Revoluce 2016 - Čas na změnu!

21.01.2016 09:22

Revoluce 2016 - Čas na změnu!

 
„ZA EVROPU BEZ EU!” 
 
Spolupráce vlasteneckých sil, které to s Českou republikou myslí vážně a jsou ochotny překonat vzájemné názorové rozdíly ve vyšším zájmu národa a jeho státu, pokračuje!
 
 
Jsme přesvědčeni, že povinností národovecké scény je komunikovat, trpělivě spolupracovat a nalézat shodu ve věcech, které mají potenciál ovlivnit naší společnou budoucnost. Společný tým hnutí Za Naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie proto v sobotu 6. února 2016 v Praze svolává a organizuje další otevřený pochod a demonstraci s názvem „ZA EVROPU BEZ EU!”
 
V tento den budeme demonstrovat proti islamizaci, vlastizrádným politikům, médiím a neziskovkám, za Evropu svobodných národních států! Budeme požadovat demisi vlády, předčasné volby a svrchovaný český stát!
 
Tato akce je součástí protestů proti islamizaci a Evropské unii konaných v tento den napříč celou Evropou. Na rozdíl od některých politických subjektů, které v tento den pořádají vlastní uzavřené akce (na které jiné politické strany, hnutí a spolky nezvou a neumožňují jim vystoupit před shromážděné občany), pochod a demonstrace „ZA EVROPU BEZ EU!” je akcí otevřenou všem vlastenecky orientovaným občanům a politickým silám. Nikoho nekádrujeme, nikoho od účasti neodrazujeme a žádné „konkurence“ se nebojíme! Naopak – srdečně zveme všechny politické strany, hnutí a spolky a nabízíme jim možnost promluvit ke shromážděným. Tento den v našem podání nebude žádnou privátní exhibicí, ale bude patřit VŠEM českým, moravským a slezským vlastencům!
 
Akce pořádané naším týmem jsou jedinečnou platformou pro vzájemné setkávání, překonávání minulých nedorozumění a navazování nových, pevných přátelství! Přijďte mezi nás zažít atmosféru jednoty a pevné vůle, skutečné národní obrození! Bez ohledu na politické preference, bez ohledu na stará „bebíčka“ půjdeme do ulic tak, jako 17. listopadu 2015!
 
Vlast nedáme, bruselský diktát nepřijímáme!
 
 
Za hlasem předků, za svrchovaný český stát!
 
Společný tým hnutí Za Naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie
 
 
 
 

www.youtube.com/watch?v=07UWpzf_kNI

 
 
 
 
 
 
Více - NWOO.ORG
 
 
 
 
video:
 
Demonstrace proti islamizaci Evropy – 6.2.2015 /VIDEO
 
Videozáznamy z demonstrací v ČR a na Slovensku, které jsou prozatím k dispozici. Pokud víte o nějakém dalším videu, vložte, prosím, odkaz do komentáře.