KONEC HRY PRO KABALU

17.04.2018 23:12
RÝSUJÍ SE NORIMBERSKÉ PROCESY II. AKCIOVÉ TRHY UŽ MOC DLOUHO NEVYDRŽÍ
 
Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka
 
 
Frakce Chazarské mafie, která se pokouší rozpoutat 3. světovou válku a zabít 90% lidstva, je nyní na svém posledním tažení, souhlasně prohlásilo několik zdrojů. Jasným znamením toho bylo výkonné nařízení s počtem 636 stran vydané 1. března americkým prezidentem Donaldem Trumpem a Ministerstvem obrany, které připravuje cestu pro tribunály ve stylu Norimbergských procesů.
 
Podstata těchto příkazů spočívá v tom, že všichni američtí civilisté podléhají vojenským soudům a že armáda bude schopna najímat nevojenské právní experty, aby pomohli s nadcházejícími tribunály, podle zdrojů Pentagonu. Klauzule na straně 2 přílohy 2 je zvláště zajímavá tím, že popisuje uplatnění vojenské jurisdikce takto: „Vláda, která dočasně řídí civilní obyvatelstvo na svém území nebo na jeho části prostřednictvím svých vojenských sil, jak to bude nutné (v podstatě stanné právo).“
 
Zdroje Pentagonu vysvětlují, že „Trump podepsal výkonné nařízení 3/1 ke změně soudního manuálu, aby získal právní pomoc pro civilisty a připravil veřejnost na vojenské tribunály v duchu Norimberských procesů (Norimberg II), kde bude souzena Kabala před pravdou a smířením.“ Zdá se, že přinejmenším někteří masoví vrahové se z toho nedostanou jen svým prohlášením „omlouvám se.“
 
Dalším velkým krokem vlády Trumpa bylo minulý týden vypálení první salvy obchodní války. Prvním úderem bylo oznámení, že USA budou uplatňovat clo ve výši 25% a 10% na dovoz oceli a hliníku.
 
To je přinejmenším podivné, protože tento krok bude mít dopad hlavně na spojence Spojených států. Kanada, která v roce 2017 měla obchodní deficit s USA ve výši 7,7 miliard dolarů, představuje 16%, resp. 41% amerického dovozu oceli a hliníku. Čína, která měla s USA v roce 2017 obchodní přebytek ve výši 288 miliard dolarů, představuje pouze 2% a méně než 1% amerického dovozu oceli a hliníku. Dalšími obrovskými oběťmi těchto plánovaných cel jsou spojenci jako Japonsko, Jižní Korea a Brazílie.
 
Je také zřejmé, že tento krok není spojen s americkou armádou. Americký ministr obrany James Mathis poslal dopis Ministerstvu obchodu, v němž uvedl, že americká armáda využívá pouze 3% americké výrobní kapacity oceli a hliníku a že je znepokojen „negativním dopadem na naše klíčové spojence.“
 
Na povrchu se zdá, že kovbojové na Trumpově Ministerstvu obchodu jsou horliví tyranizovat slabé země, než aby se vypořádali s americkým obchodním deficitem ve výši 800 miliard dolarů ročně.
 
Pokud by to byl boj opravdu v rovině obchodu, pak by USA měly uvalit cla na elektronická zařízení a stroje v hodnotě 262 miliard dolarů, které importují z Číny každý rok. Kovbojové z Ministerstva obchodu necílí na Čínu, protože potřebují, aby jim Čína půjčila více peněz na oddálení bankrotu.
 
Skutečný důvod útoku Trumpovy vlády na Kanadu a další spojence je ten, že tyto země chtějí vidět, jak americká korporátní vláda v úpadku je nahrazena zcela jiným režimem. Nezapomeňte, že Evropané, včetně Spojeného království, Německa, Itálie, Švýcarska, Francie a Kanady, se oddělili od chazarské mafie kontrolující finanční systém Spojených států a spolupracují s Čínou na jejich bance AIIB, a nyní také na Nové hedvábné stezce (One Belt, One Road = OBOR). Iniciativa OBOR s rozpočtem 8 bilionů dolarů je asi 60 krát větší než slavný Marshallův plán. Právě teď USA propásli možnost akce.
 
V příštím velkém geopolitickém šachovém tahu začne obchodování s ropnými futures za juany podložené zlatem v Číně 26. března. To přinese další úder finančním vládcům petrodolaru, kteří nyní vládnou už pouze v USA, Japonsku, Izraeli a Saudské Arábii. Objevily se známky toho, že Saudská Arábie a Japonsko se chystají obrátit, takže brzy zbude jen USA a Izrael.
 
Zdroje CIA a Pentagonu tvrdí, že akciový trh se zhroutí, aby zbývající kabalisté zbankrotovali jak v USA tak v Izraeli a připravila se cesta pro nový finanční systém podporovaný aktivy Západu, který doplní ten čínský, jehož spuštění se chystá.
 
Americká armáda zase obchází Ministerstvo obchodu a zahajuje přímé vyjednávání s Čínou, podle oficiálního představitele Pentagonu, který se účastnil těchto jednání. Americká armáda uvažuje o tom, že bude obchodovat s některými pokročilými technologiemi, většinou v oblasti energetiky a letectví, výměnou za odpis dluhů USA a za financování celkové restrukturalizace amerického hospodářství a jeho infrastruktury. Existují také vážné plány na zahájení západní obdoby čínského projektu nové hedvábné stezky, který vytvoří nebývalý ekonomický rozmach.
 
Armádě Spojených států bylo již slíbeno zvýšení platů a větší rozpočet od zbytku světa jako poděkování za pomoc při čistkách od chazarských mafiánů. Nevojenští členové Trumpova režimu – ti, kteří by mohli ztratit svou práci – se snaží pomocí hrozby obchodní války vydělat peníze od spojenců.
 
 
Jsou to ti lidé v americké vládě, kteří byli za neustálými hysterickými hrozbami zahájení války se Severní Koreou. Americká armáda správně tvrdí, že válka se Severní Koreou by byla úplná katastrofa a aktivně se snaží zajistit, aby se to nikdy nestalo. Namísto toho, podle princezny Kaoru Nakamaru, sestřenice císaře Hirohita a japonského zdroje Severní Koreje, americká armáda souhlasila s odchodem z Jižní Koreje a umožněním sjednocení obou Koreí.
 
Skutečným důvodem hysterie mezi určitými frakcemi amerického estabilišmentu samozřejmě není Severní Korea, ale spíše nadcházející vojenské tribunály zmíněné na začátku tohoto reportu. Abychom získali představu o tom, jak velké tribunály to budou, existuje více než 18.500 zapečetěných obžalob, což je cca desetkrát více než množství lidí, kteří byli obžalováni v Norimberku a v souvisejících soudních řízení, říkají zdroje Pentagonu. Také existuje seznam „škodlivých herců,“ jejichž majetek byl zmrazen Ministerstvem financí USA na základě exekutivního příkazu prezidenta Trumpa ze dne 21. prosince, který nyní čítá již 1.108 stran.
 
V dalším kroku americká vojenská vláda snížila bezpečnostní prověrky 130 členům Trumpova režimu, včetně jeho zetě Jared Kushnera. Poskok izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a Mossadu Jared je vyřazen ze hry díky ztrátě bezpečnostní prověrky a je cílem operací kontrarozvědky, vysvětlují zdroje Pentagonu. Navíc dodávají: „Dokonce i Ivanka Trumpová je pod dohledem FBI pro své vazby na Mossad / Chabad, neboť Trump je nucen upřednostnit zemi před rodinou.“
 
Dokud bude mít zemi na prvním místě, mohl by Trump být silným představitelem stabilního režimu v USA, stejně jako Vladimír Putin pro Rusko a Xi Jinping pro Čínu, říkají zdroje.
 
 
Jak se armáda Spojených států připravuje na meritokracii, „degradovala CIA na oddělení NSA a zajistila úplnou vojenskou kontrolu nad zpravodajským aparátem,“ říkají zdroje Pentagonu. Zatímco myšlenka vojenské vlády je pro mnohé velice alarmující, americké vojenské zdroje zdůrazňují, že to bude jen dočasné opatření, dokud nebudou gangsteři zcela odstaveni od moci a bude zavedena zdravá civilní vláda.
 
Mezitím se také hodně odehrává se starými vojenskými řády a tajnými společnostmi. Zatím nelze mnoho sdělit, ale lze potvrdit, že probíhají jednání se City of London (není to samé jako Londýn), Templáři, Maltskými rytíři, ruskými vojenskými řády, Gnostickými Illumináty, Lóží P2 a dalšími. Mezi nimi existuje obecná shoda, že způsob, jakým tuto planetu spravujeme, musí být zásadně reformován a změněn.
 
 
 
 
JE ČAS PŘIPOMENOUT ČÍNĚ, KDE JE JEJÍ MÍSTO. ČISTKY V GOOGLU A FACEBOOKU
 
Od dnešního dne (26. března 2018) se začalo obchodovat s futures na ropu (pozn.př.: Futures je dohoda dvou stran o směně určitého množství nějaké komodity v předem určené kvalitě, za předem stanovenou cenu k předem stanovenému budoucímu datu dodání) za čínské jüany podložené zlatem. Je to obecně považováno za čínské vítězství v pokračující finanční válce nad kontrolou planety Země. Je také vhodná doba připomenout Číně, že svět nikdy nevymění kontrolu chazarské mafie za kontrolu čínské mafie.
 
Západ bude navěky vděčný asijským tajným společnostem za pomoc při osvobození od kontroly chazarské mafie uctívající satana. Jak stále zdůrazňuji, tato bitva se chystá skončit vítězstvím lidstva.
 
Chazaři, kteří by však nikdy neměli být podceňováni, apelují na ego některých čínských vůdců tím, že jim slibují roli babylonského božího krále planety Země. Mnoho čínských vůdců jim podlehne s vidinou čínské diktatury nad celou planetou.
 
Číně se tedy musí připomenout několik věcí. První je, že Západ má stále sílu úplně „vymazat“ Čínu. Společnost Bílého Draka (SBD) a její spojenci tvrdě bojovali za porážku frakce na Západě, která chtěla dělat přesně to. Namísto zničení Číny, Západ ji záměrně poskytl své průmyslové a technické znalosti, aby pomohl Číně se modernizovat a rozvíjet. A to proto, že to bylo správné, a protože Západ chce asijskou pomoc v kampani na ukončení chudoby a zastavení ničení životního prostředí. Číně a dalším asijským zemím se pomohlo při modernizaci, protože dohoda mezi Východem a Západem o celosvětovém míru je nezbytná k ukončení karantény, ve které se nyní planeta Země nachází. Jinými slovy, některým čínským radikálním frakcím se musí připomenout, že konečným cílem je dosažení výhodného řešení pro každého.
 
S ohledem na tyto skutečnosti se nyní podívejme na nejnovější zprávy ohledně pokračující bitvy o planetu Zemi. Na této frontě probíhá mezi Spojenými státy a Čínou velmi riskantní politika, a to před začátkem čínského obchodování se zlatem, ropou a juanem (gold, oil yuan = GOY), které je oprávněně považováno za hrozbu pro hegemonii petrodolaru a samotných USA.
 
Reakcí Spojených států bylo uvalení cel na čínský dovoz ve výši 60 miliard dolarů a jmenování radikálního neokonzervativce Johna Boltona za poradce amerického prezidenta Donalda Trumpa pro národní bezpečnost. Americká zpráva Číně byla jasná: „Přestaneme kupovat vaše zboží, odřízneme vaše dodávky ropy na Střední východ a použjeme Severní Koreu jako záminku k zahájení války.“ Čínskou reakcí naopak byla snaha o kompromis a pokojné vyjednávání, a připomenutí americké straně, že je plně připravena na jakoukoli eventualitu.
 
 
Navzdory vztekání se Spojených států, rychlý pohled na karty, které drží každá strana, je zřejmé, že Čína pravděpodobně v jakékoliv obchodní válce utrpí Pyrrhovo vítězství. Pokud to zaženeme do extrému, USA by mohly zastavit veškerý obchod s Čínou a Čína by se mohla zbavit všech amerických dluhopisů. Američané by zažili okamžitý propad životní úrovně, protože by ztratili přístup k levným čínským výrobkům, zatímco klesající dolar způsobí zdražení dovozu do zbytku světa. Také by trvalo mnoho let, než by Američané vystavěli továrny, které by nahradily čínské zboží, a konečný výsledek by byl mnohem dražší.
 
Čína by ztratila přístup k sóji a obilí z USA, ale mohla by je nahradit dodávkami z Ruska a Brazílie. Ztráta amerických dolarů získaných díky obchodnímu přebytku s Amerikou by také zbavila Čínu velkého množství tvrdé měny, kterou používala k posílení své síly po celém světě. Je pravděpodobné, že Čína zřídila obchodování GOY z části proto, aby měla připravenou náhradu za petrodolary, které by ztratila v obchodní válce s USA.
 
Je zajímavé poznamenat, že jedním z nejaktivnějších obchodníků prvního dne obchodování s GOY na Shanghaiské burze byla Rothschildova firma Glencore. Je též zajímavé, že „kolem 12 milionů barelů nejaktivnějšího kontraktu v Šanghaji v září změnilo majitele za prvních 55 minut obchodování, což je více než nejaktivnější kontrakt na ropu Brent.“
 
Na první pohled se tedy zdá, že Rothschildové a jejich chazarští soukmenovci měli pravdu, když se spojili s Čínou proti USA. Avšak pokud analyzujete věci na hlubší úrovni, objeví se velmi odlišný obraz. Rothschildové a jejich chazarská mafie čelí katastrofální porážce.
 
Zdroje Pentagonu tvrdí, že obchodní válka s Čínou ve skutečnosti „poskytuje krytí pro americkou armádu, aby mohla nechat zkrachovat akciový trh a zabavit bilióny dolarů ukradených aktiv po celém světě.“
 
„Březnové šílenství začalo 23. března poté, co Trump“ neochotně „podepsal rozpočet ve výši 1,3 bilionu dolarů na financování armády, aby mohli vypouštět bažinu skrytými a zjevnými operacemi po celém světě,“ říkají zdroje Pentagonu. Šestiměsíční účet dává Trumpovi bílou kartu, aby mohl „financovat jakoukoli agenturu nebo program, nebo nahradit špatný jiným, jako je CIA nebo pomoc Izraeli,“ vysvětlují zdroje.
 
„Rozpočtový návrh v délce 2.322 stran, který nikdo stejně nečte, skutečně poskytuje tuny peněz pro svědky, pro vězení na Guantanamu, Diego Garciu, zmocňuje a financuje Generálního inspektora napříč celou vládou, aby odhalil zločiny kabaly,“ říkají.
 
Navíc hlášení generálního inspektora Ministerstva spravedlnosti z 1,2 milionu stránek odhalí masivní pedofilii, vraždu, vydírání, korupci, zradu a protistátní činnost, neboť Trump požaduje trest smrti pro obchodníky s drogami jako v Singapuru,“ pokračují zdroje.
 
 
Pokud má někdo ještě pochybnosti o tom, že čistky už začaly na nejvyšších úrovních, měli by se zastavit a popřemýšlet o abdikaci celé řady monarchů včetně japonského císaře, o odchodu do důchodu amerických senátorů a členů Kongresu a zmizení lidí jako George Sorose, Billa Gates a dalších.
 
Nyní se odehrává velmi viditelný útok proti chazarskou mafií kontrolovaným internetovým gigantům, jako je Facebook a Google. V tomto směru říkají zdroje Pentagonu, že vnuk Davida Rockefellera Mark Zuckerberg (Greenberg), který je sesazen za špionáž a obchodování s vnitřními informacemi, a stejně jako Steve Wynn (Weinberg) byl nakonec nucen prodat všechny své akcie. Je třeba poznamenat, že Wynn, bývalý finanční ředitel Republikánské strany, vlastnil hotely, kde došlo k případu masové vraždy a pokusil se o vraždu Donalda Trumpa v Las Vegas loni v říjnu.
 
Čistky v Evropě pokračují s tím, že bývalý francouzský prezident Nicholas Sarkozy byl minulý týden formálně obviněn z nelegálního financování kampaní z peněz z Libye. Také francouzský prezident – Rothschildův otrok – Emmanuel Macron čelí masovým stávkám a protestům ohledně jeho pokusů o snížení platů francouzským dělníkům, aby jeho páničkové oligarchové byli bohatší.
 
V Itálii se strany Liga Severu a Hnutí pěti hvězd blíží k sestavení vlády, která jistě vyzve fašistickou EU a její měnu Euro.
 
Chazarská mafie se samozřejmě stále nevzdává svého fanatického pokusu rozpoutat třetí světovou válku. V minulém týdnu byli znovu přichyceni při výrobě jedovatých plynů použitých k útokům v Sýrii a ve Velké Británii ve snaze zahájit válku s Ruskem.
 
Zdroje CIA říkají, že Chzaři vydírali amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby ho donutili přijmout radikálního neokonzervativce John Boltona jako poradce pro národní bezpečnost. Tyto zdroje, stejně jako zdroje Pentagonu, říkají, že Bolton je „poškozený zboží,“ který je vydírán ohledně pedofilie. Zdroje Pentagonu však říkají: „John Bolton nemusí setrvat dlouho a má mandát k čistkám, zatímco armáda provádí show.“
 
Také zdroje CIA říkají, že chazarský mafiánský plán nahradit Trumpa viceprezidentem Mike Pencem je odsouzen k neúspěchu, protože Pence je jedním z lidí, kteří budou zatčeni a obvinění z pedofilie.
 
Ruští členové SBD zase poznamenávají, že Rusko spolu se svými tureckými, egyptskými a íránskými spojenci drží veto nad jakýmkoli západním plánem, jak zastavit ropu ze Středního východu. Rusové chtějí světový mír, přátelské, na právu založené vztahy mezi národy, říkají zdroje. Neuvěří úplně Západu, dokud nebudou Chazaři, kteří stojí za falešnými útoky plynem, apod. odstaveni od moci, říkají.
 
Tento dopisovatel byl pozván minulý týden na ceremoniál k japonským Svobodným zednářům u Tokyo Tower. Toto je poprvé, kdy se zúčastnil takovéto události. Svobodní zednáři ho pozvali jako součást své nové kampaně, aby rozptýlili nedorozumění o nich tím, že otevřeli své dveře široké veřejnosti. Co tento spisovatel viděl, byl poměrně neškodný obřad. 
 
Ilumináti jsou skuteční a jsou rozděleni na Gnostické Illumináty, kteří jdou proti pokrevním liniím a Lóži P2, kteří chtějí světovou vládu řízenou starobylými římskými pokrevními liniemi.
 
V každém případě to vypadá, že Svobodní zednáři podporují Společnost Bílého Draka a Asijskou tajnou společnost ohledně cíle světového míru a přátelství mezi národy.
 
kráceno