Kdo byl ve skutečnosti Jaroslav Kubera

22.01.2020 07:28

Tragedie smrti se nevyhne nikomu z nás a natož ani politikům jako je Kubera. Říkává se, že o mrtvých vždy dobře, ale u této karikatury je nutné udělat výjimku a výjimka potvrzuje pravidlo.

 

Ve všech medií je Kubera oslavován jako velký a úspěšný politik, ale opak je pravdou. Pár televizních štábů běhalo po Teplicích a zjišťovalo názory občanů na tohoto kontroverzního politika a dříve starostu a primátora Teplic. Když jim někdo chtěl říci pravdu tak to netočili! Neměli zájem.

 

Kubera totiž stojí za islamizací Teplic a jako zkorumpovaný politik se přímo na tom podílel osobně. Samozřejmě nejen to. Když se podíváte na volební výsledky ODS v Teplicích, tak samozřejmě tato parta z ODS vyhrála volby, ale nikdy nemohla sestavit vládu na radnici ( to bylo jen jednou, když odpustil tepličákům poplatky za popelnice) a tak si poslední dvě volební období za sebou přetáhla přeběhlíky a ty jí pomáhali vládnou na radnici. To jak dokázal Kubera zkorumpovat kde koho byl opravdu geniální. Kubera měl již dávno sedět za mřížemi.

 

Mlčí se o jeho kariéře jako maturanta v armádě! Ano Kubera vystudoval vojenskou střední školu v době totality a jako svazák a mladý komunista měl otevřené dveře všude díky svému otci, který byl v Teplicích kovaný komunista a člen okresního výboru strany. Tento mladý lempl nikdy nic nedotáhl do konce a vysoké školy kam vždy nastoupil a to díky svému komunistickému otci nikdy nedodáhl ani do druhého semestru. V době kdy jiní nemohli na vysokých školách studovat, tak on přecházel ze školy na školu. Vše mu zařizoval soudruh Kubera starší.

 

Nakonec skončil v teplickém Elektrosvitu, kde dělal nákupčího a nakonec i předsedu komunistických odborů ROH. Na této pozici začal úspěšně kšeftovat s poukázkami na rekreaci a každý rok běhal na závodní výbor KSČ a dožadoval se opakovaného vstupu do KSČ. Tam ho nevzali, ale jen z jedné maličkosti. Kubera měl za sebou trestnou činnost rozkrádání elektrolamp. Ale strana a vláda ho nepotrestala, protože jeho otec nad ním držel ruku a tak byl potrestán jen po stranické linii, nebyl co by kandidát strany přijat za plnohodnotného člena a musel trpělivě čekat, až si odpyká svůj prohřešek.

 

Po revoluci vystřídal několik stran (hnutí OF, Stranu zelených atd.), než zakotvil ve zlodějské ODS a to bylo pro něj ryto. Přesně strana šitá na míru pro tohoto politického šmejda. Začal se chovat v Teplicích arogantně a předváděnou jakousi údajnou lidovostí zastíral jen svoji intelektuální prázdnotu. To opravdu uměl dokonale!

 

Jediná životní rode která mu opravdu sedla byla role „kecala“ v Prodané nevěstě a tu zahrál opravdu super dokonale.

 

Takže když hovořil Kubera ve svém novoročním projevu, že nemluví z pekla, tak se mu to nakonec vyplnilo! Teď už z pekla mluvit může!!!

 

zdroj a starší články zde: https://infokuryr.cz/news.php?extend.27073.2