Odhalení mimořádné sdělení

15.07.2017 08:24
Chystané spuštění projektu Montauk a Monarch_17.7.2017
 
Cíl - ovládnutí lidstva
 
 Když se podařilo ve Filadelfském experimentu „přenést“ v čase a prostoru lidi i přístroje, vznikl následný projekt Montauk, který se zabýval tím, co je neviditelné v lidském bytí – mentální stránkou člověka a telepatií. I když americký kongres dal tomuto výzkumu červenou, armáda neodolala možnosti ovládat lidské mozky.
 
Mnozí mohou namítnout, že vše může být vymyšlené, nejsou přímé důkazy, ale opravdu je pravdou jen to, co máme podložené tzv. fakty? 
Posuďte sami.
 
 
Nemá náhodou probíhat v druhé polovině července na našem uzemí vojenské cvičení !?
 
 
 
audio:
 
 
2017-07-13 – Peter Insider z Austrálie_Materializace_117min
 
 
 
 
Odhalení mimořádné sdělení 13.07.2017 (1. část)
 
 
 
Odhalení mimořádné sdělení 13.07.2017 (2. část)
 
 
 
 
Kontrola mysli_základní info
 
 Tématika kontroly mysli je mnohostranným a problematickým jevem. Pro pečlivého čtenáře se rychle stane číslem jedna, překračuje jakékoli normální smysly a poté často vytváří přání se tím raději nezabývat. Avšak vyhýbat se tomuto tématu je tou nejbláznivější věcí, kterou můžeme udělat, protože jejím studiem můžete vlastně pomoci změnit životy těch, co tento systém skryté vnitřní agendy přežili. Agendy, která pokračuje dodnes a doslova ohrožuje celé lidstvo. 
Je třeba pochopit, jak to funguje a podniknout kroky ke snížení tohoto rizika.
 
celé:
 
 
 
Stručná historie ovládání mysli
 
Dokonalí agent 911 alias terorista
 
 Zajímalo by mne,zda již někdo položil otázku ,,kde se na světě vzal všehoschopný terorista" a zda se mu dostalo uspokojivé odpovědi?
 
celé:
 
 
 
Oběti programu Monarch
 
 Program Mk-Ultra je složitý, má mnoho tváří a spousty úrovní. Pro průměrného čtenáře může být toto téma velmi nudné, nevěrohodné a to vyvolá reakci, že se tímto tématem nechce vůbec zabývat. To by bylo ovšem velmi nerozvážné. Je důležité pochopit tyto věci a vyvarovat se zákeřnému zotročení, které elity tohoto světa s lidstvem plánují.
Špatný vtip? Ne, opravdu jde o vymývaní mozku.
 
celé: 
 
 
 
Tajemství Nového Světového Řádu – 6.
 
Šestý díl video-seriálu s podtitulem „Spiknutí illuminátů“
 
 
 
 
Jak to na tom světě chodí - "Top Secret"
 
 V podstatě každá země je řízena stínovou vládou,Naši političtí vůdci jsou vybírání na základě svých morálních slabostí, vydíratelnosti a ochoty prosazovat iluminátský plán. Zatahá se za špagátky a záhadně se dostanou do popředí. Nezáleží na tom, ke které přináleží straně. Tajně slouží „věci“.
 
celé:
 
 
 
 
 
Insider - celek
 
 
 
Efekt motýlích křídel_film
 
 
Osudový dotek - Butterfly Effec
 
Žánr: Drama, Fantasy, Krimi, Sci-Fi, Thriller
 
stahuj: