Islamofóbie - falešný strach

01.06.2017 14:28
 Islamphobie je taktika, kterou používají sionisté, aby vytvořili podporu a sympatie k izraelskému režimu. Je to vytvořená fóbie; Jinými slovy, jedná se o falešně instalovaný strach v lidských myslích. Je to snadné dokázat, že tomu tak je. Islaam byl zlomyslně a nesprávně obviňován z teroristických činů - a falešných teroristických činů - spáchaných výhradně sionistickými Židy. 
9-11 je nejpodivnějším příkladem, kdy izraelské mary postavily výbušné nálože do komplexu Světového obchodního centra. 
 
 
 
 Démonizace Palestinců byla také sionistickou berlí, kde izraelští agenti vytvořili teror, aby je démonizovali. Například Entebbe, Operace Gladio v Evropě, únos Achille Lauro a vražedné činy Abu Nidalové byly všechny izraelské režie. Abu Nidal sám, známý svou bezohledností, byl židovský, ne muslimský.
 
 Íránský šáh byl také nemilosrdný, ale spíše než muslimský byl ruský Žid. Dostal moc Rothschildovou a Rockefellerovou rodinou a jeho cílem bylo potlačit muslimy a jejich náboženství. Nakonec ho vyhnal starý muž, Iman Chomejní, který ho odhalil , co vlastně je: sionistický agent, který pracuje pro sionistické zájmy.
 
 Jediným způsobem, jak udržet kontrolu nad lidmi, je instalace strachu. Tento strach je prosazován prostřednictvím islámských boogeymenů, jedinců, kteří jednoduše neexistují. 
Spíše jsou skutečními boogeymeni izraelští činitelé, kteří masakrují a vraždí lidi podle vlastního uvážení - a pokud ne, uvězní je a mučí. Nečiní tak za žádné zločiny, kterých se takoví lidé dopouštějí, ale spíše jako krytí sionistických zločinů, jako jsou nevinní v Guantánamu.
 
 Mezi nejznámější však patřily zlověstné činy sionistických krtků, včetně poměrně vysoce postavených činitelů, jako jsou Larry Silverstein, Frank Lowy, Jerome Hauer a Dov Zakheim, brutální útoky na WTC a Pentagon. Pořád obviňovali muslimy, byli to přísně sionští Židé, kteří tyto útoky spáchali. Byli to také jen takoví sionisté, kteří těží z útoků, motivováni chtíčem a chamtivostí. 
Tyto útoky jim přináší velký finanční zisk. 
 
Islamphobie je prostředkem k ovládání lidí. 
Byl to prostředek pro přijetí Patriot_Act.  Což byl základ pro brutální, vražedné války. Byla to platforma pro akceptaci neuvěřitelně vražedných invazí do Afghánistánu a Iráku americkým lidem: "Dostaňte je předtím, než přijdou sem." 
 
Malý seznam izraelsko-sionistické brutality v nedávné paměti zahrnuje 9-11, bombové útoky v Madridu, bombardování v Londýně, bombardování v Bombaji a v Bali. Stovky lidí zabitých a zraněných. 
Kde je tedy islámský teror, s výjimkou fantazie v lidských myslích?
 
kráceno
 
 
 
 
video: 
 
Síla nočních můr - vzestup politiky strachu
 
I.
 
 
II.
 
 
III.