ABY JSTE BYLI V OBRAZE

09.04.2021 12:31

NEJDE ANI O AMERIKU, ANI RUSKO, UKRAJINU ČI EVROPU. JDE O NASTOLENÍ JEDNÉ SVĚTOVÉ VLÁDY VEDENÉ Z NOVÉHO CENTRA MOCI IZRAELE.

Prvního června roku 1928 vyšel Rotthschildy vlastněný žurnál "La Revue de Paris," který na straně 574 otiskl dopis Barucha Levyho Karlu Marxovi. (1. fotografie) Z něj je vybrán následující úryvek:

"Židovský národ se stane mesiášem. Rozpustěním ostatních ras, odstraněním hranic, svržením monarchií a zavedením republiky, ve které budou lidé privilegovanými občany, dosáhnou SVĚTOVÉ NADVLÁDY.

V rámci tohoto Nového Světového pořádku  zastanou děti Izraele všechny vůdčí pozice, aniž by se setkaly s opozicí. Vlády, sestavené z rozlišných lidí, představujících republiky světa, padnou bez potíží do rukou židů . Pro židovské pány pak bude velmi snadné zrušit soukromé vlastnictví a učinit z něj v všudypřítomné státní prostředky. Tím bude naplněn slib Talmudu, který praví, že až přijde čas vykupitele (židovského mesiáše), budou židé držet bohatství světa ve svých rukou".

KORONA JE KORUNOVACÍ NOVÉHO SYSTÉMU ANTIKRISTA. ZA VŠEMI KONFLIKTY STOJÍ TATO ZEMĚ, STEJNĚ TAK ZA TÍMTO KONFLIKTEM, KTERÝ SE NYNÍ SNAŽÍ SION.STÉ VYPROVOKOVAT, ABY SE SVĚTOVÁ MOC MOHLA PŘESUNOUT DO IZRAELE, ZE KTERÉHO BUDE FALEŠNÝ MESIÁŠ VLÁDNOUT CELÉMU SVĚTU.

CHÁPETE PROČ JE IZRAEL VE VŠEM PRVNÍ ? PROČ SI TAM JEZDÍ POLITICI JEDNOTLIVÝCH ZEMÍ PRO "RADY"?

IZRAEL SE STANE NOVOU SVĚTOVOU MOCÍ. JIŽ NYNÍ MŮŽEME VIDĚT ZNAKY TOHO KAM TO VEDE. AGENDA GREAT RESETU POCHÁZÍ ZE SION.STICKÉ LÓŽE. STEJNĚ TAK SVRHNUTÍ VŠECH VLÁD, ODSTRANĚNÍ HRANIC A ZRUŠENÍ SOUKROMÉHO VLASTNICTVÍ, POCHÁZÍ Z DÍLNY TÉTO SION.STICKÉ ZEMĚ, KTERÁ JE NAD VŠEMI NÁRODY. JEDNÁ SE O SION.STICKÝ PLÁN, KTERÝ BYL VYTVOŘEN 3 STALETÍ PŘED NÁMI. NYNÍ NAPLŇUJÍ POSLEDNÍ CÍL TOHOTO PROCESU. JAKMILE ZAČNE KONFLIKT - VÁLKA, KTERÁ JE POPISOVÁNA JAKO GOG MAGOG, NÁSLEDNĚ SE PO TOMTO ÚČELOVĚ VYPROVOKOVANÉM KONFLIKTU PŘEHOUPNEME DO MESSIÁNSKÉ ÉRY - VĚKU ANTIKRISTA. PŘED CELÝM TÍMTO CHAOSEM ŘÍZENÉHO PROCESU, NÁS MÁ ZACHRÁNIT PSYCHOP.TICKÝ Ž.DOVSKÝ DIKTÁTOR , FALEŠNÝ MESIÁŠ, KTERÉHO BUDOU MUSET LIDÉ UCTÍVAT A UZNAT, ŽE JE JEJICH MESIÁŠ - VYKUPITEL, KTERÝ JE PŘED TÍMTO UMĚLE VYVOLANÝM KONFLIKTEM A KORONOU , ZACHRÁNIL . JDE O ŘIZENÉ KABALISTICKÉ PROCESY. VINU A ZODPOVĚDNOST MAJÍ NÉST LIDÉ. CHTĚJÍ, ABY LIDÉ VZALI VEŠKEROU VINU NA SEBE, VZDALI SE DOBROVOLNĚ SVOBODY, SOBĚSTAČNOSTI, DŮSTOJNOSTI, VLASTNICTVÍ ...VČETNĚ JEDINÉHO MESIÁŠE JEŽÍŠE KRISTA. TAKOVÝ CÍL MÁ JUDAISMUS, TALMUDICKÉ ZÁKONY A DALŠÍ ODP.RNÁ ZVĚRSTVA, KTERÁ NA NÁS CHYSTAJÍ POD FALEŠNOU VLAJKOU NAŠÍ "BEZPEČNOSTI".

JEDNÁ SE O HEGELOVU DIALEKTIKU :

* PROBLÉM

* NEPŘÍTEL

* ŘEŠENÍ

* SPASITEL

VŽDY VYTVOŘÍ PROBLÉM, KTERÝ SVEDOU NA UMĚLE VYKUNSTROOVANÉHO NEPŘÍTELE (VLÁDY , NYNĚJŠÍ SYSTÉM ) NÁSLEDNĚ PŘIJDOU S ŘEŠENÍM ONOHO PROBLÉMU (NWO) , POTÉ SAMOZŘEJMĚ LIDEM PŘEDOSTŘÍ ,,SPASITELE,, , KTERÝ JE PŘED CELÝM TÍMTO PROBLÉMEM ZACHRÁNÍ A LIDÉ MU/JIM JEŠTĚ PODĚKUJÍ.

TYTO PROCESY FUNGUJÍ JIŽ PO STALETÍ. JEDNÁ SE O SION.STICKO-KABALISTICKÉ PROCESY, KDY JE NA VINĚ DLE KABALY ČLOVĚK, A SVĚTLEM PRO VŠECHNY NÁRODY MÁ BÝT IZR.EL. NA NĚJ SE MAJÍ LIDÉ PO VÁLCE OBRÁTIT. NA NOVOU UNII TVOŘENOU ZE 70 NATIONS, V ČELE S NOVÝM CENTREM MOCI - IZR.ELEM A SAUDSKOU ARÁBIÍ.

 

Hegeliánská dialektika … aneb Řízení opozice

https://pravda.tode.cz/wp-content/uploads/2017/05/Hegeli%C3%A1nsk%C3%A1-dialektika.pdf