Česká republika je členem NATO

16.03.2017 13:07
NATO je spolek, o jehož prospěšnosti lze s úspěchem pochybovat, o tom nás stále více přesvědčují poslední události, Turecko versus Nizozemí a SRN. Dokonce došlo ze strany Turecka k přirovnání SRN k fašistům a k výzvám 
 
 
Nizozemským Turkům k vytváření nepokojů. S trochou nadsázky to lze nazvat výzvou k občanské válce. Tak se můžeme v brzké době dočkat eskalace toho, co je nazýváno terorismem a nebude to terorismus ledajaký. Budou umírat ne desítky lidí někdy v tomto městě a za měsíc jinde, budou umírat stovky lidí téměř každý den nejen v zemích západní Evropy jako dosud, ale tento terorismus se rozleze jak rakovina do celé Evropy Česko nevyjímaje.  
Lze očekávat, že Turecko po této diplomatické roztržce otevře hranice muslimským běžencům, kteří se vrhnou do Evropy jak sarančata, také jak sarančata budou Evropu nejen vyjídat, ale rovnou devastovat nejen ekonomiku, ale vše co není muslimské. A budou to především lidé, křesťané a bezvěrci, kterých je v Evropě ZATÍM většina, ti budou v krátké době zotročení, nebo zvražděni, z žen budou sexuální otrokyně, bez milosti brutálně znásilňovány a ti, kteří konvertují k islámu budou beztak občané druhé kategorie – otroci, kteří budou muset pravověrným muslimům sloužit, jinak je čeká trest, brutálního bití dle práva šaría, ve kterém je dovoleno ženu a otroka, a každého nevěřícího i zabít. 
 
To není smyšlenka: 
Jen v Turecku, které je samo muslimskou zemí, je počet běženců odhadován na dva miliony 2 000 000 blíže to neví nikdo, a je možné že jich může být méně i více. To však není vše, na africkém pobřeží čeká na cestu do Evropy přibližně dalších pět milionů běženců, a ještě Afgánci a další běženci z Asie. Na zřeteli však musíme mít především muslimské Turecko, které bylo a bude tranzitní zemí pro muslimské hordy zaplavující Evropu. 
 
Závěrem: 
Stále vice nabývám přesvědčení, že uprchlická vlna valící se do Evropy je součástí dlouhodobého plánu v gesci USA, které jsou rozhodujícím článkem v NATO, které proklamují boj za mír a svobodu národů, ale dělají opak (od konce 2 světové války neuplynul rok, ve kterém by Spojené státy nevedly alespoň jednu válku proti jinému národu), zlikvidovat Evropu po stránce hospodářské, vzdělanostní, kulturní, zbavit Evropské státy historie (k tomu má posloužit i uprchlická vlna muslimů). Zničením Evropy se nejen zbaví jednoho ekonomického konkurenta, ale získají odbytiště pro svoji nadvýrobu, 
protože se výroba v Evropě téměř zastaví (podobně se děje v Afrických zemích, proto je na Africkém kontinentu tolik bídy o které slýcháme každý den). Ta má být pomocí migrantů přenesena do Evropy, to se jasně už nyní podepisuje na vzdělání, které bude dále upadat, stejně tak zdravotnictví a další. Z pseudoevropanů udělat téměř negramotné vrchnosti poslušné otroky. 
 
 
Na tomto zrůdném plánu USA se podílí NATO pomocí svého člena Turecka a nikým nevolené Bruselské diktátorské vlády 
TO JE DŮVOD, PROČ POVAŽUJI EU a NATO  ZA ZBYTEČNÉ DRAHÉ INSTITUCE A NAVÍC ...ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ 
Ještě malý doplněk – Evropa prodělala dvě světové války. Jejich příčinou v obou případech byla ekonomická krize, která vznikla v USA a na obou válkách USA vydělali obrovské peníze – zahojily svoji ekonomiku.   
 
Vladimír Dvořák - Berossos
 
 
Skutečná role NATO v americké strategii
 
 
 
Kdo ovládá NATO
 
 
 
Jak NATO funguje
 
 
 
Bývalý voják nechtěl bojovat pod vlajkou NATO