REAKCE NAŠTVANÉ MATKY Č.2

05.06.2017 20:44
Tentokrát je na migrační manifest nevládních organizací pracující s migranty v ČR
Autor: Markéta Schrenková
 
 Již v úvodu mě zarazila tato věta… MANIFEST SE TÝKÁ VŠECH, MUŽŮ A ŽEN, NICMÉNĚ Z DŮVODU PRAKTIČNOSTI JE PSÁN V MUŽSKÉM RODĚ . Ač nejsem feministka, tento styl je pro neakceptovatelný. Nikoho nezabije navíc písmenko množného čísla. Poté autor poukazuje na pravidla která jsou porušována, ohýbána nebo nenaplňovaná. Další bezcenný projekt který se zaměřuje jen na to aby bylo migrantům u nás dobře. Obsadí nás, my jim dáme byty, kapesné, muži se podělí o ženy a vše bude ok. Tak na tohle může přijít jen blázen.
 
 
MOŽNOST SVOBODNĚ MIGROVAT MUSÍ BÝT ZAJIŠTĚNA, proč není zajištěna i možnost svobodně se rozhodnout jestli chci ve svém okolí migranty? Jestli je chci ze svých daní živit a potom po nich uklízet bordel který nadělají. Vím o čem mluvím nebydlím moc daleko od migrantské vesničky.
UPRCHLÍCI NESMÍ BÝT TRESTÁNI ZA TO, ŽE UTEKLI ZE SVÉ ZEMĚ BEZ DOKUMENTŮ. Nemyslím že jsou trestáni za to že nemají dokumenty, a když se zamyslím a vidím doklad 9ti letého chlapce s vousy a prvními vráskami přijde mi divné kde k nim přišel, no asi měl tvrdý život. Ty vrásky má nejspíš z toho že nemá doklady, že se nemůže volně pohybovat tam kde chce.
 
NESOUHLASÍME ABY UPRCHLÍCI BEZ DOKUMENTŮ, ZEJMÉNA RODINY S DĚTMI, BYLI V PRŮBĚHU AZILOVÉHO ŘÍZENÍ UMYSŤOVÁNI DO DETENČNÍCH ČI DALŠÍCH UZAVŘENÝCH ZAŘÍZENÍ.  NAMÍSTO TOHO NAVRHUJEME, ABY MOHLI BÝT PO DOBU ŘÍZENÍ V OTEVŘENÉM PŘIJÍMACÍM ČI POBYTOVÉM STŘEDISKU PRO ŽADATELE O MEZINÁRODNÍ OCHRANU OMEZOVÁNÍ OSOBNÍ SVOBODY BY MĚLO BÝT PŘÍPUSTNÉ  V PŘÍPADECH OCHRANY SPOLEČNOSTI PŘED KRIMINALITOU.APRIORNÍ KRIMINALIZACE UPRCHLÍKŮ JE NEPŘÍPUSTNÁ.  Proč ne? V detenčních zařízeních se mají lépe než já ve svém zaměstnání. Tato zařízení chrání převážně nás Evropany před zvěrstvem páchaným na nás.
Vypadá to že chtějí aby migranti nemuseli plnit zákonem dané podmínky ke splnění občanství. Tzn. povinná délka pobytu nebo zaměstnání. Oni nejsou a nebudou přínosem naší společnosti. A neziskovky budou nadále vědomě lhát.
 
MIGRANTI MUSÍ RESPEKTOVAT ČESKÉ ZÁKONY A VEŘEJNÉ INSTITUCE TAK JAKO OBČANÉ, NICMÉNĚ  MĚLI BY, TAK JAKO OBČANÉ, MÍT MOŽNOST SE K ZÁKONNÝM ÚPRAVÁM ČI SPRÁVĚ VĚCÍ VEŘEJNÝCH KRITICKY VYJADŘOVAT.   Další bod který se mi nelíbí, oni kritiku na cokoliv mohou mít, já ale když řeknu cokoliv kritického na islám jsem během okamžiku na černé listině. ZÍSKÁNÍ TRVALÉHO POBYTU ZAKLÁDÁ MIGRANTŮM ROVNÝ PŘÍSTUP KE ZDRAVOTNÍMU, VZDĚLÁVACÍMU ČI SOCIÁLNÍMU SYSTÉMU.  A co politika? Dáme jim volební práva a skončíme jako Francie? Až tam bude další teroristický útok ani po nich nevzdechnu. Ne nadarmo se říká kdo chce kam…(VOLEBNÍ PRÁVO NA MÍSTNÍ ÚROVNI MUSÍ BÝT ZPŘÍSTUPNĚNO VŠEM USAZENÝM). Jsem proti aby se jim dávalo české občanství, volební práva i cokoliv jiného. Parazit si totiž zaslouží jen odstranění.
 
DŮCHODOVÉ POJIŠTĚNÍ PRO MIGRANTY ZE TŘETÍCH ZEMÍ MUSÍ BÝT SPRAVEDLIVÉ A ZOHLEDŇOVAT HUMANITÁRNÍ OKOLNOSTI. Jaktože mají nárok na důchodové pojištění, když neodpracovali jediný den? Nebudu taky omílat babičku žijící s 10 000 měsíčně o suchém chlebu, ale vlastně proč ne, to ona je bita na tom že vláda cpe peníze budižkničemům a nemakačenkům, v čele s nimi. A proč se tedy o něj nepostará ta humanitární okolnost? Vím proč, protože by si neziskovky nemohli cpát plné kapsy peněz. (PROSAZUJEME ZÁSADNÍ ZMĚNU NASTAVENÍ ZÁKONE POŽADOVANÉ DOBY POJIŠTĚNÍ TAK, ABY MĚLI AZILANTI A OSOBY S UDĚLENOU DOPLŇKOVOU OCHRANOU (i při získání občanství) NÁROK NA PŘIZNÁNÍ DŮCHODU VE VÝŠI, KTERÁ JIM ZAJISTÍ DŮSTOJNÝ ŽIVOT VE STÁŘÍ) Viz výše jmenovaná babička, ta určitě důstojné stáří nemá. A to nemluvím o zdravotní péči která taky MUSÍ být perfektní.
 
PODPORA MIGRANTŮ PŘI ZAČLENĚNÍ DO VŠECH STUPŇŮ VZDĚLÁVACÍHO SYSTÉMU MUSÍ BÝT ZAJIŠTĚNA. Zasvěcený ví že oni se začlenit nechtějí. Chtějí jen drancovat, znásilňovat a obsazovat.
 
MŠMT ani nebudu zmiňovat. I tady platí že zasvěcený ví. Kdo chce bude se zajímat, kdo ne bude i nadále spát.
ODSTAVENÍ MIGRANTŮ NA TRHU PRÁCE. Opravdu chceme aby nám trhal zub ʺzubař„ kladivem a dlátem? Chceme aby naše děti ve školách učili (chápej ovlivňovali) muslimové? Nebo počítačový expert zamotaný v kabelech rvoucí do CD techniky LP desku?
 
Pod tímto projektem je podepsáno min. 17 organizací:
 
Člověk v tísni
Poradna pro integraci
Agency for Migration and Adaptation
Sdružení pro integraci a migraci
Multikulturní centrum Praha
Organizace na pomoc uprchlíkům
Evropská kontaktní skupina
Společnost pro příležitosti mladých migrantů
La Strada
Sdružení občanů zabívajíchích se migranty
Inbáze
MOST PRO
Slovo 21
Nesehnutí
Poradna pro občanství, občanská a lidská práva
Centrum pro integraci cizinců
Lačhe Čhave
 
 
Dvojí zákon, dvojí spravedlnost, dvojí metr. Co by na to asi řekli naši předci?
Co tomu říká náš hrdý lev
 
Reakce naštvané matky č.8