NEOLIBERÁLNÍ FAŠISMUS MMF

14.01.2018 23:12
NEOLIBERÁLNÍ FAŠISMUS MMF A VOLBA ZLOČINCE DO PREZIDENTSKÉHO KŘESLA. 
 
Dnes neinformovaný občan ani netuší, odkud vyleze další „kandidát“, ať má x titulů, třeba koupených ale hlavně bude dělat to, co chtějí USA
 
„Tak nám pro boj o prezidentování v ČR nasadili kluci mainsteramoví Jiřího Drahoše. Chemického vědce a co čert nechtěl: Donedávna úřadujícího předsedu české asociace Římského klubu /CoR/…. a co to je ten Římský klub?
 
 
Zednářské společenství, ovládané západní „Černou šlechtou“ a přebohatými 13 iluminátskými rodinami z USA jak uvádí Michael Morris v knize „Co nesmíte vědět“ díl 1. Je zajímavé, že ve stejné partě, ale v Německu byl zakládajícím členem i Petr Robejšek, o kterém se také uvažovalo jako o kandidátovi na prezidenta. V Rakousku si tam zednáře posadili na trůn, v Německu Makrela je v Atlantik-Brucke, kde se to zednáří jen hemží a její hvězda vylétla vzhůru po návštěvě „mocných“ v Bilderbergu v r.2006, takový Hollande je rovněž v jedné přední francouzské zednářské lóži. No a nedávno v Holandsku vyhrál ten správný a správná vítačská multikulti strana. Že by Rutte nebyl u nich v houfu? Oni to mají kluci pod kontrolou a mají své připravené kádry na cokoliv. Takže Jiříku Drahoši, jdeme do toho, média budou na tvojí straně, to bude nářez! “ TROJKA – to opravdu za ty 4 minuty stojí!!!!! !!!!! !!!!! pochopíte mnohé !!
 
TO BUDETE TEPRVE KOUKAT JAK SI TO TI AMÍCI VYMYSLELI!!!!....
 
celé:
 
 
Co nesmíme vědět