Koloidní stříbro aneb lék v lahvičce

18.03.2018 15:36

Reakce naštvané matky č.10

Autor:Markéta Schrenková

Edice: Marek Šavrda

 

Je o mě známo že miluji konspirační teorie, proto mě zaujalo téma koloidní stříbro v knize Michaela Morrise – co nesmíte vědět 1.

Zdroj wikipedie,Sisyfos.cz

Koloidní stříbro vzniká disperzí nanočástic stříbra v destilované vodě. Stříbro je v podobě nanočástic rozloženo v pevně stanovené koncentraci roztoku. Velikost částic se pohybuje od velikosti 1 do 10 nanometrů. Viry mají  velikost od 15 do 150 nanometrů. Koloidní stříbro není v ČR schváleným léčivem. Působí na plísně, houby, bakterie a viry. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky a před objevem antibiotik na bázi penicilínu bylo hojně používáno. Mohlo by se používat k léčbě (není ověřeno): akné, popálenin, těžko se hojící rány, kvasinkové infekce, lupy a další kožní problémy, při infekcích dýchacích cest, očí a zánětech, pro posílení imunity a při únavě, při artritidě, vředech, rakovině a dalších kritických onemocněních. Při nakažení antraxem, tbc, zápalu plic, AIDS. Je také možné užívat ho v rámci několikadenní čistící kůry. Je vhodné také pro rostliny které stačí posprejovat a domácí zvířata (při léčbě drobných ranek a očních a ušních problémů). Používá se vnitřně po kapkách, ale také k výplachům tělesných tekutin a je také doporučován k inhalaci.

V roce 2006 bylo koloidní stříbro zakázáno jako lék. V roce 2008  jako potravinový doplněk. V roce 2010 jako vnitřní lék po celé EU.

Dá se vyrobit i doma. Vyrábí se elektrochemickým procesem. Do kapaliny se ponoří dvě elektrody stříbra nejvyšší ryzosti. Nejčastěji se používá demineralizovaná voda o vysoké čistotě.  Následně na ně působí napětí a proud z připojeného zdroje o specifických vlastnostech. Přístroje na jeho výrobu se  pohybují v cenové relaci mezi 3-6tis kč. Jeho výroba se neustále zdokonaluje.

Podle wikipedie a webu Sisyfos.cz nebyli účinky koloidního stříbra nikdy prokázány. Podle Sisyfos.cz stříbro působí toxicky a při delším užívání může vyvolat neodstranitelné šedomodré ztmavnutí kůže a jiné poruchy.

A tady bych chtěla poukázat na knihu Michaela Morrise, který píše…

Stříbro má vlastně ještě další důležitý význam, o kterém mnozí nic nevědí: v nejmenších dávkách je to nejčistší lék. Koloidní stříbro, zvané také stříbrná voda nebo silver sol, se až do začátku dvacátého století navýsost úspěšně používalo při potírání infekcí. Může si ho snadno připravit kdokoliv a nelze ho patentovat. Farmaceutický průmysl ho proto přímo nenávidí a váš lékárník vás bude od něho určitě odrazovat. Hodí se jak k vnitřnímu, tak vnějšímu použití, dokonce se ním údajně léčí AIDS. Americká správa potravin a léčiv FDA (=Food & Drug Administration) považuje koloidní stříbro za přírodní léčivý prostředek. V dřívějších dobách si mnozí Američané vkládali večer před spaním do sklenice s vodou stříbrný dolar a ráno tuto vodu pili jako prevenci proti nemocem. „Jakýkoliv druh houby, viru, bakterie, streptokoků,

stafylokoků a dalších patologických organismů zabije do tří až čtyř minut. Není doposud známá bakterie, jež by koloidní stříbro nezničilo během nanejvýš šesti minut, a to při koncentraci pouhých pěti miligramů na litr (=ppm). Ani při vyšších koncentracích se neobjevují žádné vedlejší účinky.“

 

Je samozřejmě na každém z nás čemu uvěříme, ale ruku na srdce…již zmíněný lékárník je pouze poskokem farmaceutických koncernů, o lékařích nemluvě… Proč  je koloidní stříbro zakázané v jakékoliv podobě? Má pravdu Michael Morris nebo wikipedie a Sisyfos? Nutno podotknout že Sisyfos se prezentuje jako český klub skeptiků.

Na hrdličkovamedicina.cz se pokračuje ve výčtu kladů.

Koloidní roztok stříbra blokuje specifický enzym, který umožňuje jednobuněčným patogenům metabolizaci kyslíku. Následkem toho se původce nemoci udusí. Tento princip působení je i důvodem, proč si patogeny nemohou na koloidní stříbro vyvinout rezistenci. To znamená, že koloidní stříbro je účinné i při opakovaných aplikacích.

Koloidní stříbro je univerzální prostředek k léčení četných onemocnění, a to téměř bez vedlejších účinků. V mnohých pojednáních bylo prokázáno, že je účinné proti baktériím (např. stafylokokům a streptokokům), virům a plísním.

Koloidní stříbro může být použito k léčení nemocí, ale i k prevenci, protože podporuje imunitní systém a ulehčuje mu jeho funkce. Stříbro také urychluje hojení ran. Například klasická medicína používá tenké stříbrné fólie, které se přikládají na popálenou tkáň. Velmi důležitá je skutečnost, že koloidní stříbro je účinné rovněž proti původcům nemocí, které se proti antibiotikům staly rezistentní. Bakteriím je dnes existence ulehčována, protože i proti bezvýznamným nemocem je často stříleno těžkým kalibrem. Kromě toho mnohé léky bojují pouze proti symptomům, zatímco koloidní stříbro vyřazuje již samotnou příčinu likvidací původců nemocí.

Takhle bych mohla pokračovat donekonečna. Faktem je, že lahvičku koloidního stříbra na internetu seženeme za poměrně slušnou cenu. Speciální kategorií je kombinace koloidního stříbra a zinku.

Kombinace koloidního stříbra spolu se zinkem má na organismus silnější efekt než použití obou prvků odděleně. Oba kovy působí synergicky a máme v praxi mnohokrát vyzkoušeno, že především u zánětlivých procesů dochází k rychlejšímu vyléčení a ozdravění. Zánět není nemoc, jak se mnoho lidí mylně domnívá, ale léčebná reakce organismu. Pokud zánět trvá dlouho, dochází k vyčerpání mnoha látek, jako jsou minerály, vitamíny, enzymy, a je nutné oslabenému organizmu pomoci.

Zinek jako prvek se v naší stravě vyskytuje velmi málo a tak je jeho doplňování pro prevenci nemocí žádoucí. Mnoho tzv. civilizačních chorob by neexistovalo, pokud bychom měli všichni dostatek tohoto kovu. Koloidní zinek má tu výhodu, že nedráždí žaludek a má vysokou vstřebatelnost a využitelnost oproti chemickým formám.

Kdy se koloidní stříbro nesmí užívat !

V době těhotenství, v průběhu kojení, při snížené nebo narušené funkci ledvin, při alergické reakci na metalické stříbro.

 

Na trhu je také koloidní zlato, ale o tom někdy příště…

 

Střípky 75

o účincích a vedlejších účincích koloidního stříbra a zlata…atd

 www.peter-insider.com/2018/01/29/stripky-75/

 

Další:

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.1

https://krusnohorec.webnode.cz/ruzne/reakce-jedne-nastvane-matky/

 

 

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.2

https://krusnohorec.webnode.cz/news/reakce-nastvane-matky-c-2/

 

 

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.3

https://krusnohorec.webnode.cz/news/kalergiho-plan-a-agenda-21/

 

 

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.4

https://krusnohorec.webnode.cz/news/reakce-nastvane-matky-4/

 

 

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.5

https://krusnohorec.webnode.cz/news/reakce-nastvane-matky-c-5/

 

 

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.6

 

https://krusnohorec.webnode.cz/news/reakce-nastvane-matky-c-6/

 

 

 

REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.7

 

https://krusnohorec.webnode.cz/news/reakce-nastvane-matky-c-7/

 

 

Reakce naštvané matky č.8

 

https://krusnohorec.webnode.cz/news/reakce-nastvane-matky-c-8/

 

Reakce naštvané matky č.9

 

https://krusnohorec.webnode.cz/news/aiesec-a-jeho-zrudny-projekt-aneb-manipulace-s-temi-nejmensimi/