Jak na povel - !?))

28.04.2016 22:14
Nežádoucí názory je potřeba demokraticky umlčet.
U sousedů se právě děje totéž. 
 
 
 
Adam B. Bartoš zatčen
 
Dnes, 28. dubna 2016, došlo k bezprecedentnímu útoku na politickou opozici v České republice. Přímo před svým bytem a zraky vlastních dětí byl v 9:40 hodin zadržen Adam B. Bartoš, předseda národně-konzervativní politické strany Národní demokracie, která tvrdě a neúnavně kritizuje současný vlastizrádný režim a upozorňuje na síly stojící v pozadí polistopadové frašky a současné vetřelecké krize.
 
 
 
 
 
Policie zatím mlčí
 
 
 
 
U sousedů se právě děje totéž. 
 
Generálna prokuratúra začala prešetrovať činnosť Kotlebovej strany
 
 
 
 
Adam B. Bartoš
· 
Přátelé, od pátečních poledních hodin jsem venku, děkuji za podporu. Jsem obviněn z několika trestných činů (jen text obvinění má 23 stran), takže velký boj je teprve přede mnou a mými právníky. Ale hlavně - před námi všemi, proti tomuto prohnilému režimu. Ve večerních hodinách chystám prohlášení. A v neděli na naši demonstraci samozřejmě budu přítomen, i když skoro nemohu "mluvit", jinak jdu z demonstrace automaticky do vazby. Stáhnout se ale nehodlám, náš společný boj vybojujeme a ZVÍTĚZÍME! (PS: kromě mnoha jiných věcí mi zabavili i telefon, proto budu - dokud si nezajistím novou simkartu - na mém čísle nedostupný. Děkuji za pochopení)
 
 
Polistopadová fraška a absolutní křeč havloidního režimu pokračuje: náš předseda byl vlastizrádnými přisluhovači totalitní a rozkládající se EU obviněn z TRESTNÝCH ČINŮ PROTI LIDSKOSTI! Vypracovaný text obvinění má rozsah 23 stran! Pejzatým eurosoudruhům se především nelíbily knihy z jeho nakladatelství A.B.B. (obzvláště pak fantasticky aktuální Protokoly sionských mudrců), které byly zasahujícími komandy odvezeny a zřejmě brzy budou veřejně na náměstích páleny!
 
 
Adam B. Bartoš obviněn z trestných činů proti lidskosti
 
29. 4. 2016 15:17
Pražská policie dnes obvinila předsedu krajně pravicové Národní demokracie Adama B. Bartoše ze třech trestných činů proti lidskosti. Podle policie se jich dopustil obsahem knih a dalších písemností, které vydával, a ve svých projevech. Na webových stránkách policie to uvedl její pražský mluvčí Tomáš Hulan.
 
 
 
 
 
Prohlášení předsedy Národní demokracie
 
 
 
Když se blížil 1. Máj, policistův zval k výslechu hlas. 
 
Zatýkání, razie, zásahovka, represe. Nejen za minulého režimu se preventivně zatýkalo. Rádio na drsnou noc!
 
 
 
Bezdôvodné zatýkanie a prepúšťanie = jeden zo znakov fašizmu
 
 
 
Mám sen…
 
Projev ABB 1. května
Vážení přátelé, možná jste zaregistrovali, že jsem byl ve čtvrtek zadržen policií a v pátek mi bylo sděleno obvinění ze tří trestných činů. Vazbě jsem se vyhnul jen díky tomu, že jsem řekl, že v trestné činnosti nebudu pokračovat.
 
 
 
Totalita je zpátky
 
Zatčení a obvinění Adama Bartoše je vraždou zbytků svobody. Nedotknutelní levičáci. Hašek, Kafka, Orwell. Třídní Procesy začínají. Požírají nás a ještě při tom mlaskají
 
PETR HÁJEK komentuje zatčení a kriminalizaci předsedy Národní demokracie za jeho politickou a publikační práci a připomíná, jaké to bude mít důsledky pro žalostné zbytky naší demokracie