Věříte plánu !?

03.09.2020 12:48

Proč vůbec vznikl Qanon? ..

Aby vedl lidi do NWO. Kdyby nepřišlo Q, lidé by se dál zajímali o Nový Světový řád (NWO). Ale co udělal Qanon? Řekl jim, že to končí. Že “bojuje” proti NWO. Že zastaví NWO a že jim dá “Zlatý věk”. Lidé si myslí, že NWO je teď. Že je to kapitalismus..konzumní systém. O tohle jde. Museli lidem dát nějakou alternativu, aby věřili v nový systém a vítali ho. Museli jim dát novou naději, aby bojovali za nový svět. Najednou tu máme 2020 a covid a Qanon sílí. Je to ÚČELOVÉ. Aby lidé nehledali informace o NWO. Protože NWO je o JEDNÉ SVĚTOVÉ VLÁDĚ.

Lidé věří, že zlo (NWO) skončí. Že přijde spravedlivý systém. Ano přijde..bude to ale zlo převlečené do “dobra”. Systém falešné rovnosti a falešné prosperity.

Kennedy Jr. - Berlín 29.8.2020

Ve skutečnosti vede Qanon, covid, agenda o globálním oteplování a další agendy jako BLM (Black lives Matters) do NWO. Vede je k falešné jednotě - komunitě. Schválně stahují pryč informace o novém systému a řádu. I když je jich mnoho, ale lidé nehledají..např. Představitel kabaly Michael Laitman píše o novém systému jednoty, hnutí Allatra, protokoly sionských mudrců, Bible...je toho mnoho. Ale moc lidí už tyto informace zdá se pustilo z hlavy nebo o nich nevědí. Ve skutečnosti je to celý systém nynější, který tam směřuje a již teď navádí lidi do tohoto nového systému šelmy - falešné jednoty a “solidarity”. Už teď se formují a připravují falešní hrdinové, kteří se nazývají “hrdými” revolucionáři a stoupají každým dnem v očích veřejnosti. Vše je velkou mocenskou HROU. Stejné jako v listopadu 1989, kdy lidé skandovali “Havel na hrad..” a všichni moc dobře víme, co se z toho vyklubalo. Toto bude stejné ba i horší, protože, KDO SE NEPOUČIL Z MINULOSTI, BUDE SI JI MUSET ZOPAKOVAT.

Lidé spí a nezajímají se o NWO.

Hraje v tom obrovskou roli Qanon. Vede lidi do záhuby. Je mi opravdu moc líto těch, co na tento podvod skočili, i když vím, že je to jejich svobodná vůle, ale vážně z toho mrazí, co ti darebáci dokázali udělat s veřejností a co stále dokážou. Satan je velmi mazaný. Jde mu o všechno. Jde mu o každou duši. Je to otec lži. Oklame mnoho lidí.

Ten Kennedy..o tom ani není třeba moc psát. Je to opravdu humus, jak lidé věří nějakému umělému hrdinovi, který je jeden z nich a vede lidi do NWO, stejně jako Icke a další, kteří se objeví v mainstreamu a tváří se “krásně” a hrdinsky.

Lidstvo stále potřebuje totiž hrdiny. Nikdy se nepoučí z minulosti. Celá naše historie je postavená na umělých krizích, změn systému, řízených revolucích, změn vlád...stále se převlékají kabáty. Je jedno, kdo tam sedí nebo bude sedět. Je to stále furt to stejné dokola. A ti, co teď na oko bojují proti těmhle, tak je to pouze dohodnutá hra v rukou TĚCH, CO TO ŘÍDÍ. Ne v rukou politiků a vlád. To jsou pouhé zaprodané loutky a končí. Je to řízená revoluce.

Např. ten protest v Berlíně by se nikdy takto nezorganizoval, kdyby tam nebyla podpora panáka Kennedyho a tak dále. Lidé by to sami takto nezorganizovali a i kdyby ano, nemělo by to úspěch, protože, co není řízené, to jen tak nevyjde. Ne, že bych nevěřila v lidi, tak to neberte..ale už jenom, že tam bylo LGBT, americké vlajky, Qanon hesla, Kennedy...svědčí O VELKÉM PODVODU A PRŮŠVIHU, ŽE SE LIDÉ OPĚT NECHÁVAJÍ MANIPULOVAT A OPĚT SE CHYTÍ DO PASTI JAKO V ROCE 1989 (SAMETOVÉ ŘÍZENÉ REVOLUCI)

Tato událost v Berlíně byla ÚČELOVÁ A ŘÍZENÁ. TZV SPOUŠTĚČ DALŠÍCH UDÁLOSTÍ, KTERÉ SE STANOU A BUDOU NAVAZOVAT NA TENTO PROTEST V BERLÍNĚ.

Teď už si dali lidé vědět a když něco, tak zase zavolají Kennedyho a další umělé hrdiny a vyvolá se ve všech státech revoluce a pojede to. Tak se dovrší JEDNA SVĚTOVÁ VLÁDA. Lidé urychlí jejich proces. O tohle tady jde. Lidé vykonají práci za ně. Bude REFERENDUM a to rozhodne. Lidé si sami vydupou NWO. Sejmou vlády a nastane falešný mír a falešná prosperita. Univerzální příjem pro všechny, kdo se zaprodají a plně oddají novému systému. Mají to promyšlené dokonale. Vše je vyšší hrou.

Pátrejte a hledejte co je ve skutečnosti NWO a probouzejte ostatní. Neveďte je do něj ale od něj, protože spoustu lidí mi přijde na to zapomnělo. NWO teprve teď přichází. Do teď si lidé mohli dělat co chtěli, cestovali, kupovali, prodávali...zkrátka mohli vše.

Boom 2020 a vše se změnilo. Starý systém končí. Svět, který jsme znali se nevrátí. Bude jen pro ty, co se zaprodají novému systému a odevzdají svoji duši.

Hooodně lidí bude vítat nový systém. Zejména lidé, co věří Qanonu a pohádce o “Zlatém věku”. On to bude na oko dobrý systém. Pouze však na oko. Slíbí lidem mnohé výhody..nebudou nemoci, opilství, krádeže, násilí, chudoba, bohatství...

 Za to dají všem univerzální jednotný plat, aby si lidé mysleli, že jsou si rovni. Nový komunismus alá marxismus.

Bude to systém falešné jednoty. To vše lidem dají za jejich duši. Lidé to přijmou a pokloní se tak šelmě ze země (2. šelmě).

Je to obrovská past.

Šiřte, sdílejte, pište, mluvte...je to důležité. Každá duše, co se nechytí na nový systém, JE VELMI CENNÁ.

ZLATÝ VĚK = NWO

PROBLÉM - NEPŘÍTEL - ŘEŠENÍ – SPASITEL

 

Ahoj, nevíš něco o tom dnešním Berlínu?

Petr Novák - Ahoj. Není tak důležité co se tam děje, ale to, jak to bude prezentováno, jak to bude či nebude informačně ozvučeno a k čemu to bude použito z hlediska řízení společnosti/davu. A na to je brzo se ptát - musí to proběhnout a pak se obrázek mozaiky začne objevovat.

Vždy ovšem platí jeden důležitý axiom - všechny procesy ve společnosti jsou řízeny. Pokud někde vznikají nějaké obrovské protivládní tlaky, tak za nimi někdo stojí a ten někdo rozhodně na náměstích netrdluje. To vše se projeví až ex post.

Petr Novák _ Q ANNON - Informace B.F. (benjamin fluorid) jsou neskutečně "naředěné" - na jedno promile skutečné informace připadne zbytek polopravd, fantazií a představ z jakýchsi "zdrojů", tajných spolků, tajemných cizinců a kdoví koho, které jsou naprosto nesmyslné. Úplně totéž dělá i David Icke a nebo u nás Aeronet. Napíší střípek pravdy, zabalí ho do naprosto nedůvěryhodných pitomostí a tím docílí jediného - každý soudný člověk si zaťuká na hlavu sotva se začne hovořit o globálním řízení. Tito lidé mají za cíl naprosto diskreditovat některé informace, aby se jimi nikdo rozumný nezabýval, ale aby na nich ujížděli jen podivíni. A to je to nejlepší krytí pro tyto procesy, které existuje. Říká se tomu imitačně-provokační činnost. Jinými slovy - naznačí pravdu, ale tak idiotsky, že jí tím popřou, zakryjí ji tak, že ji ostatní hodí do stoky s názvem "konspirační teorie".

 

Robert Kennedy ve společnosti těch, proti kterým vystupuje a na oko hájí zájmy lidí této planety.