Reakce naštvané matky č.8

02.07.2017 14:39
Očkování aneb smrtící koktejl pro naše děti…
 
Autor: Markéta Schrenková
Edice: Marek Šavrda
 
 Uvedení hexavakcíny umožnilo lékařům očkovat novorozence proti šesti nemocem najednou. V jedné vakcíně jsou obsažené očkovací látky zároveň proti dětské obrně, tetanu, záškrtu, černému kašli, žloutence typu B a onemocněním typu Haemophillus influenzae B.
 
 Potom tu máme prevenar a v něm je 13 typů streptokoků (pneumokoková polysacharidová konjugovaná vakcína určená k očkování proti invazivním pneumokokovým infekcím u dětí ve věku od 6 týdnů).
 
 Nakonec MMR a to je očkování proti zarděnkám, spalničkám a příušnicím.
 
 
 Smrtící koktejl, obzvlášť když se v krátkém časovém rozmezí očkuje hexavakcína a prevenar…uvědomme si, že je to pro novorozence zátěž 19 typů nemocí…nedivím se, že slabá tělíčka našich dětí tuto zátěž neunesou…nejsem cynik, jsou jimi výrobci, distributoři a lékaři…já jsem jen realista. Chci, abyste otevřeli oči.
Ministr zdravotnictví říká, že tento systém funguje, ale proč se procento nemocných nebo mrtvých dětí neustále zvyšuje? V české republice je očkování děti povinné. Očkovanost v České republice dosahuje 98%, zatím co v jiných státech je mnohem nižší. Jak vidíme ve videu, do dokumentu byla zapojena i ochránkyně lidských práv Anna Šabatová která však od roku 2015 do roku 2017 nic neudělala. Naopak v rozhovoru na mě nepůsobila suverénním dojmem, byla nejistá a nevěděla co odpovědět…dnes víme, že její zájem míří jinam. 
Hlavními výrobci jsou claxosmithcline a sanofipasteur kteří byli autorem projeku kontaktováni. Dostalo se mu vyhýbavých či spíše žádných odpovědí…
 
 
CITUJI: díky tomu může být miminko chráněno proti těmto nemocem co nejdříve a navíc s minimální zátěží pro jeho organismus. Podává se ve třech dávkách. Nežádoucí účinky podle letáků jsou otok obličeje a kolem očí, problémy s dýcháním a polykáním, pokles krevního tlaku, ztráta vědomí, křeče, vyrážky aj. Po 2-3 dnech může nastat kolaps stavu bezvědomí a záchvaty. Podle mě jsou tam uvedeny pouze ty „lehčí příznaky”. Jako rodič vím, jak mohou i tyto příznaky vyděsit. Mimo jiné se žloutenka typu B přenáší pohlavním stykem krví, slinami nebo drogami. Tak to ve vakcíně nejspíš nebude potřeba.
 
 Pokud lékař odmítne očkovat dítě nebo mateřská škola případně dětský tábor přijme neočkované dítě hrozí mu: Udělení vysoké pokuty za přijetí byť jen částečně neočkované dítě v hodnotě 3 miliony. Jen typuji ale jak může neočkované dítě ohrozit očkované? To, které má v sobě 19 s MMR 22 virů?
 
 Abych výrobcům nekřivdila, vzpomenu zastánce očkování Imunologa Michala Křupku, avšak i on připouští: „Většina vrozených defektů se u dětí objevuje mezi druhým a osmnáctým měsícem života, tedy v době, kdy se aplikují vakcíny. Je logické, že pokud se u dítěte objeví nějaká závažná choroba, tak rodiče mají psychologickou tendenci hledat viníka a očkování je první na ráně,“ komentoval Křupka rozšířený argument, že aplikace vakcín způsobuje autismus.
 
 Jak vyplývá z původně tajné rozsáhlé analýzy firmy glaxosmithkline tak podávání obou těchto vakcín  minimálním časovém rozestupu může často vést k fatálním následkům, mezi něž patří trvalá postižení nebo smrt. V období mezi 23.10.2010 a 22.10.2011 bylo hned 13 smrtelných případů po očkování hexavakcínou. Celkem bylo nahlášeno 1742 případů z toho 559 závažných. Státní ústav pro kontrolu léčiv(SUKL) uvádí že ve skutečnosti jsou nahlášena jen 2% případů. Předpokládá se že číslo 1742 je velmi vzdálené realitě. Hned v 9 ze 13 případů hraje roli kombinace Hexavakcíny a Prevenaru. Mezi lety 2000 až 2010 zemřelo 67 dětí. Jinak řečeno zemřeli po podání vakcíny a lékaři na pitevnách nezjistili proč. Kombinace Hexavakcíny a Prevenaru má doložené zvýšené riziko febrilních reakcí proto by lékaři měli takový postup zvažovat. 
 
 
 Návrh zpravodaje s daty o nežádoucích účincích vakcín bude před publikováním vždy předložen k posouzení Národní imunizační komisi (NIKO). Dopady jsou jasné. NIKO chce mít kontrolu nad tím, co zpravodaj publikuje. Za zmínku také stojí věta: Bylo by vhodné také rozlišovat kolik hlášení očkujících lékařů, kteří mají za povinnost hlásit pouze závažné a neočekávané nežádoucí účinky. A co ostatní děti, ty co neměli tak silný a nebezpečný průběh? Zdá se, že NIKO neví nebo nechce vědět, co dělá SUKL. Ale oni to vědí, jen to nechtějí přiznat. Ve farmakologii jsou miliardy a oni nedopustí, aby jim pramínky vyschly …
Když se nedávno provalil podvod s falšováním dat uvnitř CDC, což je americký Úřad pro prevenci a kontrolu nemocí, naše média mlčela. Nereagovalo ministerstvo zdravotnictví ani hlavní hygienik. Jde přitom o vážný případ, neboť zamlčená fakta naznačují, že některé vakcíny mohou způsobovat poruchy centrálního nervového systému a následně těžká onemocnění. Ukázalo se totiž, že vědci ze CDC řadu let tajili (na čí příkaz?) data prokazující zvýšené riziko autismu u chlapců očkovaných v raném věku vakcínou MMR. A protože trh je globální, týká se to přirozeně i nás. Prosím šiřte toto video mezi sebou…
 
 
 
NÁSLEDKY JEJICH ROZHODNUTÍ NESOU POSTIŽENÉ DĚTI A JEJICH RODINY… 
zajímá je to? A zajímá to nás?
 
Stále mluvím o nich…jsou to lidé jako my, jen si myslí, že nám mohou velet. Myslí, že můžeme být jejich majetek. 
Probuďme se už konečně a nenechme si vše líbit… 
 
ONI NEJSOU VÍC
Je jich jen 1%
 
 
 
Další:
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.1
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.2
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.3
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.4
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.5
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.6
 
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.7