejméně 1 500 dolarů za den“ a zeptal se, zda má „zájem o asistované umírání.“

Žena odvezla dceru na pohotovost v nemocnici. Lékař bez vyzvání ženu informoval, že její 25letá dcera, která má dětskou mozkovou obrnu a rozštěp páteře, je vhodnou kandidátkou na eutanazii. Když řekla „Ne“, doktor nazval matku sobeckou.

Duševně nemocným se nabízí eutanazie. Vzhledem k tomu, že nyní probíhá velká celosvětová epidemie duševních chorob a všeobecné bídy, je to perfektní zázemí pro prodej eutanazie.

A zabíjejí děti.

Přirozeně, že svět je takový, jaký je dnes, úřady rodičům těchto dětí neřeknou, co se plánuje. Rodiče se to dozví až po akci. Dostanou e-mail.

„Možná jste si všimli, že váš 12letý syn se dnes nevrátil domů ze školy. Je to proto, že se přihlásil do našeho programu Sebevražda pro studenty a my jsme mu dnes odpoledne pomohli zabít se.“

Kolik dětí (a zvláště dospívajících) si někdy nepřeje, aby byly mrtvé?

„Můj přítel se se mnou rozešel. Kéž bych byla mrtvá.“

„Tolik mě šikanovali na Facebooku. Kéž bych byl mrtvý.“

„Žádný problém, tady v centru Justina Trudeaua „Zabíjejme děti“ se s tím můžeme vypořádat za vás.“

Stejně jako samotný pan Trudeau to bude jen malé píchnutí. Stačí odložit brašnu a lízátko, lehnout si a vaše problémy navždy skončí. Později zavoláme tvé mámě a tátovi a řekneme jim, že se nevrátíš domů. Mohou vyzvednout tvoje tělo z márnice Justina Trudeaua.“

Výskyt státem povolených sebevražd prudce stoupá – i když, jak jsem vysvětlil, s čísly si pohrávají.

Miliony mladších lidí byly povzbuzovány, aby považovali každý okamžik dočasného neštěstí nebo zklamání za známku vážné duševní poruchy.

Lékaři ve Spojeném království nyní píší téměř 500 000 receptů na silná, převážně nevhodná antidepresiva, která mají být podávána dětem.

To je perfektní zázemí pro prodej eutanazie.

Média vyvolala strach a smutek a pocit bezmoci a bezcennosti. Vytvořili koncept života, který nestojí za to žít.

Je opravdu náhoda, že téma eutanazie je masivně propagováno médii a politiky ve stejnou dobu, kdy je úroveň strachu po velmi dlouhou dobu nejvyšší?

A fyzické postižení si nyní zaslouží eutanazii také.

V roce 2010 britská vláda v tichosti změnila právní definici zdravotního postižení. Spousta lidí si myslela, že do této klasifikace nepatří, ale mýlili se.

Nyní jste automaticky klasifikováni jako zdravotně postižení (a tedy pravděpodobně vhodným kandidátem na eutanazii), pokud mimo jiné máte:

· Jakoukoli poruchu zraku

· Jakékoli fyzické nebo duševní postižení

· Jakékoli potíže při komunikaci s ostatními lidmi

· Jakékoli potíže s vyplňováním formulářů

· Jakékoli potíže s přípravou a konzumací jídla

· Jakékoli potíže se sezením nebo vstáváním

· Jakékoli potíže s používáním počítače

· Jakékoli potíže s mytím a oblékáním

· Jakékoli potíže s dodržováním pokynů

· Long covid – i když neexistuje

· Menopauzu

· ADHD, autismus, dyslexii

Miliony lidí změnu uvítaly. Postižení mohou být trvale mimo práci a pobírat dávky. Ale handicapovaní lidé jsou kandidáty na eutanazii, ať už jsou nebo nejsou ochotni být zabiti.

Aktivisté vystupující za zdravotně postižené po mnoho desetiletí varovali, že legalizace asistované sebevraždy povede k tomu, že společnost znehodnotí životy lidí, kteří jsou zdravotně postižení nebo starší.

Obvykle nevysloveným strachem bylo, že se pacienti budou cítit provinile, pokud se nezabijí (nebo svoje zabití nedovolí).

Děje se to.

Smrt je považována za životaschopnou alternativu k nákladné a nevyhnutelně marné lékařské léčbě.

Dokument v Kanadě dospěl k závěru, že lékařsky asistovaná smrt by mohla dramaticky snížit roční výdaje na zdravotnictví.

Zranitelní lidé budou zabiti (nebo se od nich očekává, že kapitán Oates ušetří peníze a zdroje).

Jedna třetina těch, kteří se účastnili kanadského programu eutanazie, se vnímala jako zátěž pro svou rodinu, své přátele a své pečovatele. Mnozí se obávali množství peněz, které bylo vynaloženo na péči o ně.

Není překvapením, že eutanazie se rychle stává jednou z nejrychleji rostoucích příčin úmrtí v Kanadě.

Žena, která žila z invalidních plateb, a která nedokázala získat dostupné bydlení, ukončila svůj život podle kanadských zákonů o asistované sebevraždě. „Vláda mě považuje za postradatelný odpad,“ řekla.

Kanadský nejvyšší soud rozhodl, že předchozí zákon, který vylučoval osoby se zdravotním postižením ze systému smrti, byl protiústavní.

Překvapivě 27 % Kanaďanů věří, že eutanazie by měla být rozšířena tak, aby zahrnovala lidi, kteří nejsou nemocní, ale jsou chudí. A 28 % Kanaďanů by bezdomovcům nabídlo „smrt lékařem.“

Eutanazie měla být nabízena pouze lidem, kteří jsou nevyléčitelně nemocní. Ale kdo ví, co je nevyléčitelné a co ne? Léčba může být hned za rohem. Pacientův problém může bez léčby vymizet.

Diagnóza může být chybná. Lékař nemusí vědět, že je k dispozici lék. Dostupný lék může být považován za příliš drahý. Znám pacienty s diagnózou týdnů života, kteří byli ještě naživu o deset let později.

S psychickými problémy jsou starosti ještě větší. Ale nebude šance na lepší den. Citliví a zranitelní budou mrtví. Nadšenci rádi tvrdí, že sebevražda za pomoci lékaře je nezbytná, protože lidé žijí déle a v důsledku toho celosvětová populace starších lidí nepřiměřeně roste.

Argument zní, že jedinou rozumnou věcí je zabít přebytečné staré lidi, aby se zachoval prostor a zdroje pro mladé. Jak jsem poprvé vysvětlil v 70. letech, je to mýtus.

Starší lidé mají být zabíjeni jako první, samozřejmě, že se cítí provinile, pokud se nepodrobí eutanazii.

Kondicionování, propaganda a prediktivní programování se používají k propagaci myšlenky, že starší občané mají povinnost zemřít, když dosáhnou 70 let věku.

Zlepšená hygienická zařízení a lepší zásoby pitné vody způsobily, že počet umírajících miminek – a počet žen umírajících při porodu – na konci 19. století a na začátku 20. století dramaticky klesl. To má za následek větší počet obyvatel a více starých lidí.

Očekávaná délka života dospělých se během minulého století nijak výrazně nezvýšila.

Proč tedy tolik zemí legalizuje smrt lékařem?

Jedním z důvodů je, že skupina konspirátorů tvrdí, že je nutné snížit velikost globální populace. Chtějí snížit světovou populaci na 500 milionů.

Je tu spousta jídla, které by uživilo další miliardy. Ale velká část jídla je ve špatnou dobu na nesprávném místě.

Spiklenci mají dvě základní zásady: „Ukončete světovou chudobu zabitím všech chudých lidí“ a „Ukončete nemoci zabitím všech nemocných.“

Pokud chcete najít pravdu, musíte jít za penězi.

Postižení a starší lidé jsou nyní obecně považováni za osoby s malou nebo žádnou finanční hodnotou.

A pak jsou tu samozřejmě důchody.

Mnozí z těch, kteří pobírají státní důchody, se (zcela mylně) domnívají, že peníze, které zaplatili na daních, byly odloženy na výplatu jejich důchodů. Ale penzijní programy jsou prostě obrovská Ponziho schémata. Státní penze jsou vypláceny z dnešních daní.

Za dvacet let budou důchody vypláceny z daní, které budou platit pracovníci za dvacet let. Pokud se podaří snížit velikost staré populace, budou se roční úspory měřit v miliardách dolarů.

Poté, co byly tisíce starých lidí zavražděny v nemocnicích a pečovatelských domech během lockdownů – pamatujte, že jsem to tehdy nazýval vraždou – se politici s radostí chlubili, že finanční úspory na nevyplacených důchodech budou obrovské.

Čím více lidí zabijí, tím více peněz ušetří.

Program pro eutanazii nemá nic společného se snižováním bolesti nebo úzkosti: je to všechno o úspoře peněz.

Zabíjet lidi je mnohem levnější než poskytovat paliativní péči.

Podívejte se, co se děje v Holandsku.

Obhájci zabíjení lékařem v Holandsku samozřejmě neradi používají slovo „zabít.“ Spíše preferují fráze jako „sebevražda za asistence lékaře“ nebo „pomoc při umírání.“

Můžete to nazvat „lékařsky asistovaná sebevražda“ nebo „důstojná smrt.“ Ale neříkejte tomu zabíjení nebo vražda. Zvládli umění státem schválené porážky.

Lékaři budou zabíjet lidi jakéhokoli věku a budou zabíjet lidi, kteří jsou dementní nebo depresivní nebo kteří mají dlouhodobé chronické poruchy. Lékaři zabili 18letého mladíka s psychiatrickými problémy.

Opravdu zabijí téměř každého. Dokonce vás zabijí, pokud jste jen „unavení životem.“ Petice, kterou podepsala řada významných nizozemských občanů, navrhla, že eutanazie by měla být dostupná všem starším 70 let, kteří se cítí trochu opotřebovaní.

Byly oznámeny plány na zákon, který by umožnil „asistovanou sebevraždu,“ pokud pacient „cítil, že dokončil svůj život“ (ať už to znamená cokoli).

Říkalo se, že potřeby starších lidí by měly být uspokojeny, pokud se potýkají s problémy s pohyblivostí, ztrátou nezávislosti, únavou nebo osamělostí.

Uspokojování jejich potřeb by již nemělo zahrnovat vycházkové hole, invalidní vozíky, dietní pomoc nebo společnost, ale smrt lékařem.

V 90. letech minulého století se padesátiletá sociální pracovnice cítila tak mizerně, že řekla, že chce zemřít. Její lékař jí tedy dal vypít sklenici jedu. A řádně zemřela.

Dnes vás zabijí, pokud jste dementní nebo máte existenční problém, se kterým si nevíte rady. Zabijí vás, pokud jste osamělý, depresivní nebo k ničemu.

Starší pacienti budou zbaveni jídla, vody, diagnózy nebo léků. A pak, když se budou cítit zatraceně nepohodlně a mizerně, jim bude nabídnuta pilulka smrti.

„Měl jste dlouhý život, proč na něm visíte, když váš čas vypršel? Spotřebováváte cenné zdroje.“

A zabíjejí děti ve věku 12 let.

Nadšenci propagující „smrt lékařem“ v Holandsku nyní mají dokonce „Týden eutanazie,“ kdy mohou sdílet propagandu propagující eutanazii.

Jednotlivci mohou učinit životní rozhodnutí či dokonce napsat závěť, podle které se někdy v budoucnu zaregistrují k eutanazii. Nesnažte se změnit názor, protože závěti jsou právní dokumenty, které nelze snadno zrušit.

Jedna pacientka se bránila, když jí lékaři dávali injekci. Příbuzní drželi pacientku, zatímco jehla vnikla dovnitř. Pacientka křičela a bojovala. Soudy později lékaře (a pravděpodobně i rodinu) zbavily zodpovědnosti z jakéhokoli trestného činu.

A znovu se podívejte, co se děje s hospici a paliativní péčí po celém světě. Finanční prostředky na oboje mizí. Na kliniky pro genderové změny pohlaví je dost peněz, ale žádné na hospice nebo paliativní péči.

Hospice si musí tři čtvrtiny financí najít samy. Jen si představte ten pokřik, kdyby se například služby pro léčbu neplodnosti nebo kliniky kosmetické chirurgie spoléhaly na přežití prodejními akcemi, sbírkami a charitativními akcemi.

Cílem je jednoznačně omezit paliativní péči, stejně jako se zvyšuje dostupnost eutanazie. Totéž se děje po celém světě.

Co svět samozřejmě zoufale potřebuje, je více mobilních služeb paliativní péče s lékaři a sestrami dostupnými pro pacienty, kteří umírají a jsou ve svých domovech.

Ale děje se opak.

Ještě před několika desetiletími lékaři v Británii navštěvovali své pacienty doma během dne, večer, o víkendech a svátcích. Nikde na světě nebyla lepší služba praktického lékaře 24 hodin denně než v Británii.

Dnes si průměrný praktický lékař vydělá hodně přes 100 000 liber ročně s bonusem 50 000 liber za vakcínu a pracuje jen 25 hodin týdně. Účetní a knihovníci pracují déle než praktičtí lékaři.

Zdravotní péče v Británii byla tímto zničena. Přibývá neléčených nemocí a více lidí trpí chronickými nemocemi a trpí zbytečně. Pacienti nemají jinou možnost, než zavolat sanitku nebo navštívit nejbližší oddělení úrazové a pohotovostní nemocnice.

Mnoho z těchto pacientů má problémy, které by mohl praktický lékař vyřešit za pět minut, ale výrazně zvýšený tlak znamená, že průměrná doba čekání na sanitku se v mnoha oblastech protáhla z minut na hodiny a na odděleních úrazů a pohotovosti pacienti čekají dny.

V současné době není nikterak výjimečné, že pacienti při čekání na ošetření zemřou. V loňském roce více než 100 000 lidí starších 70 let čekalo na vyšetření déle než 24 hodin.

Výsledkem je, že miliony lidí jsou na nekonečných čekacích listinách.

A mnozí se tam nikdy nedostanou. Dostaňte se sanitkou do nemocnice – a pod sedativy a nabídnou vám okamžitou smrt místo hodin čekání a bolesti.

Ke stejnému zhoršení došlo po celém světě a vedlo to k dramatickému nárůstu počtu lidí, kteří souhlasí s umístěním oznámení „Neresuscitovat“ do svých lékařských záznamů a přijímají eutanazii jako jedinou schůdnou možnost. A je tu ještě jeden důvod, proč je establishment tak nadšený eutanazií: uvolní mnoho orgánů k použití. Pokud jsou lidé ponecháni přirozeně zemřít, jejich orgány se zhorší a začnou hnít, ale pokud jsou zabiti ve správný čas, jejich orgány mohou být odebrány v dobrém stavu – jak je potřeba.

Dárcovství orgánů začalo jako dobrovolné, ale stalo se výchozí pozicí, kdy se občané musí rozhodnout nedávat své orgány – možná i když by je chtěli ještě používat.

Není trochu ironie, že pacienti, kteří jsou povzbuzováni ke smrti, by mohli být sami zachráněni, pokud by byli považováni za dostatečně důležité, aby se s nimi zacházelo jako s příjemci orgánů spíše než jako s dárci orgánů?

Lékařům bylo řečeno, aby darování orgánů navrhovali – ne-li jako pobídku – tak jako jakousi „útěchu“ za vlastní ztrátu života.

Vzhledem k tomu, že transplantace orgánů je extrémně drahá a zdravotnické služby snižují náklady, je nevyhnutelné, že orgány odebrané pacientům, které stát zavraždil, budou vyhrazeny pro politiky a miliardáře.

Eutanazie je nyní globální. V Americe je smrt lékařem prosazována politiky, lobbisty a právníky. Smrt u lékaře je prodávána jako svoboda, jako volba, jako lidské právo. Až bude eutanazie celosvětově legální, otevře se Pandořina skříňka.

A nikdo nikdy nebude moci zavřít víko. Zákony jsou vždy rozšířeny tak, aby zahrnovaly lidi, kteří jsou neslyšící nebo diabetici nebo ve věku 16 let a mají plné zuby světa.

Právo zemřít se stalo povinností zemřít. V Oregonu a Washingtonu více než polovina žádostí o asistovanou sebevraždu uváděla jako významný důvod svých žádostí, že dotčení lidé mají pocit, že jsou břemenem.

Jak by byl někdo nadšený, kdyby lékaři své pacienty místo injekce jednoduše střelili do hlavy? Lékaři se shodují, že nejrychlejší, nejjednodušší, nejbezbolestnější, nejdůstojnější a nejlevnější způsob, jak zabít lidi, je střelit je do hlavy.

Nebo by možná mohly být zavedeny plynové komory. Jsou levné a účinné a lze je použít k zabití několika lidí najednou.

Sebevražda lékařem zatím není ve Spojeném království legální, ale Britové mají vynikající náhradu. V 90. letech 20. století bylo představeno něco, čemu se říká Liverpool Care Pathway.

To umožnilo lékařům a zdravotním sestrám zabít kohokoli staršího 70 let, koho neměli rádi, a to jednoduchým způsobem, že jim nedali jídlo ani vodu.

Před lety byla Liverpool Care Pathway zrušena jako neetická, bolestivá, skličující a ničemná. Lékaři a sestry ji ale stále používají. A urychlují to smrtící dávkou morfia a midazolamu.

To bylo velmi populární během podvodu s covidem a bylo to použito k uvolnění celých nemocničních oddělení, aby sestry a lékaři mohli pokračovat v nácviku svých tanečních kroků na TikToku.

A pak tu byla upozornění Neresuscitujte („DNR“), na která jsem vás v průběhu let mnohokrát upozorňoval. Oznámení DNR byla uvedena na poznámky pacientů bez jejich svolení a dokonce i proti jejich přání.

Eutanazie podporovaná médii bude ve Spojeném království velmi brzy legalizována.

Kdo bude rozhodovat o tom, kdo může nebo by měl zemřít? Budou to samotní pacienti, příbuzní, zdravotní sestry, sociální pracovníci nebo jen nějaký starý sousedský zaneprázdněný člověk? Sebevražda se změnila z nelegální na nepovinnou.

Jak brzy bude eutanazie povinná a pro koho?

Kdo bude vyškolen na pomoc s eutanazií?

Problém je samozřejmě v tom, že dobří, starostliví lékaři a sestry jsou vycvičeni, aby udrželi lidi naživu a odmítali zabíjet své pacienty. Většina hospiců odmítá mít s eutanazií cokoli společného.

Pacienti tak zůstanou v rukou lidí, kteří nejsou odborníky na péči na konci života nebo na léčbu bolesti.

Buď eutanazii zajistí malá skupina potulných lékařů, kteří budou cestovat po zemi a zabíjet pacienty, které neznají – moderní ekvivalent profesionálních katů, kteří dříve cestovali se zásobou provazu.

Nebo eutanazii zajistí technici, kteří mají za sebou pouhých šest hodin online školení. Mám podezření, že mnoho lidí, které bude přitahovat práce nájemných zabijáků, budou psychopati a vrazi, které bude bavit zabíjet lidi.

Pamatujte, že naprostá většina lidí, kteří se z jakéhokoli důvodu pokusí spáchat sebevraždu a selžou, později děkují, že se jim to nepodařilo. Se „smrtí lékařem“ je tato možnost ztracena.

Mohou lékaři nastolit téma asistované smrti, aniž by ovlivňovali své pacienty? Nebo je zbytečně strašit? Je opravdu úkolem lékaře nabídnout zabití svého pacienta?

 

Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak nás zabijí, přečtěte si prosím novou knihu s názvem „Chtějí nás zabít.“

Byla napsána Dr. Jackem Kingem. Je to jediná skutečně upřímná zpráva o jejich ďábelském plánu, kterou jsem kdy četl, a koupil jsem si kopie, abych je dal dál. Udělejte prosím to samé.

Z diskuse o eutanazii by vznikla skvělá televizní nebo rozhlasová debata.

Ale úřady nikdy nedovolí pořádnou debatu – stejně jako nikdy nedovolí debatu o očkování nebo podvodu s covidem.

Pokud nebudete sdílet nebo distribuovat kopie knihy Dr. Kinga, pak jsem promarnil čas, lidstvo je ztraceno a všichni jsme skončili. Je to tak jednoduché.

Pamatujte prosím, že nejste sami. Stále více lidí se probouzí. A jakmile se probudí, už nejdou spát.

Nedůvěřujte vládě, vyhýbejte se hromadným sdělovacím prostředkům a bojujte proti lžím.

A děkuji za sledování starého muže v křesle. Jsem starý, odchází mi oči, mám potíže s počítačem a mám obavy. Jakkoli jste staří, měli byste se také bát.

Tento článek provází video, které je bohužel jen v anglické verzi bez titulků.

rumble.com/v4plgjw-dr.-coleman-chtj-vs-zabt-a-udlaj-to-takto-video.html