FALOSNA NADEJ ZVAN Q !!!!

03.04.2021 11:28

CLANOK OD NATALIE GRUNZOVEJ

WWG1WGA

Kam jde jeden jdou všichni.

Kam jde ten jeden?

Vede lidi do NWO. Do zatracení. Je to heslo antikrista a nového systému falešné jednoty.

"Kdykoli lidé potřebují hrdinu, dodáme jim ho."  - Albert Pike, zednář 33. (nejvyššího) stupně

“Qanon” - POSLEDNÍ ELITNÍ BĚH , OVLÁDNUTÍ LIDÍ FALEŠNÝM SVĚTLEM NADĚJE.

Qanon je řízená sionistická opozice, která dělá cestu antikristu a připravuje lidi na tzv. Zlatý věk - věk falešného míru a prosperity.  - messiánská éra (messianic age)

Qanon uchvátil a oklamal mysl pravdivých - vlastenců, křesťanů, katolíků a mnoha dalších. Všechny ty, co věří a stále doufají v tento svět a hledají v něm spásu.

Když všechny tyto různé pohledy na svět sdílejí přesně “stejný příběh”, měli by jste okamžitě vědět, že se něco děje!  To by měla být velká červená vlajka pro kohokoli s duchovním rozlišováním, který zná Bibli.

Qanon je všude a už jen to značí, že je to obrovský podvod.

From dark to light (z tmy do světla)

Do světla? Do satanova falešného světla “naděje”. Jde o nový světový řád. Toto heslo je mimochodem heslo svobodných zednářů. Mají o tom dokonce i svoji knihu dohledatelnou na Amazonu.

Všichni jsme jistě slyšeli a zažili tyto populární termíny jak příznivci  Q, Trumpa bránili. Přijde tohle někomu normální? Dokáží se přímo se roztrhat pro pouhou loutku u moci. Je to dost smutné. Nehledě na urážky. Je to opravdu silná manipulace.

 "Důvěřuj plánu" ( Trust the plan)

- to znamená, že lidé důvěřují člověku (zejména vládě), a ne ve vůli našeho Nebeského Otce.

 „Velké probuzení“ neboli „Zlatá éra/Zlatý věk“ - Tyto dva termíny jsou prakticky synonymní a sdílí se s rostoucím okultním oknem NEW AGE. Tyto podmínky budou mantrou pro to, co se děje, a to vše při přípravě světa na přijetí AntiKrista.

Tento svět se stále zhoršuje a bude dále zhoršovat, dokud se Mesiáš nevrátí. Pravý mesiáš

- Ježíš Kristus.

 „Kam jde jeden, jdeme všichni (WWG1WGA)“ - where we go one we go all- jedná se o odkaz na Legii, jednu z nejsilnějších DEMONICKÝCH armád. Je to satanovo heslo. Kam jde ten jeden? Vede ostatní do záhuby - do NWO a následného věčného zatracení.

 "Vypusťte bažinu" (Drain the swamp) - Zní to hezky, když jsou všichni bezbožní vyhnáni z míst moci, ale Satan je bůh tohoto světa.  Pouze Yahusha (Ježíš Kristus)  může „vypustit bažinu“ při svém druhém příchodu! Mohou odhalit děsivé a sadistické věci, které dělají dětem, ale NENÍ žádná stínová skupina, která by tyto satanské elity stáhla!!!!!!

Žádná.

Předvádějí vás a klamou, aby jste přijali FALEŠNÝ MÍR A BEZPEČNOST NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU. Tzv. “Zlatý věk”. Tak tomu říká Q a i kabalista Laitman. A všichni ezoterici.

 „Enjoy the Show“ ( užijte si show)

- To nejen povzbuzuje lidi, aby „důvěřovali plánu“ ještě více, ale dává to FALEŠNÝ pocit bezpečí těm, kteří tomu skutečně věří.  Vytváření nadějného optimismu je nástrojem klamání po mnoho let a žel mnoho z nich se chytlo na tuto návnadu.

Každá revoluce je vždy ŘIZENÁ, VČETNĚ TÉHLE.

BUĎTE REALISTI !!

Podvod QAnon staví Trumpa na podstavec slávy a přiměje KAŽDÉHO, aby se na něj díval - aby obnovil národ, “zničil zlou Cabalu a zachránil lidstvo. “ (Trump je přitom pouhá loutka a jede v tom s nimi. )

Toto úmyslně nasměruje lidi od PRAVÉHO světla, Ježíše Krista, a vede je k FALEŠNÉMU světlu, ANTIKRISTU. Mnoho lidí uvěřilo tomuto podvodu a otevírá se plně DUCHU ANTIKRISTA. Tak je také vedena tato korona. Je to jeho KORUNOVACE. Koruna nového systému.

V těchto posledních dnech dochází k velkému podvodu a před našima očima se odehrává BIBLICKÉ PROROCTVÍ. Odpadnutí od víry - tak je psáno v bibli.

 Kdyby nebyl Ježíš sám pravdou, tento podvod by nebyl nutný. 

Musíte se modlit za rozlišování!! Musíte umět rozlišovat !

Q vás nemůže zachránit před tím, co se chystá, pouze evangelium může! Pouze Ježíš Kristus a víra v něho to dokáže. Satanovi jde především o to, aby lidi svedl z cesty a připravil je o Boží království. Nechce aby ho lidé hledali a tak jim dal opět falešnou naději v tento svět. Hledá koho by pohltil. Jde mu o každou DUŠI na této zemi. Je to mistr podvodu. Nositel falešného světla - SVĚTLONOŠ. OTEC LŽI.

Ví, že má málo času a tak dělá vše proto, aby co nejvíce lidí, přivedl do věčného zatracení - do ohnivého jezera, do kterého bude on sám vhozen.

 Deep state/ kobalisté, satanské elitní rodokmeny, obchodování s dětmi, adrenochrom, pizzagate a agenda Nového světového řádu jsou všechny cíleně odhaleny a všechny se ‘oddělují’ od hlavních zpráv a klamů.  Méně než před rokem jsme odhalili pravdu a nikdo se nestaral, ale “NAJEDNOU”

to nejsou jen „konspirační teorie“ a všichni a dokonce i jejich babička o tom mluví?  Chystá se obrovský podvod.

Vše je ÚČELOVÉ!

Satan také používá NOVOU TAKTIKU s těmito „dokumentárními“ filmy ve stylu.  Společným sloganem bylo : „Pospěšte si a sledujte / stahujte jej dříve, než bude smazán.“ 

Mezitím film pojme desítky milionů zobrazení a stahování.  A stále koluje všude po internetu.

To směřuje k jednomu.  Za prvé, Satan to takto chce ,aby to lidé viděli.

Za druhé si lidé myslí, že film musí být ‘stoprocentně’ pravdivý, pokud je cenzurován. 

Necist ..

(Vidíme, jak lidé nyní padají na stejný trik s Hydroxychlorochinem.)

Vše je řízené. Satan se nyní “odhaluje”, aby mu lidé opět uvěřili. Dá lidem 1000 pravd, aby uvěřili JEDNÉ JEDINÉ LŽI. Je to mistr MANIPULACE.

Tyto filmy a videa obsahují ve skutečnosti hodně pravdy a odhalují jejich zlo, ALE důvodem těchto filmů je FALEŠNÉ SVĚTLO.

Všechna tato videa mají duch antikrista - New Age.

Falešná vlajka COVID-19 usnadnila nespočet agend a úmyslně ji učinili nedbalým a snadno „odhalitelným“, aby mohli nalákat více lidí do jejich řešení „Velkého probuzení“.  (GREAT RESETU)

Satan se snaží spojit celý svět ve jménu “odhalující temnoty”, aby mohl osvětlit své falešné světlo a nechat svět naletět na  tento nový věk / zlatý věk ( NWO) - gnostický příběh.

SATAN JE SVĚTLONOŠ - NOSITEL FALEŠNÉHO SVĚTLA .

LUX - JE SVĚTLO. FERO - NESU

Důvodem celého Q je také to, že starý svět (kapitalismus) , SKONČIL.

A nyní proběhne toto odhalení, protože toto vše, co jsme doposud znali - celebrity, bohatství, majetky, filmy, cestování - vše toto SKONČILO.

A toto vše se v novém systému bude považovat za ZLO a proto Qanon odhaluje tyto celebrity a další.

Hrdinové nové doby budou EKOLOGOVÉ. Lidé jako Gréta.

Ti, co se “starají o matku zemi a o zdraví komunity”.  Všechny tyto celebrity a politici byli využiti a nyní budou odkopnuti. Systém už je nepotřebuje. Toto je satanův plán a jeho TAKTIKA. Využije a odkopne.

Oni se mu ZAPRODALI. A vědí, že jejich ÉRA SKONČILA. Nikdo z nich už nebude třeba. Přichází antikristův věk. Bude to diktatura obrovských rozměrů a bez Krista nelze ustát to, co přijde.

Musíme věřit POUZE NAŠEMU PÁNU JEŽÍŠI KRISTU A JEHO PLÁNU !!! NIKOLIV PODVODU QANONU !

QANON = SATANŮV PLÁN , FALEŠNÉHO SVĚTLA A “NADĚJE” , TAK ABY LIDÉ PŘIJALI ANTIKRISTA A VÍTALI NOVÝ SYSTÉM.

__________________________________

Qanon - Great Awakening 

(VELKÉ PROBUZENÍ)

Davos agenda - Great reset

(VELKÝ RESET)

"Svět se probouzí a změna přichází , ať se vám to líbí nebo ne." - Greta Thunberg

Pandemie představuje vzácné, ale užší okno příležitostí odrážet, reimaginovat a obnovit náš svět.“ - Klaus Shwab

PROBLÉM - NEPŘÍTEL - ŘEŠENÍ - SPASITEL

(HEGELOVA DIALEKTIKA)

JDE O FALEŠNÉ PROBUZENÍ. ŘÍZENOU OPOZICI

Natali

www.facebook.com/milan.s.kovacik/videos/4317152248318795