Reakce naštvané matky č.5

14.06.2017 16:04
Bude válka, a spáči stále spí. Sní své sny a nechtějí se probudit. Nevidí realitu která už bije do očí.
 
Markéta Schrenková
 Jsme malá vysátá země bez vojenského základu, dostaneme na prdel. Nato se o nás nepostará, nikdo nám nepomůže. Vše je předem plánované. Naše jediné bohatství je v lithiu které naše vláda vytěží a prodá. Položme si otázku co se z lithia vyrábí? Že by zbraně?
 
 
Proč je Čech tak málo hrdý na svou zemi? Proč člověk ničí tuto planetu? Proč mocní chtějí být ještě mocnější a bohatí ještě bohatší? Vždyť každý člověk by si měl být roven. Všichni jsme se narodili s holým zadkem. Proč ředitel společnosti pohrdá uklízečkou? Je to arogance? Namyšlenost? Ne je to hloupost. Stejná hloupost která nás nutí věřit že jsme páni tvorstva, ale…zkusme se postavit predátoru beze zbraně…ještě stále jsme páni tvorstva? Nikdy nebudeme dost rychlí ani dost silní abychom ho porazili. Nejsme na vrcholu, ačkoli inteligenčně asi ano, jsme jen malí a bez společnosti ostatních jsme nic.
 
V dohledné době budeme platit sankce za nedodržení uprchlických kvót. Po volbách pokud vyhrají ANO, KDU-ČSL a jim podobní stejně uprchlíky odsouhlasí. Co se stane potom s tou pokutou kterou jsme zaplatili? Tu už nám nikdo nevrátí. A potom budeme mít méně a méně na nemocné děti a seniory. Jenže oni to nejsou jen děti a senioři. Žijí mezi námi i tělesně postižení, chudí nebo ti co jsou na pokraji bídy. Mladí chtějí studovat. Nemocní se chtějí léčit. Chudí najíst a mít kde složit hlavu. Co s tím? Na nemocné se budou sbírat víčka a chudí zemřou hlady nebo podchlazení. Naše vláda na nás nemyslí jako na lidi, pro ně jsme jen ruce, jsme jen odvodci daní a čím více, tím lépe. Ještě před 10 lety když jste v práci řekli že dáváte výpověď tak se vás zaměstnavatel snažil přesvědčit abyste zůstal. Zapracovaných lidí si vážil. Dnes je to jinak, jediným argumentem zaměstnavatele je věta…pokud se Ti to nelíbí jdi, na Tvé místo čeká fronta jiných. Výroba podle toho také vypadá. A nejen výroba, pracujeme za minimální platy. Jsme otroci.
 
Dnes jsem necitovala žádný zdroj, jen jsem nechala plynout své myšlenky. Šiřte prosím mé články mezi sebou, je potřeba vědět, musíme otevřít oči a začít bojovat. Zkusme dokázat že jsme ti co jsou opravdu na vrcholu. 
 
 
Své články zveřejňuji jako reakce naštvané matky (s facebookovým profilem naštvané matky to nemá nic společného), vždy jsou mé články očíslované. Děkuji
 
Další:
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.1
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.2
 
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.3
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.4
 
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.6
 
 
 
REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.7
 
 
 
Reakce naštvané matky č.8