Kde máš drogy, děvko!

09.06.2020 07:07

Kdo byl George Floyd, jehož smrt vrhla USA do občanské války? Proč mířil pistolí na břicho těhotné ženy, když v jejím domě hledal drogy? 20 let na pervitinu. Exkluzivně: soudní dokumenty a přehled trestů

 

Přepadení těhotné ženy

 Dne 7. srpna 2007 zastavil před domem těhotné Aracely Henriquezové v Harris County v Texasu černý Ford Explorer. Vylezli z něj čtyři černoši v modrých uniformách. Zaklepali, Aracyl jim otevřela, ale když viděla obrovského černocha Floyda se zuřivým výrazem ve tváři, došlo jí, že je to přepadení.

 Pokusila se zavřít dveře, ale Floyd, vůdce gangu, byl silnější. Vtlačil těhotnou ženu do domu, namířil jí pistili na břicho a chtěl vědět, kde má drogy a peníze, jinak že jí střelí do břicha. Žena křičela o pomoc, ale ostatní černoši ji umlčeli.

  Gang v čele s Floydem dopadli policisté až o několik týdnů později v listopadu, a to náhodou, když pátrali po drogách a objevili auto s hledanou poznávací značkou. Zfetovaný Floyd seděl za volantem.

 Byl odsouzen k pěti letům vězení ve věznici v Harris County, kde se zúčastnil vězeňské vzpoury v roce 2012.

 

A nyní se z něj můžou všichni pravdoláskaři posrat

Karma jak vyšitá

 

celé:

https://www.arfa.cz/kdo-byl-george-floyd-jehoz-smrt-vrhla-usa-do-obcanske-valky-proc-miril-pistoli-na-bricho-tehotne-zeny-kdyz-v-jejim-dome-hledal-drogy-20-let-na-pervitinu-exkluzivne-soudni-dokumenty-a-prehled-tre/#.Xt8WE0UzbIU