Nejmladší poslanec Feri: Nepočítal jsem s tím, voliče nechci zklamat

23.10.2017 21:00
 V české Poslanecké sněmovně zasedne zatím nejmladší zákonodárce v historii. Je jím 21letý student Dominik Feri. Populární je hlavně mezi mladými lidmi, na než zacílil kampaní vedenou na sociálních sítích. Ačkoli na pražské kandidátce TOP 09 figuroval až na posledním 36. místě, téměř patnáct tisíc preferenčních hlasů ho posunulo až do Sněmovny, kde bude jedním z pouhých sedmi poslanců strany.
 
 
 
 
Fakt nechápu jak je tohle možný. Děkuju, vážně moc!
 
PS: Neuveřitelné, kolik lidí spontánně a jistě i z vlastní vůle a přesvědčení vážilo honem cestu do Prahy, aby podpořili mladého a perspektivního politika.))
 
 
"Vážený pane Dominiku, jsem starosta malé obce na Vysočině a po opravdu dlouhém přemýšlení, jsem se rozhodl si zajistit voličský průkaz a zítra dojet do Prahy Vám dát hlas."
Díky, pane starosto! A díky i všem v zahraničí, kteří si dali tu práci, všechno si vyřídili a přijedou třeba přes celou zemi volit na ambasádu 
 
Výmluvný koment:
Dobrý den pane Feri, docela mně zaráží, že máte neustálou potřebu hledat špínu na ostatních a nesoustředíte se především na Váš program a vaše zájmy.
 
 
zdroj:https://www.facebook.com/DominikFeri